Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 7 idardda çıxdı 8 cı gun kanda 63 ile öyrendim23 Temmuz taze transfer 5. Gün embriyosu Bugün transfer hariç 8. Gün doktor 12. Gün test dedi ama kendimi zor tutuyorum ara sıra giren hafif kasık sızıları var göğüslerde hassasiyet 10. Gün test yapacağım benim gibi olup pozitif çıkan ya da benimle bekleyen var mı![]()
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBende 7 idardda çıxdı 8 cı gun kanda 63 ile öyrendim
23 Temmuz taze transfer 5. Gün embriyosu Bugün transfer hariç 8. Gün doktor 12. Gün test dedi ama kendimi zor tutuyorum ara sıra giren hafif kasık sızıları var göğüslerde hassasiyet 10. Gün test yapacağım benim gibi olup pozitif çıkan ya da benimle bekleyen var mı![]()
Allah razı olsun Amin inşallah Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinİnşallah bebeğin seninledir Rabbim yüzünü güldürsün Amin
Bende 12.gün kan verdim ondan önce tahlil yapmadım bence gününü beklersen daha net sonuç alırsın Allah’ın izniyle canım
Allah razı olsun Amin inşallah Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
ilk denememiz tüp bebekte ama daha önceki doğal yolla denemelerimde dayanamayıp test yapardım hatta birkaç kez yalancı pozitif görüp hastaneye gidip hüsrana uğradığım oldu o yüzden testlerin hiçbirine güvenim kalmadı ama siz inşallah pozitifi görürsünüz inşallah bizimlelerdirBende 24 temmuzda oldum yarın idrar testi yapmayı düşünüyorumm
Aminn inşallah çok teşekkür ederim7. günde idrarda çıkmıştı inşallah müjdeli habere en kısa zamanda ulaşırsınız![]()
Ara ara gelen kasık ağrılarım var hatta son iki saattir yumurta toplamadan sonra oluşan ağrı gibi ama çok daha hafifi şeklinde çekiliyor gibi sanki erken yapmışsın canım sakın moral bozma daha yeni bile yerleşiyor olabilirMerhaba benim de 25 temmuz sabah 11 de oldu transferim bugün 7.gün erken gebelik negatif geldi ama ayaktayken kasıklarım çok geriliyor ve ağrı var oturup yatınca geçiyor 3gündür sizde var mı böyle şeyler
Ayakta olunca artıyor dimiiAra ara gelen kasık ağrılarım var hatta son iki saattir yumurta toplamadan sonra oluşan ağrı gibi ama çok daha hafifi şeklinde çekiliyor gibi sanki erken yapmışsın canım sakın moral bozma daha yeni bile yerleşiyor olabilir![]()
Aminn Rabbim her isteyene sağlıkla nasip etsin inşallah9. Gün öğlen saatlerinde dayanamayıp test vermiştim öğrenmiştim inşallah bebeğiniz sizinledir![]()
Sanırım öyle olmuyor ama dikkat edicem oluyor mu diyeAyakta olunca artıyor dimii
5. günse teste çıkar canım hatta çift transferse daha da belirgindir.23 Temmuz taze transfer 5. Gün embriyosu Bugün transfer hariç 8. Gün doktor 12. Gün test dedi ama kendimi zor tutuyorum ara sıra giren hafif kasık sızıları var göğüslerde hassasiyet 10. Gün test yapacağım benim gibi olup pozitif çıkan ya da benimle bekleyen var mı![]()
Yarın sabah kan vereceğim tek transfer oldu ilk denemem olduğu için Allahım inşallah güzel haberi almayı nasip eder5. günse teste çıkar canım hatta çift transferse daha da belirgindir.
inşallah Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallahYarın sabah kan vereceğim tek transfer oldu ilk denemem olduğu için Allahım inşallah güzel haberi almayı nasip eder![]()