5. Gün 4bc kalite embriyo

Merhaba,
Temmuz ayında 18 yumurtam toplandı.
3. Güne 11 embriyom kalmıştı
5. Gün 1 tane 4bc embriyom kaldığını 2 embriyomun takip edildiği söylendi.
6. Gün 1 tane 4bc ,1 tane 4cc embriyom donduruldu.
Şuan rahim dinlendirme sürecindeyim.
Doktorumuz Embriyoglue önereceğini söyledi.
4bc kalitede transfer olup olumlu sonuç alan var mı?
Pozitif haberler duymaya çok ihtiyacım var 🙏🏻
Benim 8 yumurta toplandı 2 si dollenmedi 6 si dollendi fakat sağlam 1 tane çıktı ve 5 gün transferi yapildi önümüzdeki hafta tutup tutmadığı belli olacak

Merhaba,

Yani üzülmeyin cogu kişinin 3 Gün embiriyosu bile tutuyo olacak olan oluyor inanin

Bende transfer oldum tek embriyo çıktı saglikli 8 adetten 1 haftam var baktirmaya korkudan erken test yapmıyorum 8 yıldır mücadele. Allah herkeze nasip etsin
Aminnn.Siz sabırlısınız ne güzel ben 3.gün başlamıştım:) kan için 12.günü bekledim ama kaset test için sabredememiştim.

Aminnn.Siz sabırlısınız ne güzel ben 3.gün başlamıştım:) kan için 12.günü bekledim ama kaset test için sabredememiştim.
Mecburen sabrediyorsunuz ki Sonuç olarak negatif çıksa Bu sefer de düşüneceksiniz çok erken yaptım pozitif çıkar mı bu sefer daha çok psikolojik olarak yıpratıyor o kadar psikolojik problemin altına girmeye gerek yok

Çünkü erken yapılan testlerin yanılma oranı çok yüksek Bunu bile bile yaptırmak mantıklı bir durum değil negatif Çıkınca da bu sefer sürekli tekrar tekrar yaptıracaksınız pozitife Döner mi buna hiç gerek olduğunu düşünmüyorum zaten varsa vardır yoksa da yoktur yani

Çünkü erken yapılan testlerin yanılma oranı çok yüksek Bunu bile bile yaptırmak mantıklı bir durum değil negatif Çıkınca da bu sefer sürekli tekrar tekrar yaptıracaksınız pozitife Döner mi buna hiç gerek olduğunu düşünmüyorum zaten varsa vardır yoksa da yoktur yani
Doğru ama o an ben sabredememiştim.Çünkü son denememdi,uykularım kaçmıştı.Beklemek ve zamanında yapmak psıkolojık olarak en doğru olanı

Doğru ama o an ben sabredememiştim.Çünkü son denememdi,uykularım kaçmıştı.Beklemek ve zamanında yapmak psıkolojık olarak en doğru olanı
Tabii ki saygı duyarım fikrinize ama negatif çıktığı zaman tekrar tekrar test yaptırıyorsunuz erken yaptım acaba pozitif mi Çok mu erken yaptım Ondan sonra da defalarca Test yapmak zorunda kalıyorsunuz ve gerçekten negatif Çıkınca da insan zaten üzülüyor her şeyi biraz odununa bırakmak lazım sürekli test yapılmakla pozitif olmaz

Tabii ki saygı duyarım fikrinize ama negatif çıktığı zaman tekrar tekrar test yaptırıyorsunuz erken yaptım acaba pozitif mi Çok mu erken yaptım Ondan sonra da defalarca Test yapmak zorunda kalıyorsunuz ve gerçekten negatif Çıkınca da insan zaten üzülüyor her şeyi biraz odununa bırakmak lazım sürekli test yapılmakla pozitif olmaz
Tabi böyle erken yapılaın diye tavsiye etmiyorum zaten:) Ben dayanamamıştım sadece:) çok şükür benm için artık oldu bitti.Yeni annelere ve anne adaylarına tez zamanda yavruşlar diliyorum🥰

Merhaba,
Ben bennn🥰 kızım 4bc li tatlı mı tatlı bir embriyo idi bir zamanlar 🙈 şu an 16 aylık oldu bile ♥️ inşallah sizin de olumlu olur🙏🏻

Back
X