- 18 Haziran 2021
- 29
- 5
- 36
- 38
- Konu Sahibi Bahar Aslan
-
Benim bugün 7 sayıldı 15 mm ulaşmış yanlış duymadıysam ideal mi yani yaş 30 amh 1.89 7 cm kistim var31 yasinda 1.36 amh ile 9 olgun toplatmıştım. Bence sayı az değil :) bol şans diliyorum
Yqni bakqlım olgun çıkacqk mı 2 ay önce 7 ya da 8 folükül denmişti rahim filmi çekilmediği için başlamamıştık, 0.6 amh, demekki zaman cidden aleyhimize işliyor31 yasinda 1.36 amh ile 9 olgun toplatmıştım. Bence sayı az değil :) bol şans diliyorum
Valla ben de anlamaya çalışıyorum, başladığınızda da 7 miydi? Doktor ilaçları alınca bu sayu aryabiliyor 10 gün sonra göreceğiz dedi.Benim bugün 7 sayıldı 15 mm ulaşmış yanlış duymadıysam ideal mi yani yaş 30 amh 1.89 7 cm kistim var
İlk muayene de 7 saydılar bende bir ay sonra 5 sayıldı Menopur başladık 3.gün sonunda kontrolde 4 tane büyüdü 6.günün kontrol sonunda 7 sayıldı. Yani iğneye göre de yumurta büyüyor tepki veriyor beklemenin anlamı yok ccanım. Gün sonunda 7 yumurtadan 5 i olgun çıktıMerhaba, yarın tüp bebek trdavisine başlıyoruz, 2 ay önce 7 folükül sayılmıştı, şu an 5, değişiyormuş, diğer ayı mı beklesem acaba dedim, sayı çok az değil mi? Yaş 38.amh 0.6.
Bende 3. Tedaviye başlarken 3 tane gördü doktor. Normalde 7 tane görüyordu. Bekle bir ay daha dedi. Bekledim öteki adette gittim 7-8 gördü. İyiki beklemişiz dedi.Merhaba, yarın tüp bebek trdavisine başlıyoruz, 2 ay önce 7 folükül sayılmıştı, şu an 5, değişiyormuş, diğer ayı mı beklesem acaba dedim, sayı çok az değil mi? Yaş 38.amh 0.6.
Evet artıyor zaten benim hiç yoktu adetli muayene olduğum da sonradan belirdilerValla ben de anlamaya çalışıyorum, başladığınızda da 7 miydi? Doktor ilaçları alınca bu sayu aryabiliyor 10 gün sonra göreceğiz dedi.
Kaç tane donduruldu peki benim de 7 toplanır az dondurulur diye korkuyorum açıkçasıİlk muayene de 7 saydılar bende bir ay sonra 5 sayıldı Menopur başladık 3.gün sonunda kontrolde 4 tane büyüdü 6.günün kontrol sonunda 7 sayıldı. Yani iğneye göre de yumurta büyüyor tepki veriyor beklemenin anlamı yok ccanım. Gün sonunda 7 yumurtadan 5 i olgun çıktı
Toplanmasına az kalmış sanırım sizin, bence gayet güzel bir sayıBenim bugün 7 sayıldı 15 mm ulaşmış yanlış duymadıysam ideal mi yani yaş 30 amh 1.89 7 cm kistim var
Her regl de rezervden yiyoruz malesef evet. Biz esas erkek faktörü yüzünden tedavi olmuştuk, iki tur toplattım 18 yumurtadan 5 yumurta anca beşinci güne varmıştı, sadece 2si genetikten geçebilmişti örneğinYqni bakqlım olgun çıkacqk mı 2 ay önce 7 ya da 8 folükül denmişti rahim filmi çekilmediği için başlamamıştık, 0.6 amh, demekki zaman cidden aleyhimize işliyor
Evet ama kistimin yanında 2 tane gördü hoca ve Ağrısı çok fazlaToplanmasına az kalmış sanırım sizin, bence gayet güzel bir sayıbenim de 4 cm’lik çikolata kıstım vardı ve sayıca hep kistimin olduğu yumurtalığımda daha çok yumurtam büyüyordu mesela :)
Yumurtalar büyüdükçe kiste baskı yapıyor evet, toplamadan sonra rahatlarsınızEvet ama kistimin yanında 2 tane gördü hoca ve Ağrısı çok fazla
Cuma günü toplama olur dendi ama daha fazla yumurta toplanır mı. Siz neden iki kere opu oldunuzYumurtalar büyüdükçe kiste baskı yapıyor evet, toplamadan sonra rahatlarsınız
Toplanadabilir, benim arkadan yetişen yumurtalarım olmuştu çünkü. Son kontrolde sayılandan iki fazla toplanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Umarım sizin de öyle olur.Cuma günü toplama olur dendi ama daha fazla yumurta toplanır mı. Siz neden iki kere opu oldunuz
Bana da öğret öneriliyor ama istemiyorum açıkçası çok da maliyetliymiş. Siz sonuç alabildiniz miToplanadabilir, benim arkadan yetişen yumurtalarım olmuştu çünkü. Son kontrolde sayılandan iki fazla toplanmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Umarım sizin de öyle olur.
Biz genetikli tup bebek yapmıştık, ilk opuda 4 embriyo kalmıştı sadece 1 tanesi transfere uygun gelmişti, öyle olunca bir tur daha topladık iki adet sonrasında.
Evet beş embriyoya genetik baktırmak için bir tedavi parası kadar maliyet çıkmıştı. Ben ilk transferimde pozitif aldım, fakat yedinci aya girerken gebeliğimde oğlumu kaybettik malesef doğum yaptım. Diger embriyom hala duruyorBana da öğret öneriliyor ama istemiyorum açıkçası çok da maliyetliymiş. Siz sonuç alabildiniz mi
Başınız sağolsun. Nedeni neymiş öğrendiniz miEvet beş embriyoya genetik baktırmak için bir tedavi parası kadar maliyet çıkmıştı. Ben ilk transferimde pozitif aldım, fakat yedinci aya girerken gebeliğimde oğlumu kaybettik malesef doğum yaptım. Diger embriyom hala duruyor
Malesef bulunamadı sebebi, dostlar sagolsunBaşınız sağolsun. Nedeni neymiş öğrendiniz mi
GEçmiş olsun, dındurulmuş embriyoyu transfer edecek misiniz?Her regl de rezervden yiyoruz malesef evet. Biz esas erkek faktörü yüzünden tedavi olmuştuk, iki tur toplattım 18 yumurtadan 5 yumurta anca beşinci güne varmıştı, sadece 2si genetikten geçebilmişti örneğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?