5.gün dondurulmuş embriyo 6.gün beta hcg

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
En iyi cevaplar
1
2.217
133
Merhaba arkadaşlar transferim 17 mayısta oldu . Dondurulmuş 5.gün embriyosu dün ve bugün idrar testi yaptım evde çok pembe şekilde 2.çizgi çıktı . Bugün dayanamadım kan testi verdim 33.70 çıktı . Sizce değerim nasıl inşallah ilerler Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin

6. Güne göre iyi canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Benimde bugün transfer gününü saymazsak 6.günü bende az evvel gidip kan verdim 1 bucuk saate çıkacak inşallah sonuç bakalım inşallah benimkisi de güzel çıkar inşallah

Benimde bugün transfer gününü saymazsak 6.günü bende az evvel gidip kan verdim 1 bucuk saate çıkacak inşallah sonuç bakalım inşallah benimkisi de güzel çıkar inşallah
İnşallah canım ama çıkmazsa da üzülme herkeste erken çıkacak diye bir şey yok bazen tam 12. Günde çıkıyor

İnşallah canım ama çıkmazsa da üzülme herkeste erken çıkacak diye bir şey yok bazen tam 12. Günde çıkıyor
Ya bilemiyorum ama şimdiye kadar o kadar çok negatif gördüm hep 0.1 çıkıyordu değer hiç böyle 2 lerde çıkmamıştı

Çıktı mi sonucun canım
Sorma arkadaşım ya çıktı ama 2.52 çıktı şimdiye kadar o kadar negatif gördüm hepsi 0.1 çıkıyordu, ilaç etkisi desem dond embriyodu. Yani anlayacağın ne negatif ne pozitif hiçbir şey anlayamadım

İnşallah yükselir canım

Sonuç ne oldu acaba ?
Kimyasal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…