5.gün embriyom dün transfer edildi..hadi bana biraz moral verin ne olur..

allah seninde bebeğini bağışlasın hayırlı doğumlar ve kaderler yazsın..en azından sonucumu öğrenene kadar:49: hamileyim dimi ama..:)))

Günaydın tatlım
dualarım bebeğini isteyen ve bekleyen tüm arrkadaşlarımla hayırlısıyla inşallah senin de güzel haberlerini alacağız:emir_bebek:

benim de 5. gün embriyom 21inde transfer edildi 1 temmuzda öğreneceğim :(

canım senin çok az kalmış:16:.benim 5 temmuz perşembe günü ama bişi sorucam 5.gün embriyosu ya bizimkiler 10.günde baktırsam yanı salı kanda çıkarmı acep:18:..

bide son soru neler hissediyosun.benim hafif adet ağrısı gibi bide arada sancı oluyo bide göğüsler acıyo ama hafif yani bunlar belirti değildirde işte ..:1:

canım senin çok az kalmış:16:.benim 5 temmuz perşembe günü ama bişi sorucam 5.gün embriyosu ya bizimkiler 10.günde baktırsam yanı salı kanda çıkarmı acep:18:..

bide son soru neler hissediyosun.benim hafif adet ağrısı gibi bide arada sancı oluyo bide göğüsler acıyo ama hafif yani bunlar belirti değildirde işte ..:1:

walla benim doktorum 10, gün baktır dedi. benim arada kasıklarımda batma gibi oluyor öyle ağrı falan pek yok göğüslerim hassas bi de inanılmaz bir mide bulantısı var. 3 gündür kızartma yumurta falan çok kötü kokuyo bana psikolojik mi desem aşılamada da gebe kalmayı çok istedim tabi ki ama onda bulantı falan hissetmemiştim ilaçları da uzun zamandır kullanıyorum ilaç mı yapıyo desem walla bilmiyorum nedendir? bulantı bu kadar erken başlamaz ama hadi bakalım hayırlısı... pazar öğrenicem

walla benim doktorum 10, gün baktır dedi. benim arada kasıklarımda batma gibi oluyor öyle ağrı falan pek yok göğüslerim hassas bi de inanılmaz bir mide bulantısı var. 3 gündür kızartma yumurta falan çok kötü kokuyo bana psikolojik mi desem aşılamada da gebe kalmayı çok istedim tabi ki ama onda bulantı falan hissetmemiştim ilaçları da uzun zamandır kullanıyorum ilaç mı yapıyo desem walla bilmiyorum nedendir? bulantı bu kadar erken başlamaz ama hadi bakalım hayırlısı... pazar öğrenicem

bir çok hamile kalan arkadaşlar erken bulantı yaşadıklarını yazmışlardı.umarım sende bunlardan birisisindir:)))valla seninki tuttu söliyim ben sana:1::49:

bir çok hamile kalan arkadaşlar erken bulantı yaşadıklarını yazmışlardı.umarım sende bunlardan birisisindir:)))valla seninki tuttu söliyim ben sana:1::49:

ayy inşşallahhhh benimki de tutmuştur seninki de tüm isteyenlerinki de :) :49: haa bi de uyku düzenim mahvoldu gece ayaktayım gündüz kafayı kaldıramıyorum ama o sanırım 7 gündür evde aylak aylak dolaşmaktan :D

ayy inşşallahhhh benimki de tutmuştur seninki de tüm isteyenlerinki de :) :49: haa bi de uyku düzenim mahvoldu gece ayaktayım gündüz kafayı kaldıramıyorum ama o sanırım 7 gündür evde aylak aylak dolaşmaktan :D

benim 8. günde lekelrim başladu su gibi kahverengi akıyo çok üzgünüm :(

canım hayırlı olur inşallah...benimde 5. gün tranferleriydi..9. gün baktım pozitifti.. çift bir adet kız bebiş büyütüyorummm...allahıma tek duam isteyen arayan tüm arkadaşlarıma evlat nasipp etmesi..aminnn.. zor buldum yııllarca uğraştım 3 kere yıkıldımm yeniden ayağa kalktımm allahım 4.tüp denememde nasip ettiiii.... dualarımdasınızzz...

canım seni merak ettim ya yarın test günün nasılsın neler hissediyosun..ben 7.günümdeyim bugün adet belirtilerim başladı sanki:((ooof offf ne biliyimm..sen nasılsın yarın bize şöle patlat hamileyim diye arkadaşım ne olur yaaaaaaa:):emir_bebek::21::49:

canım seni merak ettim ya yarın test günün nasılsın neler hissediyosun..ben 7.günümdeyim bugün adet belirtilerim başladı sanki:((ooof offf ne biliyimm..sen nasılsın yarın bize şöle patlat hamileyim diye arkadaşım ne olur yaaaaaaa:):emir_bebek::21::49:

canım bi önceki sayfaya bakmadın sanırım dün benim önce lekelenmem sonra da kanamam başladı düşük olabilir diye nöbetçi eczane bulduk iğne yaptırdık bi de bhcg verdim negatif...
bugün doktorumu gittim tekrar kan yine negatif... konuştuk 3 ay sonra laparoskopi 3 ay boyunca dhea ve tekrar deneme...

inşallah o haberi sen ver bize...

