- Konu Sahibi dilekbeybi35
Rabbım isteyen herkese tatdirsin bu duyguyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel bak senin çocuğun varmış inşallah benim kanamam devam ediyor kesede bişey yok gayet iyi dedi doktor ama tabi insan korkuyorRabbım isteyen herkese tatdirsin bu duyguyu
Merhaba,test sonucunuz ne oldu?Bende de transferin 5.gününü pozitif gördüm.Ama çok erken geldi.Ilaclarin yan etkisi olabilir diye düşündüm. Gerçi çatlatma iğnesi vs.kullanmadimKızımda bende keseyi görmeden kahverengi akıntı ile karşılasmıştım koşarak doktora gittiğimde tutunmaya çalıştığını söyledi ve keseyi ilk o gün gördüm hatta kanamam olsa bile korkmamam gerektiğini adet kanamasından fazla olursa endişelenmem gerektigini söylemişti. Kesenin çevresinde çok şükür bir şey yoksa içini ferah tut. Sonucu beklemekten daha zor bu süreç evet ama Rabbım emanetinizi size bağışlasın inşallah
Benimde 5gun erken gebelikte pozitif çıktı 6 haftalık şuanda kalp atışı için pazartesi gidicezMerhaba,test sonucunuz ne oldu?Bende de transferin 5.gününü pozitif gördüm.Ama çok erken geldi.Ilaclarin yan etkisi olabilir diye düşündüm. Gerçi çatlatma iğnesi vs.kullanmadim
Yaa çok sevindim :) Darısı başıma.Demek olabiliyormuş.Benim de dondurulmus pgt li 5.gün embriyosuydu.Bugün transferimin 5.günüydü dayanamayıp test yaptım.2 silik çizgiyi görünce çok sasirdim:) Peki sizin b hcg değerleriniz nasıl cikti 10.gun veya 12.gunde ?Benimde 5gun erken gebelikte pozitif çıktı 6 haftalık şuanda kalp atışı için pazartesi gidicez![]()
Ben çok merakliyim 7 gün 39 9 gün 121 11 gün 731 13 gün 2771 ciktiYaa çok sevindim :) Darısı başıma.Demek olabiliyormuş.Benim de dondurulmus pgt li 5.gün embriyosuydu.Bugün transferimin 5.günüydü dayanamayıp test yaptım.2 silik çizgiyi görünce çok sasirdim:) Peki sizin b hcg değerleriniz nasıl cikti 10.gun veya 12.gunde ?
Çok iyi cidden.Ozellikle 11.gun çok güzel yukselmis sizinBen çok merakliyim 7 gün 39 9 gün 121 11 gün 731 13 gün 2771 cikti
Pardon 11 gün 264 sonra devam edio kanamam oldu sonra çok korktum dedim.gitti bebek şükür kesede bişey yokÇok iyi cidden.Ozellikle 11.gun çok güzel yukselmis sizin![]()
Çok şükür sevindim adınıza.Saglikla kucağınıza alirsiniz insallahPardon 11 gün 264 sonra devam edio kanamam oldu sonra çok korktum dedim.gitti bebek şükür kesede bişey yok
Sen 2 gün daha sabret ver kanÇok şükür sevindim adınıza.Saglikla kucağınıza alirsiniz insallah![]()
Dondurulmus embriyo idi 5,6 ve 7 . Günler silik cizgi görmeye devam ettim 8.gun değerim 126 10.gun değerim 304 . Dün yaptığım testte çizgi koyulasmisti artık. Eğer çatlama iğnesi kullanmadiysaniz sizinde bebisiniz tutunmuş yerleşiyor artık ama benim gibi silik çizginin hemen koyulasmasini beklemeyin stres yapmayın boşuna 1:)Merhaba,test sonucunuz ne oldu?Bende de transferin 5.gününü pozitif gördüm.Ama çok erken geldi.Ilaclarin yan etkisi olabilir diye düşündüm. Gerçi çatlatma iğnesi vs.kullanmadim
Canim hangi doktora gidiyosunAllah razı olsun darısı sizlere inşallah. Evet Konya'da Novafertil Tüp Bebek merkezinde tedavi gördüm