5.gün 4AA kalite dondurulmuş embriyo ile hamiş kalanlar var mı??

Ben de merak ediyorumm 30unda transfer oldum 5.gün 4aa kalite. Doktor kalitesine gayet iyi dedi tutacak mı ne olacak merak içindeyim ☺️
Ayyy inşallaah tutar bende bu ay 5 aa transfer oldum pozitif sonuçlandı ama sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum yarın belli olucak değerlerm istenilen gibi artmadı geriye kalan embriyom 4aa 2 tame konucak bakalımmm bana umut oldunuzz gaaa🥹🥹🥹🥹🥹🧿🧿

Bu arada bana bildirim gelmedi bende diyorum ki kimse yazmadı herhalde üzülmüştüm şimdi bildirimi görünce sevindim🥹🥹🥹

Ayyy inşallaah tutar bende bu ay 5 aa transfer oldum pozitif sonuçlandı ama sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum yarın belli olucak değerlerm istenilen gibi artmadı geriye kalan embriyom 4aa 2 tame konucak bakalımmm bana umut oldunuzz gaaa🥹🥹🥹🥹🥹🧿🧿
İnşallah olur üzülmeyin. 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Ben transferden sonra kabak çekirdeği ve Avokado da tükettim. Beslenme de belki etkili olur.

Merhaba embriyo kalitelerine hiç takılmayın bence embriyo anne karnına konulduktan sonra genetiği ilerlemesi belli olur 5aa olan genetik olarak tutmazken 2 bb anne karnında kalite kazanabilir
Ben 2bb transfer oldum doktor %50 şansın var dedi tutmadı gerçi
Şimdi 5aa transfer oldum doktor yine şansın ona yakın önemli olan rahimde nasıl şekil alacağı dedi

Back
X