5 gün aç kalan yavru kediler.

monalazo

akşam güneşi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
5.003
4.566
123
60
İki ya da üç tane konu açtım, evcil hayvanlar köşesinde, bir tane cevap yazan olmadı. O yüzden bu önemli soruyu buradan sormak istiyorum. Beş gün bir yerde mahsur kalan kedi yavruları , beş gün sonra anneleri tarafından bulunuyor. Anne kedinin, yavrularının yanına girip çıkmak için kullandığı kırık pencere onarılınca, anne bir daha içeri girememiş. Bu gün durum farkedildi anne kedi yavrularına kavuşturuldu. Kedi alıp götürdü minikleri. Biraz halsiz ve uyuşuklardı, acaba yaşarlarmı. bu kadar süre aç kalıpta sonra toparlayanı gördünüz mü? Yavrular bir kaç haftalık.

Böyle bir durumu yaşamadım hiç, kedi bakımını bilmiyorun ama bir veterinere mi danışsanız? Belki vitamin takviyesi falan yapılabilir. Umarım yaşarlar..

Muhtemelen yasarlar. Anne de alip goturmus. Anneye bol bol su vermek gerekebilir yalniz. Yemekten cok su onemli.

Kiyamam ben onlara yaa. :KK42:
Usumus de olabilirler. Bir kere bizim başımıza böyle bisi gelmişti . Tuvaletini dahi yapamamıştı minikler. Anneleri yaliyor karnına masaj yapıyor da öyle yapabiliyorlar.
Şırınga ve sıcak su torbasiyla kendilerine gelebilirlerdi.
Anne kedinin ilk hamileliği ise acemidir ayrıca. Inşallah yaşarlar. Siz yerlerini biliyorsaniz müdehale edin derim.

Kiyamam ben onlara yaa. :KK42:
Usumus de olabilirler. Bir kere bizim başımıza böyle bisi gelmişti . Tuvaletini dahi yapamamıştı minikler. Anneleri yaliyor karnına masaj yapıyor da öyle yapabiliyorlar.
Şırınga ve sıcak su torbasiyla kendilerine gelebilirlerdi.
Anne kedinin ilk hamileliği ise acemidir ayrıca. Inşallah yaşarlar. Siz yerlerini biliyorsaniz müdehale edin derim.
Annenin ilk bebekleri ama gayet güzel bakıyordu. Anne kedi kırık pencere onarılınca yavrularının yanına gidemedi. Onu ben besliyordum. İş yerimin önünde su ve yiyecek var sokak kedileri için. Aç ve susuz bırakmıyorum. Müdahele etmemizden pek hoşlanacağını sanmıyorum zaten. İnşallah yavrular süt emebilmişlerdir.

Siringayla su verin direk bogazina kacmasin .
Yas mama alin biraz kendilerine gelsinler
Junior mamalar var .
Sut falan vermeyin hazmedemiyorlar .
Yazik kuzucuklarim :(

Yavrular annelerinin yanındaysa emerler, başkaca bir sağlık sorunları da yoksa yaşarlar.

Back
X