5 gün embriyosu 7 gün beta hcg

Lekelenme oluyor hep maalesef, doktorunuz progestana başlatıp muhtemelen proluton iğne vurdurmanızı isteyecektir. Kan sulandırıcı ve diğer iğneler lekelenme hatta bende kırmızı kan bile olmuştu. 3. ve 5. gün embriyolarıyla ikiz annesi oldum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Mehaba şuan bende aynı durumdayım 5+6 dün akşam kahverengi lekem oldu hemen gittim doktorum iğne yazdı progestanı arttırdı. Akşam kesilmişti ama şimdi yine ara ara kahve akıntı oluyor çok değil ama korkuyorum.oksapar ve corasprin kullanıyordum doktorum bırak demedi acaba kan sulandırıcılar mı yapıyor bıraksam pıhtılaşmam var korkuyorum bırakmasam hep böyle mi devam edecek 🥹

Mehaba şuan bende aynı durumdayım 5+6 dün akşam kahverengi lekem oldu hemen gittim doktorum iğne yazdı progestanı arttırdı. Akşam kesilmişti ama şimdi yine ara ara kahve akıntı oluyor çok değil ama korkuyorum.oksapar ve corasprin kullanıyordum doktorum bırak demedi acaba kan sulandırıcılar mı yapıyor bıraksam pıhtılaşmam var korkuyorum bırakmasam hep böyle mi devam edecek 🥹

Hayır ilaçlarınızı sakın bırakmayın onlar gebeliğin devamı için çok önemli, bir süre devam edebilir ama sonra kesiliyor. Doktorunuzla iletişim halinde olun sürekli.

Hayır ilaçlarınızı sakın bırakmayın onlar gebeliğin devamı için çok önemli, bir süre devam edebilir ama sonra kesiliyor. Doktorunuzla iletişim halinde olun sürekli.
Valla doktorum gidince suratıma bakmıyorki sürekli iletişimde olayım. Bi hayırlısıyla kalp atışı duysam doktorumu değiştireceğim.

Kızlar merhaba 5. Gün embriyo transferinin 7. Günü bugün değer 19.7 çıktı nasıl sizce?

Merhabalar benimde yarın 7 günüm benimde 5 gün ve çift embiriyo 😔 ama hiç bir belirtim yok yarın kan versem sizin gibi çıkarmı acaba. Sizin eminim belirtileriniz olmuştur
Çok afedersiniz gazman gibiydim gaz kasık ağrısı memelerim kopacak gibiydi adet olcam diye bekliyordum resmen

Back
X