5.gün embriyosu 7.gün kanda pozitif

sumis61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
47
10
88
29
Arkadaşlar bugün transferimin 7.gunuydu. 2 embriyo koyuldu 4AA dayanamadım idrarda erken gebelik testi yaptırdım sonra gittim kanda yaptırdım. 125 kusur çıktı. Bu değerin düşme ihtimali var mıdır acaba? Hamilemiyim simdii

Eklentiler

• 1000115035.webp
    1000115035.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba çatlama iğnesi etkisi en fazla betayı 30 bandında yükseltir. Çıkan sonucunuz bence çok iyi hamilesiniz🙏 Darısı başıma ❤️

Arkadaşlar bugün transferimin 7.gunuydu. 2 embriyo koyuldu 4AA dayanamadım idrarda erken gebelik testi yaptırdım sonra gittim kanda yaptırdım. 125 kusur çıktı. Bu değerin düşme ihtimali var mıdır acaba? Hamilemiyim simdii
Bencede şuan hamilesin transfer sonrası bende 3.günde erken gebelik testinde öğrendim şuan 31 haftalık hamileyim

Merhaba çatlama iğnesi etkisi en fazla betayı 30 bandında yükseltir. Çıkan sonucunuz bence çok iyi hamilesiniz🙏 Darısı başıma ❤️
Çatlama iğnesi vurulmadim zaten dondurulmuş transfer 🥰 inşaAllah darısı başınıza o zaman 😍😍

2 embriyo koyuyorlar mi ya bende istiyorum ama tek embriyo konuluyormuş

2 embriyo koyuyorlar mi ya bende istiyorum ama tek embriyo konuluyormuş
Ben de tek koyarlar diye düşünüyordum ama transfer günü 2 tane cozdurmusler dedim madem çözdünüz koyun ama 1 tanesi tuttu muhtemelen 😅

Ben de tek koyarlar diye düşünüyordum ama transfer günü 2 tane cozdurmusler dedim madem çözdünüz koyun ama 1 tanesi tuttu muhtemelen 😅
İnsaAllah ikisi de tutmuştur bende ikiz olsun isterdim hayırlısıysa olur inşallah

Siz neden çocuk sahibi olamıyoduz tüp bebek yaptınız bende çikolata kisti var bende tüp bebek düşünüyorum biraz bilgi almak istedim
Bizim sebepsiz infertilite diye geçiyordu.her hangi bir sebep bulunamiyordu

Siz neden çocuk sahibi olamıyoduz tüp bebek yaptınız bende çikolata kisti var bende tüp bebek düşünüyorum biraz bilgi almak istedim
Bence gebelik oncesi cikolata kistinden kurtulmaniz gerekir. Gebelik hormonlari bebekle birlikte kisti de buyutuyor ve hayati risk olusturacak kadar tehlikeli bir hale gelebiliyor. Dikkatli olmanizda fayda var.

Back
X