5. Gün 3bb dondurulmuş embriyo transferi

womenbluedark

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
43
Puanlar
48
Merhabala 15 aralıkta 5. Gün 3bb dondurulmuş embriyo transferi oldum daha önce olup pozitif olan var mı kaçıncı günde öğrendiniz neler hissettiniz öğrenebilir miyim

Bnimde 3Bb var canım inaşşalh tutar doktorn ne dedi
Bnimde 3Bb var canım inaşşalh tutar doktorn ne dedi
5 embriyom vardı 3 ünü ayrı 2 ayrı dondurmuşlardı 3 nü çözdüklerinde sadece 3 BB olan kalmış onu transfer ettiler transferde güzel embriyo dedi doktor yaparken işlemi tek bilgi aldım ama güzel bi yere de koydum inşallah olur güzel haberini alırız dedi

3bb ile hamileyim olabildiğince kalbinizi ferah tutun yediğinize içtiğinize dikkat edin bu süreçte bol bol havuç tüketin c vitamini alın küçükbaş hayvan eti tüketin kabız olmayın Türk kahvesi içmeyin çayı sınırlayın kendinizi sıcak tutun, gerisi Rabbimin bileceği 🙏🏻 mübarek günün başlangıçlarına inşallah sizi de müjdeler Rabbim buraya yazan transfer olan hepiniz pozitifleri görün inşallah 💕 9. Gün kan verip öğrenmiştim, belirtilerim ilk başta kasık ağrısı vs vardı ama kan vermeye gittiğim gün hiç belirtim yoktu hatta olmadı diye gitmiştim ..

3bb ile hamileyim olabildiğince kalbinizi ferah tutun yediğinize içtiğinize dikkat edin bu süreçte bol bol havuç tüketin c vitamini alın küçükbaş hayvan eti tüketin kabız olmayın Türk kahvesi içmeyin çayı sınırlayın kendinizi sıcak tutun, gerisi Rabbimin bileceği 🙏🏻 mübarek günün başlangıçlarına inşallah sizi de müjdeler Rabbim buraya yazan transfer olan hepiniz pozitifleri görün inşallah 💕 9. Gün kan verip öğrenmiştim, belirtilerim ilk başta kasık ağrısı vs vardı ama kan vermeye gittiğim gün hiç belirtim yoktu hatta olmadı diye gitmiştim ..
Bende de hiç belirti yok o yüzden çok korkuyorum. Kabızlık bile yok. Kasık ağrısı da çok yaşamadım sadece batma tarzında yaşadım ama onlarda geçti gibi inşallah benimki de tutunmuştur çok umutsuzum 😔

Bende de hiç belirti yok o yüzden çok korkuyorum. Kabızlık bile yok. Kasık ağrısı da çok yaşamadım sadece batma tarzında yaşadım ama onlarda geçti gibi inşallah benimki de tutunmuştur çok umutsuzum 😔
Bol bol dua edin gerçekten umutsuz olmayın lütfen bi de bu süreçte bu sayfalardan uzak durun ben transfer sürecinde okumamıştım bile buraları inşallah Rabbim sizi de müjdelesin emeklerinizi karşılığını versin 🩵

Olsun zaten doktorlar ikiz için değil tutunma şansını tek tedavide arttırmak için çift embiryo koyuyolarmış . Bunada şükür tebrik ederim sağlıcakla alın kucağınıza:) genetikli tüp bebek mi yaptırdınız?
Hayır genetik yaptırmadık. Ondan önce tahlillerimiz temiz çıkmıştı yaşımda 28 olunca doktorum önermedi

Back
X