KIZLARR Transfer hariç 8. Gün

Ppetunyaa

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2023
39
25
8
23 Temmuz taze transfer 5. Gün embriyosu Bugün transfer hariç 8. Gün doktor 12. Gün test dedi ama kendimi zor tutuyorum ara sıra giren hafif kasık sızıları var göğüslerde hassasiyet 10. Gün test yapacağım benim gibi olup pozitif çıkan ya da benimle bekleyen var mı 🥹🌸

23 Temmuz taze transfer 5. Gün embriyosu Bugün transfer hariç 8. Gün doktor 12. Gün test dedi ama kendimi zor tutuyorum ara sıra giren hafif kasık sızıları var göğüslerde hassasiyet 10. Gün test yapacağım benim gibi olup pozitif çıkan ya da benimle bekleyen var mı 🥹🌸
Bende 7 idardda çıxdı 8 cı gun kanda 63 ile öyrendim

İnşallah bebeğin seninledir Rabbim yüzünü güldürsün Amin 🙏
Bende 12.gün kan verdim ondan önce tahlil yapmadım bence gününü beklersen daha net sonuç alırsın Allah’ın izniyle canım

7. günde idrarda çıkmıştı inşallah müjdeli habere en kısa zamanda ulaşırsınız💐

İnşallah bebeğin seninledir Rabbim yüzünü güldürsün Amin 🙏
Bende 12.gün kan verdim ondan önce tahlil yapmadım bence gününü beklersen daha net sonuç alırsın Allah’ın izniyle canım
Allah razı olsun Amin inşallah Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸💕

Bende 24 temmuzda oldum yarın idrar testi yapmayı düşünüyorumm
ilk denememiz tüp bebekte ama daha önceki doğal yolla denemelerimde dayanamayıp test yapardım hatta birkaç kez yalancı pozitif görüp hastaneye gidip hüsrana uğradığım oldu o yüzden testlerin hiçbirine güvenim kalmadı ama siz inşallah pozitifi görürsünüz inşallah bizimlelerdir 🌸💕

Merhaba benim de 25 temmuz sabah 11 de oldu transferim bugün 7.gün erken gebelik negatif geldi ama ayaktayken kasıklarım çok geriliyor ve ağrı var oturup yatınca geçiyor 3gündür sizde var mı böyle şeyler

Merhaba benim de 25 temmuz sabah 11 de oldu transferim bugün 7.gün erken gebelik negatif geldi ama ayaktayken kasıklarım çok geriliyor ve ağrı var oturup yatınca geçiyor 3gündür sizde var mı böyle şeyler
Ara ara gelen kasık ağrılarım var hatta son iki saattir yumurta toplamadan sonra oluşan ağrı gibi ama çok daha hafifi şeklinde çekiliyor gibi sanki erken yapmışsın canım sakın moral bozma daha yeni bile yerleşiyor olabilir 🌸😊

Ara ara gelen kasık ağrılarım var hatta son iki saattir yumurta toplamadan sonra oluşan ağrı gibi ama çok daha hafifi şeklinde çekiliyor gibi sanki erken yapmışsın canım sakın moral bozma daha yeni bile yerleşiyor olabilir 🌸😊
Ayakta olunca artıyor dimii

5. günse teste çıkar canım hatta çift transferse daha da belirgindir.

Back
X