5.gün dondurulmus embryosu transfer dahil 7 gün negativ

Asliii60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
81
115
43
26
kizlar 5mayis da 5.gün dondurlmus embryo transferi oldum transfer dahil 7 günüm erken gebelik testi negativ böyle cikip da kanda postiv gören oldumu ..?

Benim 7. Günüm lekelenmem gelmişti hic evde yapmadim kan verdim kanda pozitif görmüştüm. İdrar yapma geçen yıl benim idrarda negatif kanda pozitif çıkmıştı

Bende 5.gün dondurulmuş ve genetik tarama yapılmış embriyo transferi oldum. Dayanamayıp transferin 5.gününde başladım erken gebelik testi yapmaya. İlk yaptığımda belli belirsiz ikinci çizgi var resimde tam anlaşılmıyor ama ben görüyorum. 6.gün biraz daha belli ve bugün 7.günüm artık net olarak var görünüyor. Kan tahlilime daha 6 gün var.

Eklentiler

• 956BB519-4C0A-4B6E-BA81-6BEDF6374685.webp
    956BB519-4C0A-4B6E-BA81-6BEDF6374685.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 84
Bende 5.gün dondurulmuş ve genetik tarama yapılmış embriyo transferi oldum. Dayanamayıp transferin 5.gününde başladım erken gebelik testi yapmaya. İlk yaptığımda belli belirsiz ikinci çizgi var resimde tam anlaşılmıyor ama ben görüyorum. 6.gün biraz daha belli ve bugün 7.günüm artık net olarak var görünüyor. Kan tahlilime daha 6 gün var.
Merhaba bu testleri yaptığınızda herhangi belirtiniz var mıydı?

Selam kızlar bugün kan verdim sonucum 730 çıktı çok şükür 💐 Allah hepinize hayırlı sonuçlar nasip etsin 🫶🏼

Back
X