5.gün embriyosu transferi

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.925
3.383
133
27
Merhabalar şimdiden ne bu telaş ne bu acele diyebilirsiniz haklısınız ama acayip heyecanliyim :) yarın 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transferim var Allah nasip ederse 🤲doktorun önerdiği test günü 10.gün ama 7-8. Gunlerde yapsam çıkar mi sonuç acaba ??

Merhabalar şimdiden ne bu telaş ne bu acele diyebilirsiniz haklısınız ama acayip heyecanliyim :) yarın 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transferim var Allah nasip ederse 🤲doktorun önerdiği test günü 10.gün ama 7-8. Gunlerde yapsam çıkar mi sonuç acaba ??
Hayırlı olsun şimdiden. Stres yapmayın vücudunuz kasılmasın. İdrar testinde 7.-8. günlerde görünür. Allah gönlünüze göre versin. İlk denemeniz galiba.

Hayırlı olsun şimdiden. Stres yapmayın vücudunuz kasılmasın. İdrar testinde 7.-8. günlerde görünür. Allah gönlünüze göre versin. İlk denemeniz galiba.
Inşallah çok teşekkür ederim :) yarın olacağı için haftaya cuma yapma kararı aldim inşallah:) 2. Denemem ama ilkinde transfer aşamasına gidememistim

Hadi hayırlısı bakalm canım inşaşlh Rabbim. Gönlüne göre versn 🤗 ben 6.gün yaptm testi silik cıkti 8. Gün yine yaptm daha belirgin Di 🤗çok şükür 9. Haftamızdayız 😍

Hadi hayırlısı bakalm canım inşaşlh Rabbim. Gönlüne göre versn 🤗 ben 6.gün yaptm testi silik cıkti 8. Gün yine yaptm daha belirgin Di 🤗çok şükür 9. Haftamızdayız 😍
Mrb Benimde yarin 6.gunum acaba bende yapsam cikarmi.5.gun embriyosj transfer edildi pazartsi gunu:(

Merhaba canım öncelikle hayırlısıyla güzel haberleri alırsın inşallah 😊ama çok stres iyi değil transferin bir olsun bir bekleme sürecine gir stres hormonlarının düşük olması gerekiyor ki rahime tutunsun 9.gün kanda ben yaptırmıştım belli olmuştu 🥰

Back
X