Son düzenleme:
canım bi önceki sayfaya bakmadın sanırım dün benim önce lekelenmem sonra da kanamam başladı düşük olabilir diye nöbetçi eczane bulduk iğne yaptırdık bi de bhcg verdim negatif...
bugün doktorumu gittim tekrar kan yine negatif... konuştuk 3 ay sonra laparoskopi 3 ay boyunca dhea ve tekrar deneme...

canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm:50:tüm bebek isteyen arkadaşlarım için dua ediyorum rabbime hamilelerin duası kabul olurmuş derler o yüzden hep dualarımdasınız.tabi benim hamileliğim de henüz keseyi görmediğim için tescillenmiş sayılmaz da.
inşallah yapılacak olan işlemlerle hemen beklemeden sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğine kavuşursun.:49:

inşallah tutunur sana pıtırcığın.ben de geçen sene bugün kalp atışını duymuştum. tutacağına inanıp kendını de bebeğini de yorma derim.ben yaptım sen yapma.şimdi gülümyin bakalım pıtırcığınla :)

Kader arkadaşlarım dün 9 embriyodan sadece 1 tanesi 5.gün embriyosu olmuş diğerleri erişememiş bakalım 6.güne dayanan olursa donduracaklar ama pek ümit yok:((yani bu 5.gün embriyosu oldu oldu başka şansım kalmadı..arkadaşlar tutma olasılığı nedir tutanlardan biraz yorum alsam çok mutlu olucam:))şimdilik yatıyorum arada kalkıyorum..1.gün böle geçiyor..

kaçıncı denemen canım??tutunur inşallah.bana da geçen sene 23 mayısta 5.gün emb konulmuştu.10.gün idrar tahlilimde çıkmıştı.karın ağrıları falan oluyo tabi ama hamilelik belrtıleri de olablr bunlar.ben de ananas ve badem,ceviz falan yemiştim.bi de sulu şeyler çorba falan.çünkü kabız olmamak lazm zorlamamk lazım falan.hatrlamıyorum başka neler yaptgmı şu an ama yazmıstım defterıme,2.de de uygularım dıye.yani 3.de.benim bebeğim 2.denemede tuttu..

geçmiş olsun,canınızı sıkmayın inşallah vardır bunda da bi hayır diyin..
bende tüp bebekle gebe kaldım Allahın izniyle, 26 haftadır yatıyorrum,herkesin imtihanı farklı..
Rabbim size ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasib etsin,moral önemli yılmayın inş,bol dua edin..

canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm:50:tüm bebek isteyen arkadaşlarım için dua ediyorum rabbime hamilelerin duası kabul olurmuş derler o yüzden hep dualarımdasınız.tabi benim hamileliğim de henüz keseyi görmediğim için tescillenmiş sayılmaz da.
inşallah yapılacak olan işlemlerle hemen beklemeden sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğine kavuşursun.:49:

canım çok teşekkür ederim allah razı olsun inşş kesen de görülür kalp atışında duyulur sağlıkla kucağına alırsın

inşallah tutunur sana pıtırcığın.ben de geçen sene bugün kalp atışını duymuştum. tutacağına inanıp kendını de bebeğini de yorma derim.ben yaptım sen yapma.şimdi gülümyin bakalım pıtırcığınla :)

cevap yazdım yolladm ama yazdıklarını görmemişim canım ya:( özür dilerim.
çok geçmiş olsun,inşallah bi sonraki denemende olur.kaçıncı denemeydi bu ??

olsun canım teşekkür ederim güzel dileklerin için ne özrü olur mu öyle şey ilk denememdi inşş allah isteyen herkese nasip etsin

geçmiş olsun,canınızı sıkmayın inşallah vardır bunda da bi hayır diyin..
bende tüp bebekle gebe kaldım Allahın izniyle, 26 haftadır yatıyorrum,herkesin imtihanı farklı..
Rabbim size ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasib etsin,moral önemli yılmayın inş,bol dua edin..

öyle diyorum artık hayırlısı böyleymiş inşallah sağlıkla bebeğini kucaklarsın dualarım isteyen herkese...

destekleriniz için hepinize teşekkürler....

canım sakın sıkma güzel canını.herşey daha güzel daha sağlıklı olsun yeterki.allahın bir bildiğivar ki böle oluyor.3 ay ne ki.sağlıklı bir vücutla sağlıklı gebelikler nasip olucak inşallah sanada.beni soracak olursanda yarın en geç salı kan vericem 5 temmuzu beklemicem.en azından bişiy çıkarda ilaçlara devam ederim yoksa hormon ilaçlarımı dra söler keser..vücüdumuzada yazık yani.kendine çok iyi bak canım:16:

bhcg 0,34... kanamam durmaksızın devam...

canım bu arada son durum olarak adetmi oldun yoksa tuttu düşükmü?sonuç tutmadı adet olmuşun gibi ama drun kesin ne dedi??bazen rabbim devam ettiriyor yoktan var ettiriyor sen yinede bi daha kan testi yap bence 2 gün sonra ..

Back
X