- 11 Mart 2025
- 291
- 160
- 18
- Konu Sahibi blueistanbul
Kimler neler yapıyor nasıl geçiyor günleriniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar değerim 100 çıktı![]()
Merhaba acaba kalp atışı duydunuz mu ve 10 cu gün ne kadar yükseliş acaba benim de 17 Haziran transferdi 10 gün kanda 206 çıktı çok şükür ama ikinci kanı vermedim daha yükselir mi değerlerim bilmiyorum korkuyorum siz duydunuz mı kalbiniKızlar değerim 100 çıktı![]()
Ben dayanamdım bugün kan verdim.Bir şey hissetmek ve ya hissetmemek çok normal. Aslında beta kanda yükseldikten sonra belirtiler ortaya çıkıyor. Beta yükselmeden öğrendiğimiz için bir belirti de hissedilmeyebilir.
Kullanılan hormonların yan etkileri de belirti olarak algılanabiliyor. Sürecin en zor kısmı bu 10-12 gün.
Allah herkesin gönlüne göre versin
2 gün sonra tekrar kan vermeniz gerekiyor. 2 katı ve üstü değer bekleniyorMerhaba acaba kalp atışı duydunuz mu ve 10 cu gün ne kadar yükseliş acaba benim de 17 Haziran transferdi 10 gün kanda 206 çıktı çok şükür ama ikinci kanı vermedim daha yükselir mi değerlerim bilmiyorum korkuyorum siz duydunuz mı kalbini
Merhaba 10.gün 220 ye yükselmişti sonra 530 ve 1300 şeklinde devam etti keseleri gördüm perşembe günü kalp atışı için gideceğim henüz duymadımMerhaba acaba kalp atışı duydunuz mu ve 10 cu gün ne kadar yükseliş acaba benim de 17 Haziran transferdi 10 gün kanda 206 çıktı çok şükür ama ikinci kanı vermedim daha yükselir mi değerlerim bilmiyorum korkuyorum siz duydunuz mı kalbini
Keseleri kaçıncı gün gördünüz? Doktor Değer yükselişine göre hesaplayıp çağrıyor diye biliyorumMerhaba 10.gün 220 ye yükselmişti sonra 530 ve 1300 şeklinde devam etti keseleri gördüm perşembe günü kalp atışı için gideceğim henüz duymadım
Korkmayın bana 2.kanı verdikten sonra gerek yok demişlerdi de ben duramadım verdim. 2.kanı vermeniz ilerlemenin nasıl olduğunu görmeniz için iyi olacaktır.
4.kanı verdikten iki gün sonra yani transferin 16.gününde gördümKeseleri kaçıncı gün gördünüz? Doktor Değer yükselişine göre hesaplayıp çağrıyor diye biliyorum
Bende dayanamadım bugün verdim.Ben dayanamdım bugün kan verdim.
8. Gün değerim 34.5 çıktı, 2 gün sonra tekrar kan vereceğim. Allahım herkesin gönlüne göre versin
Darısı başımıza inşallah, Allah sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin4.kanı verdikten iki gün sonra yani transferin 16.gününde gördüm
Harika, Allahım sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsinBende dayanamadım bugün verdim.
7. Gün değerim 145 çıktı. 4 temmuz tekrar başlıcam.
Amin canım, hepimiz için en hayırlı zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHarika, Allahım sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin
Benim tek embriyo ondan değerim böyle, sizin çift. 4 Temmuz da binleri geçebilir değer
Peki keseyi alttan muaneyle mi gördünüz yoksa göbekten mi bakıldıMerhaba 10.gün 220 ye yükselmişti sonra 530 ve 1300 şeklinde devam etti keseleri gördüm perşembe günü kalp atışı için gideceğim henüz duymadım
Korkmayın bana 2.kanı verdikten sonra gerek yok demişlerdi de ben duramadım verdim. 2.kanı vermeniz ilerlemenin nasıl olduğunu görmeniz için iyi olacaktır.
Doktorum gerek duymadı sanırım cuma verdim kanı ikinciyi Salı gel ver dedi normalde pazar vermem gerekirdi ama doktorum böyle yapalım dedi bende kendim kan vermek istemedim ama çokda pişman oldum en azından içimi rahatlatsaydım çok iyi olurdu ama artık Salı geldi2 gün sonra tekrar kan vermeniz gerekiyor. 2 katı ve üstü değer bekleniyor
İnşallah dualarım hep sizlerleDarısı başımıza inşallah, Allah sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin
Yoo karından baktı direkt gözüktüler zatenPeki keseyi alttan muaneyle mi gördünüz yoksa göbekten mi bakıldı
Benim degerim 4 gün sonra 462 çıktı yavaş ilerliyor sanırım iki gün sonra yine kan vericem böyle olan var mı ya yardımcı olun banaİnşallah dualarım hep sizlerle
Yoo karından baktı direkt gözüktüler zaten
İnşallah sağlıkla ilerler moralini yüksek tutBenim degerim 4 gün sonra 462 çıktı yavaş ilerliyor sanırım iki gün sonra yine kan vericem böyle olan var mı ya yardımcı olun bana