5.gün embiriyo dondurulmuş embiriyo transferi ve sonrası

Arkadaşlar merhaba öncelikle tüm çocuk isteyenlerin rabbim kucagını boş bırakmasın.
Arkadaşlar benim hikayem tüp tıkanılığı sebebi ile tüp bebek tedavisine başvurdum.5. Gün iyi kalite dondurulmuş 4 tane embiriyom var.Dün transfer ilk transferimi oldum.
Benim merak ettigim konu nelere dikkat etmeliyim.mesela baharatlı yemek sakıncalı mı? Süt yogurt ayran tüketiyorum dogru mu?
Lavabo ve yemek dışında hep yatıyorum.
Düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum.
Sizin hikayeniz nedir?
Neler yaptınız transfer sonrası?
Hayırlı olsun 😇 bende yemek tuvalet dışında sürekli yattım 4-5. Gün bi yemek yaptım sadece onun dışında çok hareket etmedim hareket etsem bile çok yavaş hareket etmeye çalıştım .duş 4.gün bayağı ılık suyla aldım. Hiç ilişki olmadı hala da olmuyor .Transfer zamanı işte çalışıyordum doktorum 10 gün rapor verdi o da iyi oldu benim için. İlk günden itibaren badem ceviz ve ananas yedim.bol bol su içtim. Çok şükür 16+5 hamileyim. Rabbim herkese nasip etsin 🤲🏻

Hayırlı olsun 😇 bende yemek tuvalet dışında sürekli yattım 4-5. Gün bi yemek yaptım sadece onun dışında çok hareket etmedim hareket etsem bile çok yavaş hareket etmeye çalıştım .duş 4.gün bayağı ılık suyla aldım. Hiç ilişki olmadı hala da olmuyor .Transfer zamanı işte çalışıyordum doktorum 10 gün rapor verdi o da iyi oldu benim için. İlk günden itibaren badem ceviz ve ananas yedim.bol bol su içtim. Çok şükür 16+5 hamileyim. Rabbim herkese nasip etsin 🤲🏻
Maşallah canım Allahım sag salim kucağına almayı nasip etsin

Ben hiç test yapmadım günüm geldi kan testi verdim
neler hissettin, neler yaptın nelere dikkat ettin? yani mesela hastanede transferden sonra hemen tuvaletini yaptın mı? hep yattın mı. ne önerirsin. ama var mı yok mu diye düşünmüşsündür :)

Çok sıkışıktım transferim oldu 1 buçuk saat sonra eve geldikten sonra idrarımı yaptım Transfer gününden sonra sürekli yattım lavabo ve yenek dışında ayagı kalkmadım 7.günü ve 11.günü banyo yaptım. Hergün üstümü degiştirme ihtiyacımı eşim kaşıladı sabahları giderken çoraplarımı giydirir öyle giderdi İlaçlarımı saatli içtimyemek ve temizlik ihtiyacımı karşılayan halamdı.Bunlar dışında hergün kabak çekirdegi ceviz badem fındık meyve yedim balık et tüjettim tavuk çok yemedim hergün haşlanmış yumurta yedim ilaçlarımın saatinin arasında 1 saat süt ve yogurt tükettim kabız olmamaya özen gösterdim kayısı kurusundan hoşaf içtim ve bol bol su tükettim en önemlisi elim karnımda sürekli ilkgünden beri bebegim varmış beni duyuyormyş gibi konuştum ve çok dua ettim kün fe yekûn dedim sürekli kasık ve bel agrısı çok çektim 7.günü çok fazla çektim hatta burdan okuyarak idrar testi yapmak istedim ama sıbra totem yapmaya karar verdim hep yaptım tek çizgi vardı bu sfer yapmayıp doktordan hamilesin kelimesini duycam ddim Rabbime şükürler olsun oldu 10.gün sabah ksn işedim sandım klozette kan vardı resmen şok oldum peçete ile sildin kagve rengi nir leke oluyordu altıma peçete koydugumda damlaşeklinde yani yok denecek kadar az kahve rengi lekenme oldu ve akşamına atletim mideme basku yapıo sanıodum odecere midem bulandı kusmaya çalıştım kusamadım bunlardı benim belirtilerim

Back
X