5.gün dondurulmuş iki adet embriyo transferi

Mucizesinibekliyor

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
421
277
18
Hanımlar sanki zaman geçmiyor bugün ikinci günüm 28 inde yani salı günü oldum transfer evet erken biliyorum ama 5.gün test yapmayı düşünüyorum çoğu anne adayları gibi formda çok okudum 5.günde erken test ile öğrenen sizler ne zaman öğrendiniz ilk çift çizgiyi ne zaman gördünüz sanki zaman geçmiyor 🤭 inşallah herkes ile birlikte içinde bende pozitif sonuçlar alırız 🤲🏻☺️🌹

Ben transferin 5.gununde benden başka kimsenin göremediği ikinci çizgiyle öğrendim
Ama siz bence yine bi 6-7.gunu bekleyin
5.günde negatif çıkma ihtimali çok yüksek
Test gününe kadar insan daha çok stres oluyor gercekten var mı test mi yanlış değerim artacak mı diye
Hayırlı olsun bu arada inşallah pozitif alırsınız 🤲😊

Ben transferin 5.gununde benden başka kimsenin göremediği ikinci çizgiyle öğrendim
Ama siz bence yine bi 6-7.gunu bekleyin
5.günde negatif çıkma ihtimali çok yüksek
Test gününe kadar insan daha çok stres oluyor gercekten var mı test mi yanlış değerim artacak mı diye
Hayırlı olsun bu arada inşallah pozitif alırsınız 🤲😊
Çok teşekkür ederim sizin durumuz ne peki şuan dogum yaptınız mı hamile misiniz ? Çift embriyo muydu peki sizinkide çok güzel bir süreç inşallah sonuda sizinki gibi güzel olur benimde

Çok teşekkür ederim sizin durumuz ne peki şuan dogum yaptınız mı hamile misiniz ? Çift embriyo muydu peki sizinkide çok güzel bir süreç inşallah sonuda sizinki gibi güzel olur benimde
Evet çift embriyoydu
Dediğim gibi 5.gün hayalet çizgi gördüm erken gebelik testinde
9.güne kadar idrar testi yapıp koyulasma takip ettim
9.gün kan verdim sonucum 791 çıktı
Doktorum 12.gun kese muayenesine çağırdı kese gözükmedi tekrar kan istedi
1300 gibi bi değer çıkmıştı iki gün daha bekleyelim dedi
Transferin 14.gunu çift kese göründü
Doğum yaptım bugün ikizlerimin doğum günü hatta, 1 yaşındalar 🥰
Rabbim size de hayırlısıyla önce pozitif görmeyi sonra sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🥰

Evet çift embriyoydu
Rabbim size de hayırlısıyla önce pozitif görmeyi sonra sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🥰
Yaaa çok iyi 🤭maşallah yaşları uzun olsun iyiki doğmuşlar o zaman inşallah bizlerde güzel sonuçlara ulaşırız rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻🍀

Evet çift embriyoydu

Mrb Allah uzun saglıklı ömürler versin benimde iki tane 5.gun embriyo su transfer edildi 22temmuzda bugün 26 temmuz test çıkmaz heralde zatende cesaret edememde çatlatma iğnesi pozitif çıkarıyormuş taze transferdemi oluyor acaba benimki dondurulmuş nerdeyse 6 ay oluyor o iğneyi yapalı

Mrb Allah uzun saglıklı ömürler versin benimde iki tane 5.gun embriyo su transfer edildi 22temmuzda bugün 26 temmuz test çıkmaz heralde zatende cesaret edememde çatlatma iğnesi pozitif çıkarıyormuş taze transferdemi oluyor acaba benimki dondurulmuş nerdeyse 6 ay oluyor o iğneyi yapalı
Taze transfer için geçerli bu dediğiniz
Çatlatma iğnesi içeriğinden dolayı testler yanlış pozitif gösteriyor
İğne etkisi 12-14 gün arasında geçmiş oluyor
Sizinki şu an gebelik varsa bile negatif çıkma ihtimali çok yüksek daha çok erken

Back
X