- 3 Ocak 2022
- 15
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi ebristanbul
Merhaba 5 bucuk haftalık gebeyim cuma doktora gidicem kalp atışını duyablırmiyim kese de görünür mü bilgi verirmisiniz ilk Gebeligim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk muayene alttan mı oldu ben hiç alttan muayene istemiyorum ilk 3 ay düşük vs az cok biliyorum engel degilmiş ama yinede korkıyorum inslalah karından görür 5 + 5 oldum işteBende şu an 6+3 haftalik hamileyim beta hcg 444 olduğunda 4 haftalikken keseyi karından ultrasonla gördüm doktrum gayet iyi hayirli olsun gebesin dedi haftaya tekrar gittim bu seferde kese boş gebelik gibi gözüküyor embriyo oluşmamış dedi haftaya da duymazsak kürtaj dedi dünyam başıma yıkıldı bir hafta bekleymeedim 5 gün sonra beta hcg 15.000 buldu gittim alttan baktı kalbi bile atiyordu doktorum yanlış hesaplamış şu an tam 5+5 sin tam haftasında gördük dedi çok şükür kalbi çok sağlıklı atıyor 6+3 oldum artik karından da duyuluyor kalp atışları diyeceğim şu ki ben kendimi kahretmistim boş gebelik bebek yok diye boşu boşuna sen yapma zamanini bekle mucizenin kalbi zamani gelince elbet aticaktir![]()
Kese görürsünüzMerhaba 5 bucuk haftalık gebeyim cuma doktora gidicem kalp atışını duyablırmiyim kese de görünür mü bilgi verirmisiniz ilk Gebeligim
Hayir canım ilk keseyi karindan gördük ondan sonraki muayeneler hep alttan oldu ustten gozukmesi imkansız çünküCanım ilk muayene alttan mı oldu ben hiç alttan muayene istemiyorum ilk 3 ay düşük vs az cok biliyorum engel degilmiş ama yinede korkıyorum inslalah karından görür 5 + 5 oldum işte