- 17 Ekim 2018
- 465
- 458
- 103
- 35
Kaç embriyo transfer edildiAllahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah dua et bacım hamilenin duası kabul olur muş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç embriyo transfer edildiAllahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah dua et bacım hamilenin duası kabul olur muş
Anladim insAllah guzel sonuçlar aliriz Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasınPrednol hap cnm yok herhangi bi işlem yapılmadı
Amin canım aminAnladim insAllah guzel sonuçlar aliriz Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın
İlk oldugu için 1 transfer edildi 2 tane çömüşler 1.a kalite gibi bişey söylediler o ara ses çok fazlaydı anlayamadım bidaha da görmwdim onu soramadımKaç embriyo transfer edildi
Hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin seninledirİlk oldugu için 1 transfer edildi 2 tane çömüşler 1.a kalite gibi bişey söylediler o ara ses çok fazlaydı anlayamadım bidaha da görmwdim onu soramadım
Hayırlı olsunArkadaşlar merhaba öncelikle tüm çocuk isteyenlerin rabbim kucagını boş bırakmasın.
Arkadaşlar benim hikayem tüp tıkanılığı sebebi ile tüp bebek tedavisine başvurdum.5. Gün iyi kalite dondurulmuş 4 tane embiriyom var.Dün transfer ilk transferimi oldum.
Benim merak ettigim konu nelere dikkat etmeliyim.mesela baharatlı yemek sakıncalı mı? Süt yogurt ayran tüketiyorum dogru mu?
Lavabo ve yemek dışında hep yatıyorum.
Düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum.
Sizin hikayeniz nedir?
Neler yaptınız transfer sonrası?
İnşallah canım tüm isteyene nasip olsunHayırlısı olsun canım inşallah bebeğin seninledir![]()
Maşallah canım Allahım sag salim kucağına almayı nasip etsinHayırlı olsunbende yemek tuvalet dışında sürekli yattım 4-5. Gün bi yemek yaptım sadece onun dışında çok hareket etmedim hareket etsem bile çok yavaş hareket etmeye çalıştım .duş 4.gün bayağı ılık suyla aldım. Hiç ilişki olmadı hala da olmuyor .Transfer zamanı işte çalışıyordum doktorum 10 gün rapor verdi o da iyi oldu benim için. İlk günden itibaren badem ceviz ve ananas yedim.bol bol su içtim. Çok şükür 16+5 hamileyim. Rabbim herkese nasip etsin
![]()
Amin çok teşekkür ederimMaşallah canım Allahım sag salim kucağına almayı nasip etsin
Herhangi bir belirti yasadiniz mi sizİlk oldugu için 1 transfer edildi 2 tane çömüşler 1.a kalite gibi bişey söylediler o ara ses çok fazlaydı anlayamadım bidaha da görmwdim onu soramadım
Pardon daha çok yeniymissinizHerhangi bir belirti yasadiniz mi siz
Ben 5. Gün başladım idrar testineKaçıncı günü idrarda test yaptınız
Ben hiç test yapmadım günüm geldi kan testi verdimkaçıncı gün yapıcaz yaaaaaaa
neler hissettin, neler yaptın nelere dikkat ettin? yani mesela hastanede transferden sonra hemen tuvaletini yaptın mı? hep yattın mı. ne önerirsin. ama var mı yok mu diye düşünmüşsündür :)Ben hiç test yapmadım günüm geldi kan testi verdim