- 18 Ağustos 2025
- 3
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi mavikelebekarven
-
Pozitif hayırlı olsunSevgili gönül dostları 31 yaşındayım ilk tüp bebek denemem dondurulmuş embriyo transferi 5.gün transferi oldu bugün transferimin 5.günü ve kaset testlerde silik çizgi çıktı aşağı bırakıyorum benim gibi bu şekilde olup pozitifi gören var mı kan vermeye korkuyorum
Bende 6.gün öğrenmiştim hayırlı olsunSevgili gönül dostları 31 yaşındayım ilk tüp bebek denemem dondurulmuş embriyo transferi 5.gün transferi oldu bugün transferimin 5.günü ve kaset testlerde silik çizgi çıktı aşağı bırakıyorum benim gibi bu şekilde olup pozitifi gören var mı kan vermeye korkuyorum
Tek embriyo inşallah dediğimiz gibidir cumartesi kan testi vermeye gidicem ama sanırım pngüne kadar sabredemeyebilirimPozitif hayırlı olsunkaset test de bu kadar erken çıkıyorsa kan da banko çıkar. Çift embriyo mi? Bu kadar erken ise ikiz bile olabilir.
İnşallah bende pozitif sonuç alırım kandada duanızı eksik etmeyinBende 6.gün öğrenmiştim hayırlı olsun
Kızlar sizde transfer sonrası progesteron igneye devam ediyormusunuz bunlarda fsh hormonu varmı bilen var mıPozitif hayırlı olsunkaset test de bu kadar erken çıkıyorsa kan da banko çıkar. Çift embriyo mi? Bu kadar erken ise ikiz bile olabilir.
Evet devam ediliyor progesteron hormonu var sadece fsh yokKızlar sizde transfer sonrası progesteron igneye devam ediyormusunuz bunlarda fsh hormonu varmı bilen var mı
Kan verdiniz mi acabaİnşallah bende pozitif sonuç alırım kandada duanızı eksik etmeyin
Yok canım fsh bambaşka bişi ve idrar testinde çift çizhi yapmaz sen içini ferah tut kendini bilmez bi tekniker söylemiş onuKızlar sizde transfer sonrası progesteron igneye devam ediyormusunuz bunlarda fsh hormonu varmı bilen var mı
Benımde dondurulmus emrıyo transferım oldu bugun 7gunum.5gunden bu gune sılık cızgı goruyorum fakat ınanamıyorumSevgili gönül dostları 31 yaşındayım ilk tüp bebek denemem dondurulmuş embriyo transferi 5.gün transferi oldu bugün transferimin 5.günü ve kaset testlerde silik çizgi çıktı aşağı bırakıyorum benim gibi bu şekilde olup pozitifi gören var mı kan vermeye korkuyorum
Bende bugün transfer oldum iğneye de fitillere de estrofeme de devam edeceksin dedi doktorumKızlar sizde transfer sonrası progesteron igneye devam ediyormusunuz bunlarda fsh hormonu varmı bilen var mı
Canım maşallah subhanallah giderek koyulaşmış galiba bu iyi bişi bence kanda da yükseliyor demek bu silik çizgiler ilk andada çıktı mıBır bakarmısınız kızlar
Tek embriyo inşallah dediğimiz gibidir cumartesi kan testi vermeye gidicem ama sanırım pngüne kadar sabredemeyebilirim
Kan ver kuzum bende senin gibiyimBenımde dondurulmus emrıyo transferım oldu bugun 7gunum.5gunden bu gune sılık cızgı goruyorum fakat ınanamıyorum
Evet canım hem ıgne hem fıtıl olarak devamBende bugün transfer oldum iğneye de fitillere de estrofeme de devam edeceksin dedi doktorum
Bu benım 5 cı tup bebegım anında ıkıncı cızgı belırmıyor 1 dakıka sonra olusuyor. Bılmıyorum ılk defa bu kadar yakın oldum o ıkı cızgıyye. Belırtım olmadıgı ıcın tutmadı kafasındaydım hatta ılacları kesmeyı dusunuyordumCanım maşallah subhanallah giderek koyulaşmış galiba bu iyi bişi bence kanda da yükseliyor demek bu silik çizgiler ilk andada çıktı mı
Test gunum pazartesı benımKan ver kuzum bende senin gibiyim
Nasıl bir belirti arıyorsunuz ki belirti dediğiniz herkeste olan bişey değil ve bilimselde değil aynı adet olacakmış gibi karın ağrısı yaşayanda var hiç bir belirti olmadan sadece testte pozitif görende var güzel düşünelim güzel olsun test vermeden ilaçları bırakmayın lütfenBu benım 5 cı tup bebegım anında ıkıncı cızgı belırmıyor 1 dakıka sonra olusuyor. Bılmıyorum ılk defa bu kadar yakın oldum o ıkı cızgıyye. Belırtım olmadıgı ıcın tutmadı kafasındaydım hatta ılacları kesmeyı dusunuyordum
Sakın öyle bişey yapma zaten ilk 5 ve 10 dakika içinde çıkan çizgi dogrudur 1 dakikada çıktıysa şükret ve sevinNasıl bir belirti arıyorsunuz ki belirti dediğiniz herkeste olan bişey değil ve bilimselde değil aynı adet olacakmış gibi karın ağrısı yaşayanda var hiç bir belirti olmadan sadece testte pozitif görende var güzel düşünelim güzel olsun test vermeden ilaçları bırakmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?