BeeeennMerhaba sevgili hanımlar. Eylül ayında yumurta toplama işlemi oldum, rahim dinlendirme sürecindeyim. Bu ay kısmetse 5.gün dondurulmuş embriyo transferi olacak. 5.gün dondurulmuş embriyo ile gebe kalan var mı aramızda? Eşimin morfoloji 0 ve hareketsiz sperm sayısı bir tık daha fazlaydı bu yüzden tüp bebek yaptırıyoruz. Aynı durumu yaşayıp pozitifi görmüş bayanlar buraya
Yaaa inşallahBeeeenninşallah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız
Amin hepimize inşallahYaaa inşallahAllah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin sizlerede. Sizde de mi morfoloji 0 dı acaba?
Merhabalar umarım güzel sonuçlarınız olurMerhaba sevgili hanımlar. Eylül ayında yumurta toplama işlemi oldum, rahim dinlendirme sürecindeyim. Bu ay kısmetse 5.gün dondurulmuş embriyo transferi olacak. 5.gün dondurulmuş embriyo ile gebe kalan var mı aramızda? Eşimin morfoloji 0 ve hareketsiz sperm sayısı bir tık daha fazlaydı bu yüzden tüp bebek yaptırıyoruz. Aynı durumu yaşayıp pozitifi görmüş bayanlar buraya
5.gün embriyosuyla gebe kaldım darısı başınızaMerhaba sevgili hanımlar. Eylül ayında yumurta toplama işlemi oldum, rahim dinlendirme sürecindeyim. Bu ay kısmetse 5.gün dondurulmuş embriyo transferi olacak. 5.gün dondurulmuş embriyo ile gebe kalan var mı aramızda? Eşimin morfoloji 0 ve hareketsiz sperm sayısı bir tık daha fazlaydı bu yüzden tüp bebek yaptırıyoruz. Aynı durumu yaşayıp pozitifi görmüş bayanlar buraya
ne mutlu size tebrik ederim.Merhabalar umarım güzel sonuçlarınız olurHastalık sürecimiz aynı değil lakin bende 5. Gün 4AA ile transfer oldum elhamdülillah pozitif sonuç aldım kalp atışı duyacağız inşaAllah Rabbim kısmet edince 2BC ile de ediyor yeter ki ol desin Allahım İnşaAllah cümlemize merhamet etsin
seni hatırlıyorum canım konuşmuştuk. kıbrısta yaptırmıştın değil mi ?5.gün embriyosuyla gebe kaldım darısı başınıza
Evet o zamanki düşük olmuştu canım bu ikinci olanseni hatırlıyorum canım konuşmuştuk. kıbrısta yaptırmıştın değil mi ?
İnşllahh sizin de alacağınız güzel haberiniz başkalarına umut olur Allahım kolaylık versin sonucunda çok mutlu olunne mutlu size tebrik ederim.evet her şey Allahtan, ümidimizi kesmiyoruz. sizler gibi olumlu sonuç alanlarda bizlere ümit oluyor..
Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canımEvet o zamanki düşük olmuştu canım bu ikinci olan
amiiinnn Allah razı olsun canım inşallahİnşllahh sizin de alacağınız güzel haberiniz başkalarına umut olur Allahım kolaylık versin sonucunda çok mutlu olunRabbim bana ve tüm hamilelere de sağlıkla ilerlemeyi nasip eylesin Amin
Amin canım inşallah darısı senin başına bu sefer özeldenmi devam ediyorsunRabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım
evet canım özelden devam ediyoruz. kısmetse bu ay transfer olacak rahim dinlendirme sürecindeydimAmin canım inşallah darısı senin başına bu sefer özeldenmi devam ediyorsun
İnşallah bu sefer güzel sonuçlanırevet canım özelden devam ediyoruz. kısmetse bu ay transfer olacak rahim dinlendirme sürecindeydim
amin inşallah canım çok sağol. senin dondurulmuş embriyo muydu? rahim dinlendirme vs oldu mu acaba?İnşallah bu sefer güzel sonuçlanır
Canım benim 5,5 ay araya zaman koydum kürtaj oldum reglim düzensiz oldu baya Buda transferimi geciktirdi bir yandan iyide oldu biraz kendimi dinledim vucüdüm dinlendi üzüntümü anca atlatabilmiştim nisanda kürtaj oldum Eylülde transfer işte ama tabi sil baştan tekrar hsg çekildiamin inşallah canım çok sağol. senin dondurulmuş embriyo muydu? rahim dinlendirme vs oldu mu acaba?
senin adına çok sevindim canım, darısı bizlerin başına inşallahCanım benim 5,5 ay araya zaman koydum kürtaj oldum reglim düzensiz oldu baya Buda transferimi geciktirdi bir yandan iyide oldu biraz kendimi dinledim vucüdüm dinlendi üzüntümü anca atlatabilmiştim nisanda kürtaj oldum Eylülde transfer işte ama tabi sil baştan tekrar hsg çekildibu arada dondurulmuş embriyoydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?