• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken menapoz /düşük amh /yüksek fsh

Düşünüyordum ama burda hiç olumlu bir yazıya denk gelmedim gitmiycem sanırım.eylül 2024 de yorum var orda ücret diyetisyen ilaç işlem görüşme seans başına11000...12000 yazmışlaraynı kapasitede istanbulda yerler varmı araştırıcam
Benimde tam içime sinmedi gözüm kapalı gideceğim bi yer değil diye bende cesaret edip gidemedim üstelik benim şehrimde kendisi istesem rahat giderdim ama hiç emin olamadım dediğiniz gibi olumsuz yorumda vardı bayağı zaten çok pahalı hersey maddi manevi yorgunuz insan emin olamıyor sizin amh kaç acaba ?

Benimde tam içime sinmedi gözüm kapalı gideceğim bi yer değil diye bende cesaret edip gidemedim üstelik benim şehrimde kendisi istesem rahat giderdim ama hiç emin olamadım dediğiniz gibi olumsuz yorumda vardı bayağı zaten çok pahalı hersey maddi manevi yorgunuz insan emin olamıyor sizin amh kaç acaba ?
Amh 0 larda.. adetim yok.ilaçla anca.... evet olumlu yorum göremedim.istanbulda aynı kapasitede yrr bakıcam

Amh 0 larda.. adetim yok.ilaçla anca.... evet olumlu yorum göremedim.istanbulda aynı kapasitede yrr bakıcam
Sizinle aynı durumdayız benimde Amh 001 di en son Fsh de yüksek bende ilaçla adet oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum ben 34 yaşındayım siz kaç yaşındasınız ?

Benzer durumdayız cnm imkansız değil çünkü Allah ol derse olur ve 1 tane kaliteli yumurta yetiyor gebelik için. Benimde durumum senle aynı 3 senedir gebe kalamadım bej geçen sene 2 kere tüp bebek denedim olmadı tedavimi iptal ettiler. Şu an hala bir umut bekliyorum amh gecen sene 003 cıktı başka testte 1 ay sonra 001 o yüzden cesaret edemedim bi daha öldürmeye benimde fsh yüksek senden de yüksek. Islcla basılmaya çalışıyorum. Yine de bi mucize olur Allah ol derse olur diye hala bi umut çabalıyor ve bekliyorum. Yumurta görünüyor mu sende cnm ?
FSH kaçtı E2 kaç

Benzer durumdayız cnm imkansız değil çünkü Allah ol derse olur ve 1 tane kaliteli yumurta yetiyor gebelik için. Benimde durumum senle aynı 3 senedir gebe kalamadım bej geçen sene 2 kere tüp bebek denedim olmadı tedavimi iptal ettiler. Şu an hala bir umut bekliyorum amh gecen sene 003 cıktı başka testte 1 ay sonra 001 o yüzden cesaret edemedim bi daha öldürmeye benimde fsh yüksek senden de yüksek. Islcla basılmaya çalışıyorum. Yine de bi mucize olur Allah ol derse olur diye hala bi umut çabalıyor ve bekliyorum. Yumurta görünüyor mu sende cnm ?
Siz de yumurta gözüktü mu FSH E2 kaçtı ? Doktor bana menopoz olabilir dedi çok kötüyüm

Herkese merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 3 ay önce amh değerimin 0.01 oldugunu öğrendim. Tahmin ettiğiniz üzere zorlu bir süreç. O kadar çok araştırma yaptım ki.. sanırım hayatımın en stresli süreci oldu. Fsh ım 20nin üstünde. Nasıl düşürülür diye onlarca video izledim. Sayısız makale taradım. Amh yükselir mi diye belki günde 3 4 saat araştırma yaptım.
Fitoterapi araştırdım. Macunları inceledim. Diyetisyenler ile görüştüm. Tüp bebek uzmanlarından fikir aldım.
Evet oldukça zor bir süreç . Amah düşük olunca yumurta rezervi az oluyor ve bu konuda acele etmemiz gerekiyor.
Bursa da yaşıyorum. Gittiğim 2 doktor da bu süreçte beslenmenin çok önemli olduğuna pek inanmıyor. Ama ben inanıyorum. Beslenme şekli insanın hayatını aşırı derecede etkiliyor. Amh düşüklüğüme de şimdiye kadar sağlıksız olan beslenme şeklim sebep olmuş olabilir diye düşünüyorum.
Evet hormonları değiştirmek zor belki ama beslenmemizi değiştirmemiz zor ddeğil.Lütfen umudumuzu kaybetmeyelim.
Ve bazı şeyler de insanın elinde değil. Bir sürü kadın benzer şeyi yaşıyor şuan. Kendimizi suçlamayalım. Düzenli yumurta takibi yaptıralım.
Amh 0.002 ile bile kendiliğinden hamile kalanlar olmuş. Hepimizin şansı var.
Ama başarılı olsak da olmasak da biz değerliyiz. Sağlığımız değerli.
Kendimizi ihmal etmeyelim.
Ben kötü bir 3 ay geçirdim. Benzer süreci yaşayan ve yeni öğrenen arkadaşlar varsa lütfen sakin olsunlar.
Hepinize sevgiler
En son FSH kaçtı

Back
X