• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM-KASIK-ARALIK GEBELİK İSTEYENLER💖

Korkutmak istemem ama benimde öyleydi bence doktorunuzdan progesteron isteyin ve dinlenin 12-13 gün yerleşme kanaması sürmez
Kesinlikle katılıyorum aynı durum benim de başıma geldi ve ne yazık ki sonrasında kanamaya döndü hem de progestan başlamama rağmen. İlk haftalar bu yönden riskli o yüzden en kısa zamanda progestana başlayın bence.

Hemen hemen bende aynı durumdayım 8-9 aydır deniyoruz olmuyor eşimde de bende de hiç bir sorun yok bu ay ovulasyon testi yaptım ama tam olarak anlamıyorum ovulasyon testinden 2 gün arayla yaptım hepsini yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• 1000054165.webp
    1000054165.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 139
Hemen hemen bende aynı durumdayım 8-9 aydır deniyoruz olmuyor eşimde de bende de hiç bir sorun yok bu ay ovulasyon testi yaptım ama tam olarak anlamıyorum ovulasyon testinden 2 gün arayla yaptım hepsini yardımcı olursanız sevinirim
19. gün testiniz pik yapmış. Yumurtlama olduğunu gösteriyor.

Biz esimle iki ay denedik olmadi. Cok sabirsizdim. Incir kuru yaptim ve bu ay hamile kaldim. Simdi 4+5 gebeyim.
Yaa ben de incir havuç kürü yapıyorum soğan kürünü yaptım bi kaç gün adetim 29 unda bitti 1 Kasım da koyuya yakındı yumurtlama testi biz değerlendirdik 28/30/1 Kasım ı bu akşam yine yumurtlama test yapacağım silikse artık 10/15 kasımı bekleyeceğim ve gebelik testi yapacağım

Yaa ben de incir havuç kürü yapıyorum soğan kürünü yaptım bi kaç gün adetim 29 unda bitti 1 Kasım da koyuya yakındı yumurtlama testi biz değerlendirdik 28/30/1 Kasım ı bu akşam yine yumurtlama test yapacağım silikse artık 10/15 kasımı bekleyeceğim ve gebelik testi yapacağım
İncir kürü ile nasıl hamile kaldınız acaba? Tam olarak ne işe yarıyor anlatırsanız çok sevinirim

Bence iki kere yumurtlama gerçekleşmiş inşallah degerlendirmissinizdir

Kızlar iyi kaşmlar 28 ekimde ovulasyonda pik 29 ekim çatlama gördüm üç gün degerlendirdim 31 ekimde tekrar ilişki oldu 1 kasımda aksama doğru çok çok özür dilerim akıntının içinde kahveremgi lekelenme vardı cok minik olarak bu neden plabilir estrofem kullanıyorum o yapmış olabilirmi ilk defa böyle oldu birde dünden beri gögüs hassasiyetim başladı

Kızlar iyi kaşmlar 28 ekimde ovulasyonda pik 29 ekim çatlama gördüm üç gün degerlendirdim 31 ekimde tekrar ilişki oldu 1 kasımda aksama doğru çok çok özür dilerim akıntının içinde kahveremgi lekelenme vardı cok minik olarak bu neden plabilir estrofem kullanıyorum o yapmış olabilirmi ilk defa böyle oldu birde dünden beri gögüs hassasiyetim başladı
Bende adete 2 gün kala pik gördüm değerlendirdim 29 ekim değerlendirdim beklemedeyim akıntım çok fazla sadece

Bende adete 2 gün kala pik gördüm değerlendirdim 29 ekim değerlendirdim beklemedeyim akıntım çok fazla sadece
Bir genelik gecirdim ondada akıntım olmadı desem yeridir beklemedeyim bende sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun 😅

Yumurtlamadan 4 gun sonra kabiz oldum. Hic olmazdim. Ve yumurtlamadan 7 gun sonra cok az hafif kahverengi leke geldi. Ve ondan iki gun sonra goguslerim agrimaya basladi. Beklenen adetten iki gun once erken test ile ogrendim. Dongum 28 gun. Yerlesme lekesi beklenen adetten 7 gun once oldu. Adet gununde kaset test kopkoyu kirmiziydi. Ve cok az adet olacakmisin gibi karin agrisi oldu. Baska belirtim yok ve hala yok :-)
Bendede yumurtlamadan 4 gün sonra cok cok minik kahverengi leke gördüm akıntıda demeniz gibi ertesi günde gögüs hassasiyetim başladı anlamadım

