Birkac kere daha kan verip takip etmende fayda var hemen gönlünü karartma sakın hem doktorlar illa 2 kat olmasına gerek yok artışın 1.5 kat artış da iyi diyorlarKızlar merhaba. Dünden beri çok üzgünüm. 5. Gün embriyosu transferi oldum. salı günü yani transferin 7. Gününde kan değerim 91 çıktı. Dün de transferin 9. Günü 139 çıktı. Tam ikiye katlamadığı için, içim içimi yiyor. Kimyasal mı sizce? Bilenler yardımcı olabilir mi?
Yarın tekrar vericem canım. Doktor normal dedi de yine de bu kadar az artış beklemiyordumBirkac kere daha kan verip takip etmende fayda var hemen gönlünü karartma sakın hem doktorlar illa 2 kat olmasına gerek yok artışın 1.5 kat artış da iyi diyorlar
Hemen üzülme bebisi de üzme:)Yarın tekrar vericem canım. Doktor normal dedi de yine de bu kadar az artış beklemiyordumbir sıkıntı var gibi hissediyorum
Canım şuan neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Çok değil 15 gün önce senin gibiydim. 5. Gün embriyosu çift transferdi benim. Ne kadar ağladım kendimi yıprattım anlatamam sana. Değerlerim böyleydi.Kızlar merhaba. Dünden beri çok üzgünüm. 5. Gün embriyosu transferi oldum. salı günü yani transferin 7. Gününde kan değerim 91 çıktı. Dün de transferin 9. Günü 139 çıktı. Tam ikiye katlamadığı için, içim içimi yiyor. Kimyasal mı sizce? Bilenler yardımcı olabilir mi?
Tamam canım teşekkr ederim. Bugun senin de test günündü sanırım. Kan verdin mi canım? Güzel haberler alalım inşallahHemen üzülme bebisi de üzme:)
Umut doldu şuan içim sayenizdeCanım şuan neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Çok değil 15 gün önce senin gibiydim. 5. Gün embriyosu çift transferdi benim. Ne kadar ağladım kendimi yıprattım anlatamam sana. Değerlerim böyleydi.
7 - 48
9 - 90
11 - 122
13 - 228
15 - 496
ki arada 10. ve 12. gün de sağlık ocağına verdim o kadar takmıştım kafaya. Onlar da 115 ve 190 idi.
11. gün doktorum embriyolardan biri yoluna devam etmiyor olabilir o yüzden artmamıştır hemen karalar bağlama artış var dedi ama nerdeee o kadar umutsuzdum ki artık. 13. gün %86 artış olunca doktorum tamam artık normale döndü dedi zaten en başından çok rahattı o. Ama ben duramadım 15te de verdim de öyle bir rahat nefes aldım
Birinin gittiğine o kadar emindim ki 19. gün süpriz bir şekilde iki kese gördük
ve dün yani 25. gün çok şükür iki bebeğimin de kalp atışını duydum. Yani demem o ki boşuna üzme bebeğiniolacak olan her türlü oluyor
Yarin benim 12. Günüm. Senden guzel aldık insallah sıra bendedir:))Tamam canım teşekkr ederim. Bugun senin de test günündü sanırım. Kan verdin mi canım? Güzel haberler alalım inşallah
Hadi hayırlısı çok az kaldıYarin benim 12. Günüm. Senden guzel aldık insallah sıra bendedir:))
InsallaaaaaahHadi hayırlısı çok az kaldıgüzel haber alacağiz inanıyorum
Çok teşekkürler canımUmut doldu şuan içim sayenizdesizin adınıza da çok sevindim hayırlı olsun benim doktorum da çok rahat normal dedi artış. Ben yine de bugun yarın kan testine bakayım o zaman. İnşallah normale döner değerler. O zaman düşmediği sürece sıkıntı yok sanırım
Normal standartlardaKızlar merhaba. Dünden beri çok üzgünüm. 3. Gün embriyosu transferi oldum. salı günü yani transferin 9. Gününde kan değerim 72 çıktı. Dün de transferin 11. Günü 124 çıktı. Tam ikiye katlamadığı için, içim içimi yiyor. Kimyasal mı sizce? Bilenler yardımcı olabilir mi?
Canımm şuan iyi gidiyor çok şükür bi anda artış gösterdi. Yarın muayeneye gidiyorm eğer keseyi de görürsek daha da içim rahatlayacak inşallah
Teşekkür ederimNormal standartlarda
Göreceksin inşallah canım çok sevindimCanımm şuan iyi gidiyor çok şükür bi anda artış gösterdi. Yarın muayeneye gidiyorm eğer keseyi de görürsek daha da içim rahatlayacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?