• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık yavrum cennete uçtu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
17 temmuzda oğlumu cennete
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. Içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..

2.5 yaşında bir kızım var adı dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...o ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..

allah sabır versin çok üzüldüm :((

Canım benim, kendimden utandım.. Ben daha yeni kaybettiğim doğmamış ikizlerimin acısını atlatamıyorum derken, senin yaşadıkların karşısında sukünetin sabrın utandırdı beni.. Allah'ım gönlüne göre yapsın herşeyi, inşallah ömrünce çektiğin son acılar olsun..

:50: dualariniz icin tsk ederim.
Allah evlat acisini kimseye yaşatmasin cok zor cokk...

:50: dualariniz icin tsk ederim.
Allah evlat acisini kimseye yaşatmasin cok zor cokk...

:5:

Canim Allah yar ve yardimcin olsun..
Annem hala 3 yasinda kaybettigi ablam icin aglar.. 35 seneden fazla oluyor..
Acisi hic dinmeyecek belki ama zamanla o aciyla yasamayi ögreneceksin..

basin sagolsun surmeli
bebegini daha 2 ay once kaybeden birisi olarak acini benden iyi kimse anlayamaz
ne guzel ucuncu melegin geliyo Allahim oglundan aldigi omru kizina versin insallah

basin sagolsun surmeli
bebegini daha 2 ay once kaybeden birisi olarak acini benden iyi kimse anlayamaz
ne guzel ucuncu melegin geliyo Allahim oglundan aldigi omru kizina versin insallah

Canim ben yavrumu dogduktan 5 ay sonra kaybettim..

Nasıl özledim seni annemm bir bilsennn...:14:

ah sürmeli ah formu gezerken sen jkarşıma çıktın bende 2 oglumu 1 kızımı kaybettim 5 aylıklardı erken dogumdan oglum 53 gğn yogun bakımda kaldı yan yatma yastıgında halen yatıyor tek korktugum oydu biliyormusun ne desem boş ben ogluma 12 sene osnra kavuştum acını inan anlıyorum çok zordu allahım karnındaki melegine sabır versin 1 erkek evlat versin unutursund icem amma ben dogmamış bebekelrimi halen unutamıyorum biliyormusun oglumu emdiriken olsun onu öperken olsun içim acıyor yüregim parçalanıyor banad adogum et al kucagına unutursun dediler amam içim halen yangın yeri alev alev kor kro yanıyor yüregim yavrularımı çok özleidm ben kızımı dsah agöüzmün önünden gitmiyor simsiyah saçlarıyla öyle yeşil örtünün üstünde yatıyordu allahım kimseyi egladıyla sınamasın kardeşim çok zor babayad koyuyorda neney daha koyar senin o anki bebegin halini düşünemiyourm he tranva yaşamışındır canım yan yatma yastıgı al canım çok işe yarıyor ben oglumu yogun bakımdan çıkardım emzirmiştim allahım tam yattım bir kustu bri ara sonra sesine kalktım yan yatma yastıgı olmasyadı kurtaramadık kesin ddoktourm öyle dedi benimki çok dönüyor uyurken aklım çıkıkıyor gece çok kalkıp bakıyorum allahım sbaır versin :43::43:

[video=youtube;x0HtTm4Eanc]http://www.youtube.com/watch?v=x0HtTm4Eanc[/video]

Sana bebek diyemedim...
Ak sütümden veremedim....
Nenni oğul oğul nenni yavrum yavrum..:14:

Son düzenleme:
küçük bir çocuk vefat ettiginde Allah meleklerine sorar
-aldiniz mi onu?
evet derler,bu sefer
-kulumun cigerparesini mi aldiniz?der
ve peşinden sorar
-kulumu nasıl buldunuz?
sabreder bulduk
-öyle ise yazın onu cennetliklerle der
Rabbim acını hafifletsin

17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..

2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..

başınız saolsun allah sabır versin.dila kızınıza hayırlı ömürler nasip etsin.

Allah hepimize sabirlar versin.benimde 4 temmuzda melek oldu yavrum.37 haftalikti.koklayamadan,opemeden.32 gun oldu.ve hala hergun agliyorum.bu acinin tarifi yok.izahi yok.sabretmeye calisiyorum.Allah yardimcimiz olacak insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..

2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..

Bir anne olarak, ne buyuk acidir bu. Allahim yardimcin olsun. Yeniden hamilezin. Onru uzun olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X