• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ve 2 tane 6.gun blastokist embriyosu ama düşük kaliteli

Ne güzel anlatmışsınız Allah razı olsun içim ferahladi okurken resmen umarım ikisini de transfer ettirmek ne kadar mantıklı olur acaba çünkü böyle bı hakkım varmış

Tüp bebeğe başladım iki tane 6.blastokist embriyom donduruldu harf sayı birşey demediler c gibi denildi düşük kalite dendi, transfer olsam da tutma ihtimali nedir arkadaşlar çok stres oldum ya o kadar dört tane 5.gune kadar geldi ikisi blokakist oldu ikisi yok oldu onlara da kalitesiz dendi
Üste çıksın diye yazmak istedim

Kalite önemli değil, embriyonun rahim içine girince neye dönüşeceği nasıl uyum sağlayacağı önemli. Bir tanıdığın 2. gün embriyosu transfer oldu. Doktorlar, çöp embriyo ama başka kalmadı transfer edelim dediler. Sağlıklı oğlu doğdu. Arkadaşımın 5AA kalite ile defalarca tutmadı. Rakamlara takılıp kendinizi strese sokmayın. Olumlu ve güzel şeyler düşünün.

Kalite önemli değil, embriyonun rahim içine girince neye dönüşeceği nasıl uyum sağlayacağı önemli. Bir tanıdığın 2. gün embriyosu transfer oldu. Doktorlar, çöp embriyo ama başka kalmadı transfer edelim dediler. Sağlıklı oğlu doğdu. Arkadaşımın 5AA kalite ile defalarca tutmadı. Rakamlara takılıp kendinizi strese sokmayın. Olumlu ve güzel şeyler düşünün.
Evet böyle yazan da çok var hiç takılmayın diye blasta donusmus embriyoda hep bı sana vardır diyorlar

Var mı başka yorumu olan acaba
Tüp bebeğe başladım iki tane 6.blastokist embriyom donduruldu harf sayı birşey demediler c gibi denildi düşük kalite dendi, transfer olsam da tutma ihtimali nedir arkadaşlar çok stres oldum ya o kadar dört tane 5.gune kadar geldi ikisi blokakist oldu ikisi yok oldu onlara da kalitesiz dendi
primi

Ben de korkuyorum valla tek embriyo 5bb haftaya belli olacak
benim de çoğu zaman tek embriyo oluyor. o g.. korkusunu çok iyi biliyorum. 3 embriyo gönderebildiğim zaman 2’si sağlıklı gelmişti onları da kaybettim velhasıl kelam her şey nasip.

Canım ben 2 kere çift transfer oldum 5. Gün embriyosu biri hiç tutmadı diğeri tuttu gelişmedi düşükle sonuçlandı.
24 kasımda yine çift 6. Gün embriyosu transfer oldum kaliteleri de 3cc çok şükür pozitifi gördüm artışta güzel gidiyor🙏🏻
Anlayacağın hiç kalitesine vs takılma Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok kalbini temiz tut bol bol dua et 🌸
Artışınız nasıl acaba tekrar kan verdiniz mi

benim de çoğu zaman tek embriyo oluyor. o g.. korkusunu çok iyi biliyorum. 3 embriyo gönderebildiğim zaman 2’si sağlıklı gelmişti onları da kaybettim velhasıl kelam her şey nasip.
Aynen öyle haftaya kadar stres, tekrae yumyrta toplatsam mı bilmiyorum eşim yurt dışında tekrar gelmesi gerekiyor 65000 tl dediler üstüne yine biletler falan ve süreç iğne ilaç, bakalım ümitliyim inşallah iyi gelir , siz devam edecek misiniz?

Var mı başka yorumu olan acaba

primi
Benim de 6. Gün blast olabilmiş tek emriyom vardı kalitesini sordugumda bana kalite bile söylemediler yeni blast olduğu için bunlara bir harf filan veremiyoruz dediler. Şuan oğluşum benimle 🙏🏻💙 çok şükür Rabbim yeterki ol desin önünde ne durabilir onun mucizesini hangi bilim neyle açıklayabilir. Siz ona güvenin kalitenin bu işle hiçbir ilgisi yok.

Benim de 6. Gün blast olabilmiş tek emriyom vardı kalitesini sordugumda bana kalite bile söylemediler yeni blast olduğu için bunlara bir harf filan veremiyoruz dediler. Şuan oğluşum benimle 🙏🏻💙 çok şükür Rabbim yeterki ol desin önünde ne durabilir onun mucizesini hangi bilim neyle açıklayabilir. Siz ona güvenin kalitenin bu işle hiçbir ilgisi yok.
Kaliteyle alakalı hiç bir bilgi vermediler yani ne güzel ben de çift transfer olacagm zaten iki tane bı kere de verelim düşük kalite dediler ama. Peki bu 6 . Gün blast o ne oluyor. 5.gune göre daha zor gelişmiş yani geri bı embriyo mu bilginiz var mı acaba

Kaliteyle alakalı hiç bir bilgi vermediler yani ne güzel ben de çift transfer olacagm zaten iki tane bı kere de verelim düşük kalite dediler ama. Peki bu 6 . Gün blast o ne oluyor. 5.gune göre daha zor gelişmiş yani geri bı embriyo mu bilginiz var mı acaba
Yavaş gelişmiş emriyo demek yani 5. Gün görünümüne 6. Gün ulaşabilmiş demek

Transfer sonrası neler yaptınız tutunmayı artiracak

Transfer sonrası neler yaptınız tutunmayı artiracak
Valla ben ilk gün yattım ikinci gün ve 3. Gün sadece evde dolaştım sonrasında kendimi zorlamadan rutin hayatıma döndüm ağır ev işleri yapmadım ama yemeğimi yaptım çamaşırımı yıkadım. Dışarı çıktım araba kullandım. Beslenmeme çok çok dikkat ettim asla paketli ürün kullanmadım avakado yumurta et kuru yemiş meyve yedim. Kimsenin beni germesine izin vermedim komedi açıp izledim. Benim yaptıklarım bunlar herkesin yaptıkları aslında

Tıp bebekte çalışıyorum. Çok iyi embriyo ile tutmayanlar da var çok iyi olmayan embriyo ile tutanlar da. Umudunuzu kaybetmeyin

Back
X