5.gün embriyosu transferi sonrasi

Herkese merhaba
Bende 7 aralikta transfer yaptirdim.5.gun embriyosu transfer oldu.sabah 2 aksam 2 progestan kullanyrm doktorum transfer sonrasi ek olarak estrofem baslamami istedi.ilaclari duzenli kullaniyorum.bgn 5.gunum ama beklemek cok zor 8.gun test yapmayi dusunuyorum.benim gibi olan varmi acaba:KK43:
Test yaptınız mı inş pozitigtir benümde perşembe yumurta toplama günüm 🙏

Banada 10 aralikta 5. Gun embriyosu transfer edildi hicbir belirti hissetmiyorum ilaclardan dolayida kabizim kafamda kirk tane tilki dolasiyor allah hayirli haberler almamizi nasip etsin canim
Merhaba benimde 10 aralık 5. Gün embiriyosu transferi yapıldı 😇

Merhaba kizlar benimde 12 aralik 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi bugün sadece belim agriyordu esim test yapmamı yasakladi bu 2. Denememiz yasım 38 😍

Kizlar benim bugun kan testi vermem gerekiyordu doktora beta hcg yede bakarmisiniz dedim beta hcg 16 çıktı sizce gebelik varmi bugun transferin 5. Günü dondurulmuş ile 5. Gun embriyosu konuldu catlatma ignesi falanda yaptirmadim esime dahil kimseye bisey soylemedim henuz emin olmadan

Kizlar benim bugun kan testi vermem gerekiyordu doktora beta hcg yede bakarmisiniz dedim beta hcg 16 çıktı sizce gebelik varmi bugun transferin 5. Günü dondurulmuş ile 5. Gun embriyosu konuldu catlatma ignesi falanda yaptirmadim esime dahil kimseye bisey soylemedim henuz emin olmadan
Var gibi çünkü 5 ve üzeri pozitif oluyor. Bu tahlili verdiğiniz saatten tam 48 saat sonra tekrar kan verin 2 katı artış varsa pozitif olduğundan ve şimdilik gebeliğin sağlıklı ilerlediğinden emin olabilirsiniz.

Var gibi çünkü 5 ve üzeri pozitif oluyor. Bu tahlili verdiğiniz saatten tam 48 saat sonra tekrar kan verin 2 katı artış varsa pozitif olduğundan ve şimdilik gebeliğin sağlıklı ilerlediğinden emin olabilirsiniz.
Tamam oyle yapayim ozaman cok tesekkur ederim allah razi olsun insallah oyledir🤲

Sonucun nedr cnm

Banada 10 aralikta 5. Gun embriyosu transfer edildi hicbir belirti hissetmiyorum ilaclardan dolayida kabizim kafamda kirk tane tilki dolasiyor allah hayirli haberler almamizi nasip etsin canim
Merhaba sonucunuz ne oldu bende belırtı hıssetmeyenlerdenum

Kizlaaaarrr test yaptim dayanamadim pozitif :)) tranaferimin yedinci gunu 98.2 cikti idrardafa xikti ck heycnlym Allah isteyen herkese nasip etsin🙏
Buralarda belırtı olmayanları ararken sizi gordum umut doldu ıcıme bende hıc belırtı hissetmedim 7. Günümdeyim saglıkla kucagınıza alın ınsallah

Benim 12 çıktı transferin 5.günüde siz ne yaptınız merak ettm

Kızlar merhaba benim bugün transferden sonra 7. Günüm ve 5. Gün embriyosu tek embriyo koyuldu. Bende sabah ezanla uyanıp kaset testten yaptım sonuç negatif çıktı. Dijital gebelik testlerinden mi alıp yapsam ? Kaset teste çok güvenemedim 🙄

Back
X