aynen öyle ben tansferden 4 gün sonra derslere girmeye başladım hiç aralıksız. Rabbim ol derse oluyor yoksa okadar harekete benimki asla tutmazdı...
canım hamişlerin duası en makbul olanıdır oku üfle şöle karnıma doğru

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle ben tansferden 4 gün sonra derslere girmeye başladım hiç aralıksız. Rabbim ol derse oluyor yoksa okadar harekete benimki asla tutmazdı...
allah seninde bebeğini bağışlasın hayırlı doğumlar ve kaderler yazsın..en azından sonucumu öğrenene kadarhamileyim dimi ama..:)))
benim de 5. gün embriyom 21inde transfer edildi 1 temmuzda öğreneceğim![]()
canım senin çok az kalmış.benim 5 temmuz perşembe günü ama bişi sorucam 5.gün embriyosu ya bizimkiler 10.günde baktırsam yanı salı kanda çıkarmı acep:18:..
bide son soru neler hissediyosun.benim hafif adet ağrısı gibi bide arada sancı oluyo bide göğüsler acıyo ama hafif yani bunlar belirti değildirde işte ..![]()
walla benim doktorum 10, gün baktır dedi. benim arada kasıklarımda batma gibi oluyor öyle ağrı falan pek yok göğüslerim hassas bi de inanılmaz bir mide bulantısı var. 3 gündür kızartma yumurta falan çok kötü kokuyo bana psikolojik mi desem aşılamada da gebe kalmayı çok istedim tabi ki ama onda bulantı falan hissetmemiştim ilaçları da uzun zamandır kullanıyorum ilaç mı yapıyo desem walla bilmiyorum nedendir? bulantı bu kadar erken başlamaz ama hadi bakalım hayırlısı... pazar öğrenicem
bir çok hamile kalan arkadaşlar erken bulantı yaşadıklarını yazmışlardı.umarım sende bunlardan birisisindir:)))valla seninki tuttu söliyim ben sana![]()
ayy inşşallahhhh benimki de tutmuştur seninki de tüm isteyenlerinki de :)haa bi de uyku düzenim mahvoldu gece ayaktayım gündüz kafayı kaldıramıyorum ama o sanırım 7 gündür evde aylak aylak dolaşmaktan
![]()
canım senin çok az kalmış.benim 5 temmuz perşembe günü ama bişi sorucam 5.gün embriyosu ya bizimkiler 10.günde baktırsam yanı salı kanda çıkarmı acep:18:..
bide son soru neler hissediyosun.benim hafif adet ağrısı gibi bide arada sancı oluyo bide göğüsler acıyo ama hafif yani bunlar belirti değildirde işte ..![]()
canım seni merak ettim ya yarın test günün nasılsın neler hissediyosun..ben 7.günümdeyim bugün adet belirtilerim başladı sanki(ooof offf ne biliyimm..sen nasılsın yarın bize şöle patlat hamileyim diye arkadaşım ne olur yaaaaaaa:)
![]()
canım bi önceki sayfaya bakmadın sanırım dün benim önce lekelenmem sonra da kanamam başladı düşük olabilir diye nöbetçi eczane bulduk iğne yaptırdık bi de bhcg verdim negatif...
bugün doktorumu gittim tekrar kan yine negatif... konuştuk 3 ay sonra laparoskopi 3 ay boyunca dhea ve tekrar deneme...
inşallah o haberi sen ver bize...
Kader arkadaşlarım dün 9 embriyodan sadece 1 tanesi 5.gün embriyosu olmuş diğerleri erişememiş bakalım 6.güne dayanan olursa donduracaklar ama pek ümit yok(yani bu 5.gün embriyosu oldu oldu başka şansım kalmadı..arkadaşlar tutma olasılığı nedir tutanlardan biraz yorum alsam çok mutlu olucam:))şimdilik yatıyorum arada kalkıyorum..1.gün böle geçiyor..
canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldümtüm bebek isteyen arkadaşlarım için dua ediyorum rabbime hamilelerin duası kabul olurmuş derler o yüzden hep dualarımdasınız.tabi benim hamileliğim de henüz keseyi görmediğim için tescillenmiş sayılmaz da.
inşallah yapılacak olan işlemlerle hemen beklemeden sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğine kavuşursun.![]()
inşallah tutunur sana pıtırcığın.ben de geçen sene bugün kalp atışını duymuştum. tutacağına inanıp kendını de bebeğini de yorma derim.ben yaptım sen yapma.şimdi gülümyin bakalım pıtırcığınla :)
cevap yazdım yolladm ama yazdıklarını görmemişim canım yaözür dilerim.
çok geçmiş olsun,inşallah bi sonraki denemende olur.kaçıncı denemeydi bu ??
geçmiş olsun,canınızı sıkmayın inşallah vardır bunda da bi hayır diyin..
bende tüp bebekle gebe kaldım Allahın izniyle, 26 haftadır yatıyorrum,herkesin imtihanı farklı..
Rabbim size ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasib etsin,moral önemli yılmayın inş,bol dua edin..
canım bi önceki sayfaya bakmadın sanırım dün benim önce lekelenmem sonra da kanamam başladı düşük olabilir diye nöbetçi eczane bulduk iğne yaptırdık bi de bhcg verdim negatif...
bugün doktorumu gittim tekrar kan yine negatif... konuştuk 3 ay sonra laparoskopi 3 ay boyunca dhea ve tekrar deneme...
inşallah o haberi sen ver bize...
bhcg 0,34... kanamam durmaksızın devam...