- 13 Temmuz 2018
- 301
- 359
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de istekli bir kadınım, yarım saatte kaç kere orgazm olduğumu sayamıyorum. Ve 5 dk dişimin kovuğuna gitmez.Ben de çok istekli bir kadın olduğum için hemen tahrik olurum ve 5 dakikada orgazm da olurum. Maalesef kadınların çoğu olsa bile zorla orgazm olduğu için sizi anlayamamış. Eşiniz rahatlıyor, siz rahatlıyorsunuz sorun yok. Saatlerce yapıp zevk alamayanlar var
Ya erkek tam tersi kadınla aynı anda olamiyorsaBen de istekli bir kadınım, yarım saatte kaç kere orgazm olduğumu sayamıyorum. Ve 5 dk dişimin kovuğuna gitmez.
Felaket.Ya erkek tam tersi kadınla aynı anda olamiyorsa![]()
Ben orgazm olduktan sonra halsiz oluyorum o şevk bitiyor bitsin istiyorumBen de istekli bir kadınım, yarım saatte kaç kere orgazm olduğumu sayamıyorum. Ve 5 dk dişimin kovuğuna gitmez.
Iste sorun bu erken boşalma yad aynı anda olmamasiFelaket.![]()
5 dkdan daha uzun. Ama herkese gore degisir.Gecenin bir yarısı konuyu okuduktan sonra cesaret toplayıp sormak isterim ön sevişme hariç birleşme süresinin ne kadar olması gerekiyor eğer beni de dalgaya alacaksanız hiç cevaplamayın şimdiden teşekkür ederim
Haha gece gece sesli guldum ya boyle tarif duymamistim yarilcam))))E tecrübesizim yazmışsınız hemde 2 defa. Belkide karıştırıyorsunuzdur olabilir. Ayıpta değil.
Yani o Azer Bülbül gibi titremeleri yaşıyormusun?yada, gözlerin açıkken göz bebeğinin yukarı kaymasıyla beraber anlık(5 saniye) geçici körlük yaşayıp o anda da ağzın açılıyor mu?bu yaşananlardan sonra kalbin güm güm atıyor mu?
Ozaman şunu mu anlamamamız gerekiyor her bireyin cinsel hayatı kendine göre değişkenlik gösterebilir zaman mefrumuna takılmamak gerek ama arkadaşların muhabbetlerinde 30 dk olduğu duyunca ben şaşırıyorum bizim 9-15 dk arası bişey bu normal midir5 dkdan daha uzun. Ama herkese gore degisir.