Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam , yarın benimde transferin 9. Günü olacak. İdrar testi yapmayı düşünüyorum. Bende 5. Gün embriyosu ile transfer olmuştum. Umarım erken olduğu için negatif çıkmıştır...Arkadaşlar bugün transferimin 9. Günü idrar testi yaptım negatif çıktı daha sonra pozitif çıkan arkadaşlar var mı?
İnşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaSelam , yarın benimde transferin 9. Günü olacak. İdrar testi yapmayı düşünüyorum. Bende 5. Gün embriyosu ile transfer olmuştum. Umarım erken olduğu için negatif çıkmıştır...
Benim 5. Gün kanda pozitif 9. Gün idrarda negatif. Hatta ilginç ki erken gebelikte pozitifi çok çok geç gördüm kasette daha erken görmüştüm. Kan verin motal bozmadanArkadaşlar bugün transferimin 9. Günü idrar testi yaptım negatif çıktı daha sonra pozitif çıkan arkadaşlar var mı?
Bende kasette negatif gördüm dün akşam tekrar erken gebelik testi yaptığım da 4. Dakikada silik çizgi oldu oduBenim 5. Gün kanda pozitif 9. Gün idrarda negatif. Hatta ilginç ki erken gebelikte pozitifi çok çok geç gördüm kasette daha erken görmüştüm. Kan verin motal bozmadan![]()
Kan verdiniz mi sonuç noldu? Bende sizinle benzer durumdayım onun için soruyorum.Bende kasette negatif gördüm dün akşam tekrar erken gebelik testi yaptığım da 4. Dakikada silik çizgi oldu odu
Merhaba öncelikle hayırlısı olsun 5 gün beta kaçtı acabaBenim 5. Gün kanda pozitif 9. Gün idrarda negatif. Hatta ilginç ki erken gebelikte pozitifi çok çok geç gördüm kasette daha erken görmüştüm. Kan verin motal bozmadan![]()
20 ile öğrendim.Merhaba öncelikle hayırlısı olsun 5 gün beta kaçtı acaba
Kaçıncı gün 20 çıkmıştı canm belirtin varmıydı20 ile öğrendim.çok düşüktü. Erken bakmanın ceremesini çektim
Canım napdın kaçıncı gün verdin kan ne olduArkadaşlar bugün transferimin 9. Günü idrar testi yaptım negatif çıktı daha sonra pozitif çıkan arkadaşlar var
5. Gün çıkmıştı. Bacak ağrım ve sık idrara çıkma vardı. Ama bunlar ilaçlardan dolayıda oluyor. En güzeli kan vermekKaçıncı gün 20 çıkmıştı canm belirtin varmıydı