• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.gün donmuş çift embriyo ve 5.gün testim 🙏🏻

Mucizesinibekliyor

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
421
277
18
Çift embriyo transferi olmuştum ve bugün test yapmak istedim 5.günüm bugün o kadar karmakarışık duygular içerisindeyim ki anlatamam Rabbim bu yolda emek veripte çabalayan yürekten anne olmak isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah çok başkaymış gerçekten 🤲🏻😢🤭🤭çok şükür sanırım ben kavuşcam bebeklerime inşallah devamı da güzel gelir 🙏🏻🤲🏻

Eklentiler

• IMG_20220703_091207.webp
    IMG_20220703_091207.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_20220703_093217.webp
    IMG_20220703_093217.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 115
Çift embriyo transferi olmuştum ve bugün test yapmak istedim 5.günüm bugün o kadar karmakarışık duygular içerisindeyim ki anlatamam Rabbim bu yolda emek veripte çabalayan yürekten anne olmak isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah çok başkaymış gerçekten 🤲🏻😢🤭🤭çok şükür sanırım ben kavuşcam bebeklerime inşallah devamı da güzel gelir 🙏🏻🤲🏻
Pozitif görünüyor bende 5. Günde bu şekilde görmüştüm ikizlere hamileyim

Yaa yoğun muydu kanama nasıl di bende o kanamalardan korkuyorum işin açığı kimi leke gibi diyor kimi çok geldi diyor kimi hiç olmadı diyor
Her zaman olacak diye bisey yok benim ilk gebeligimde hiç olmamıştı, bu gebeligimde 8. Ve 9. Günlerde sildikce gelen bi kanamam oldu ama leke olarak devam etti kesildi

Hanımlar buda altıncı gün testim sizce fark varmı koyulaşmış mi bana az gibi geldi normal mi sizce

Eklentiler

• IMG_20220704_160845.webp
    IMG_20220704_160845.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 90
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😘hiç bir belirti yaşadin mi canım

Back
X