- 31 Temmuz 2019
- 47
- 10
- 88
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede şuan hamilesin transfer sonrası bende 3.günde erken gebelik testinde öğrendim şuan 31 haftalık hamileyimArkadaşlar bugün transferimin 7.gunuydu. 2 embriyo koyuldu 4AA dayanamadım idrarda erken gebelik testi yaptırdım sonra gittim kanda yaptırdım. 125 kusur çıktı. Bu değerin düşme ihtimali var mıdır acaba? Hamilemiyim simdii
Çatlama iğnesi vurulmadim zaten dondurulmuş transferMerhaba çatlama iğnesi etkisi en fazla betayı 30 bandında yükseltir. Çıkan sonucunuz bence çok iyi hamilesinizDarısı başıma
![]()
Hey maşallahBencede şuan hamilesin transfer sonrası bende 3.günde erken gebelik testinde öğrendim şuan 31 haftalık hamileyim
2 embriyo koyuyorlar mi ya bende istiyorum ama tek embriyo konuluyormuşArkadaşlar bugün transferimin 7.gunuydu. 2 embriyo koyuldu 4AA dayanamadım idrarda erken gebelik testi yaptırdım sonra gittim kanda yaptırdım. 125 kusur çıktı. Bu değerin düşme ihtimali var mıdır acaba? Hamilemiyim simdii
Her şeyin sağlıkla ilerlesin inşallahHey maşallahşuan hala inanamıyorum 5 buçuk sene sonra çok tuhaf
![]()
Siz neden çocuk sahibi olamıyoduz tüp bebek yaptınız bende çikolata kisti var bende tüp bebek düşünüyorum biraz bilgi almak istedimHey maşallahşuan hala inanamıyorum 5 buçuk sene sonra çok tuhaf
![]()
Sizin tek embriyo mu 2 embriyo muBencede şuan hamilesin transfer sonrası bende 3.günde erken gebelik testinde öğrendim şuan 31 haftalık hamileyim
merhaba transferden sonra kaç ay daha ığne tedavısıne devam edıyorsunuz merak etmıstım deBencede şuan hamilesin transfer sonrası bende 3.günde erken gebelik testinde öğrendim şuan 31 haftalık hamileyim
Tek embriyoSizin tek embriyo mu 2 embriyo mu
Ben hiç iğne tedavisi görmedim transferdede sonrasındada sadece transfer sonrası progestan kullandım fitil olarakmerhaba transferden sonra kaç ay daha ığne tedavısıne devam edıyorsunuz merak etmıstım de
Ben de tek koyarlar diye düşünüyordum ama transfer günü 2 tane cozdurmusler dedim madem çözdünüz koyun ama 1 tanesi tuttu muhtemelen2 embriyo koyuyorlar mi ya bende istiyorum ama tek embriyo konuluyormuş
İnsaAllah ikisi de tutmuştur bende ikiz olsun isterdim hayırlısıysa olur inşallahBen de tek koyarlar diye düşünüyordum ama transfer günü 2 tane cozdurmusler dedim madem çözdünüz koyun ama 1 tanesi tuttu muhtemelen![]()
Bizim sebepsiz infertilite diye geçiyordu.her hangi bir sebep bulunamiyorduSiz neden çocuk sahibi olamıyoduz tüp bebek yaptınız bende çikolata kisti var bende tüp bebek düşünüyorum biraz bilgi almak istedim
İnşallah Allah razı olsunHer şeyin sağlıkla ilerlesin inşallahyeni moroton başladı
Hayırlisi ile inşallahİnsaAllah ikisi de tutmuştur bende ikiz olsun isterdim hayırlısıysa olur inşallah
35 yaş altı koyulmuyor koyulsa bile bazı şartları var sanıyorum.2 embriyo koyuyorlar mi ya bende istiyorum ama tek embriyo konuluyormuş
35 yaş altına konulmuyor ama 3.deneme ise konuluyor devlette benm devletteki 3. Oldu bu defa 2 bıraktılar 32 yasındayım.Özelde zaten bırakıyorlar.35 yaş altı koyulmuyor koyulsa bile bazı şartları var sanıyorum.
Bence gebelik oncesi cikolata kistinden kurtulmaniz gerekir. Gebelik hormonlari bebekle birlikte kisti de buyutuyor ve hayati risk olusturacak kadar tehlikeli bir hale gelebiliyor. Dikkatli olmanizda fayda var.Siz neden çocuk sahibi olamıyoduz tüp bebek yaptınız bende çikolata kisti var bende tüp bebek düşünüyorum biraz bilgi almak istedim