Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar şimdiden ne bu telaş ne bu acele diyebilirsiniz haklısınız ama acayip heyecanliyim :) yarın 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transferim var Allah nasip ederse doktorun önerdiği test günü 10.gün ama 7-8. Gunlerde yapsam çıkar mi sonuç acaba ??
Merhabalar şimdiden ne bu telaş ne bu acele diyebilirsiniz haklısınız ama acayip heyecanliyim :) yarın 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transferim var Allah nasip ederse doktorun önerdiği test günü 10.gün ama 7-8. Gunlerde yapsam çıkar mi sonuç acaba ??
Hadi hayırlısı bakalm canım inşaşlh Rabbim. Gönlüne göre versn ben 6.gün yaptm testi silik cıkti 8. Gün yine yaptm daha belirgin Di çok şükür 9. Haftamızdayız
Hadi hayırlısı bakalm canım inşaşlh Rabbim. Gönlüne göre versn ben 6.gün yaptm testi silik cıkti 8. Gün yine yaptm daha belirgin Di çok şükür 9. Haftamızdayız
Merhaba canım öncelikle hayırlısıyla güzel haberleri alırsın inşallah ama çok stres iyi değil transferin bir olsun bir bekleme sürecine gir stres hormonlarının düşük olması gerekiyor ki rahime tutunsun 9.gün kanda ben yaptırmıştım belli olmuştu