Bendede yumurtlamadan 4 gün sonra cok cok minik kahverengi leke gördüm akıntıda demeniz gibi ertesi günde gögüs hassasiyetim başladı anlamadım
Catlama lekesi olabilir. Yumurtlamadan en erken bir hafta sonra kahverengi leke olursa yerlesme diyorlar. Bende gogus hassasiyeti yumurtlamadan 1,5 hafta sonra basladi. Insallah hamilesinizdir🙂

Catlama lekesi olabilir. Yumurtlamadan en erken bir hafta sonra kahverengi leke olursa yerlesme diyorlar. Bende gogus hassasiyeti yumurtlamadan 1,5 hafta sonra basladi. Insallah hamilesinizdir🙂
Tüp bebekden bir önceki aşamadayım estrofem kullanıyorum ilk defa oda yapmış olabilirmi diye düşündüm hep sagda 10m solda 2 adet 9 mm demiştitakviyeler ve arı sütü kullandım hep çatlama gördüğümde solda agrı olmuştu 2-3 gün sonra sagda agrı oldu ilişki olmuştu bir gün sonradan leke geldi ama ozaman birakmıstım test yapmayı ona pişman oldum

2 aydır gebelik düşünüyoruz adetlerim de aksine 3 aydır düzensizleşti 38 gün döngüm şu anda önce 30 du ovulasyon testlerinde hiç çift çizgi yakalayadim labaquick marka başka marka kullanıp yararlanan var mı acaba

Bir genelik gecirdim ondada akıntım olmadı desem yeridir beklemedeyim bende sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun 😅
Bilmiyorum ya bugün testi elime aldım geri bıraktım cumartesi yapayım dedim 😄 bir oğlum var benim de ocakta 6 yaşına girecek hiç hatırlamıyorum nasıldı diye

Merhaba kızlar. Ağustos sonunda 22.haftalık bebeğimle vedalaşmak zorunda kaldım. 3 ay sonra deneyebilirsiniz dedi doktorlar. Kasım 16da adet olacağım. Bittikten sonra denemeye başlayacağız. Umarım gönlümüze göre olur. Herkesin gönlüne göre en kısa zamanda en hayırlı ve sağlıklı bir bebek nasip olsun inşallah 🙏🏻 kızım süreçten çok etkilendi hâlâ atlatamadı.. ailemize yeni bir bebek iyi gelecek, yaralarımızı saracak. Bugün hamile kalırsam gitmeyi planladığım doktora muayene oldum. Bu ayki yumurtam çatlamış ama denemek yasak. Her şey yolunda dedi şükür. Umarım aralıkta güzel haberler alırız

Merhaba kızlar. Ağustos sonunda 22.haftalık bebeğimle vedalaşmak zorunda kaldım. 3 ay sonra deneyebilirsiniz dedi doktorlar. Kasım 16da adet olacağım. Bittikten sonra denemeye başlayacağız. Umarım gönlümüze göre olur. Herkesin gönlüne göre en kısa zamanda en hayırlı ve sağlıklı bir bebek nasip olsun inşallah 🙏🏻 kızım süreçten çok etkilendi hâlâ atlatamadı.. ailemize yeni bir bebek iyi gelecek, yaralarımızı saracak. Bugün hamile kalırsam gitmeyi planladığım doktora muayene oldum. Bu ayki yumurtam çatlamış ama denemek yasak. Her şey yolunda dedi şükür. Umarım aralıkta güzel haberler alırız
Merhabalar öncelikle hem geçmiş olsun hem başınız sağolsum. İnşallah hayırlı güzel haberlerinizi alırız. 🙏🏻

Merhaba kızlar amh değeri düşük olan car mı acaba aranızda? Neler yapabiliriz bu konuda ?

Back
X