5.gün embrıyosu 2. kalite olupta transfer olan hamile kalan varmı yardım

merve10er

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
2.607
347
198
mrb arkadaşlar dün transferim vardı ve transferde 2. kalite olduğunu söylediler ve 2 embryo transfer ettiler zaten başka kalan dondurulacak kalmamış.bu şekilde 2. kalite olup tutan varmı çok merak ediyorum.birazda korkuyorum yardım edermisiniz lütfen

mrb arkadaşlar dün transferim vardı ve transferde 2. kalite olduğunu söylediler ve 2 embryo transfer ettiler zaten başka kalan dondurulacak kalmamış.bu şekilde 2. kalite olup tutan varmı çok merak ediyorum.birazda korkuyorum yardım edermisiniz lütfen
Neden tutmasın gülüm. Embriyoların 5. güne gelmiş ne güzel işte, 2. kalitelerde tutuyor merak etme sen. Gönlünü ferah tut olumlu düşün hep , bu çok önemli.
Umarım gönlüne göre olur , hayırlı haberlerini bekliyorum :)

Neden tutmasın gülüm. Embriyoların 5. güne gelmiş ne güzel işte, 2. kalitelerde tutuyor merak etme sen. Gönlünü ferah tut olumlu düşün hep , bu çok önemli.
Umarım gönlüne göre olur , hayırlı haberlerini bekliyorum :)
çok teşekkür ederim canım inş burda sevinç çığlıkları atarım hamileyim dıye

çok teşekkür ederim canım inş burda sevinç çığlıkları atarım hamileyim dıye
İnşallah canım. Sen bu aralar iyice dinlen , bol bol komedi filmleri izle , seni neşelendirecek moralini yükseltecek kitaplar oku , buralarda fazla dolaşma internette tıbbi araştırmalar yapma :D
Umarım herşey gönlüne göre olur :)

İnşallah canım. Sen bu aralar iyice dinlen , bol bol komedi filmleri izle , seni neşelendirecek moralini yükseltecek kitaplar oku , buralarda fazla dolaşma internette tıbbi araştırmalar yapma :D
Umarım herşey gönlüne göre olur :)
önerılerıne bayıldım haklısın şimdi bır komedi fılmı buluyorum hemen çoookkk teşekkurler

Slm arkadaslar benimde
5 gün embriyosu transfer edildi
iki tane bugun ucuncu gunum
test gunum 14 gun yapilicakmis
norm 12 gun yapiliyo galiba
Offf beklemek cok zor
arkadaslar

Slm arkadaslar benimde
5 gün embriyosu transfer edildi
iki tane bugun ucuncu gunum
test gunum 14 gun yapilicakmis
norm 12 gun yapiliyo galiba
Offf beklemek cok zor
arkadaslar
Hayırlısı olsun canım , güzel haberler alırız inşallah.

Hsyirli olsun gecen yil agustos ayinda iki tane embriyo kondu biri 2. Kalite biri 3. Kaliteydi bana soylemediler bile ben bana verilen kagitta yazilanlari nette arastirip ogrendim cok uzuldum ama sukyrler olsun biri tuttu benimde dondurulmusum yoktu simdi oglum 5.5 aylik..ayrica sonradan kendilimden hamile kaldim sakin kendini uzme hep olumlu dusun.benimki tuttuysa seninki haydi haydi tutar.bana dr sen asla normal yolla hamile kalamazsin dediydi.allahim ol desin hersey olur dert etme herseyin hayirlusini dile

Hsyirli olsun gecen yil agustos ayinda iki tane embriyo kondu biri 2. Kalite biri 3. Kaliteydi bana soylemediler bile ben bana verilen kagitta yazilanlari nette arastirip ogrendim cok uzuldum ama sukyrler olsun biri tuttu benimde dondurulmusum yoktu simdi oglum 5.5 aylik..ayrica sonradan kendilimden hamile kaldim sakin kendini uzme hep olumlu dusun.benimki tuttuysa seninki haydi haydi tutar.bana dr sen asla normal yolla hamile kalamazsin dediydi.allahim ol desin hersey olur dert etme herseyin hayirlusini dile
canım tuttuktan sonra düştümü sonra normal yolla hamıle kaldım yazmıssın merak ettım.ayrıca allah bebişini kucagına almayı nasıp etsın

canım tuttuktan sonra düştümü sonra normal yolla hamıle kaldım yazmıssın merak ettım.ayrıca allah bebişini kucagına almayı nasıp etsın
CNm tuttu zor bir hamilelik gecirdim hep ksnamam oldu 9 ay yattim amaoglumu dogurdum sonra ikinciye kendiligimden kaldim

Kizlar bugun 4 gunum
zaman gecmuyoo
Bazen hafif bi agri oluyon yumurtaliklarimda
bunun haricinde bir sey yok sizde duru ne

Kizlar bugun 4 gunum
zaman gecmuyoo
Bazen hafif bi agri oluyon yumurtaliklarimda
bunun haricinde bir sey yok sizde duru ne
canım benımde arada sol kasıgıma agrı gırıyor bugun benımde 4. gunum hayırlı haberler alıp cıglıklar atarız inşş

Hayırlı olsun arkadaşım İnşallah Güzel haberler alırsın....

Back
X