5.gün embriyosu transferin 7. günü erken gebelik negatif

sonkaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
189
63
48
36
kızlar bugün tranaferimin7. günü test yaptım silik bile çıkmadi bu şekilde olanlar yazabilir mi

kızlar bugün tranaferimin7. günü test yaptım silik bile çıkmadi bu şekilde olanlar yazabilir mi
7. Gun cok erken bence 8. Gunden sonra yukselme oluyo diye biliyorum

5. gün emb çoğu kişinin 6. 7 günlerde çıkmış okuduğum kadarıyla bugün 8. günüm silik bile çıkmıyor hayırlısı artık

5. Gün embriyosu 5 ve 7. Gün idrar testi bende böyle çıktım canım. Ama yaptığın test markasının hcg ye tepkisi , embriyonun kaçıncı gün tuttuğu senin kanına karışma oranı vs bunlarda etki eder mutlaka . 10. Gün tekrar et sen yine de inşallah geç olmuştur

Eklentiler

• 911B691C-C3F6-4BAE-B27B-F16B72D998E7.webp
    911B691C-C3F6-4BAE-B27B-F16B72D998E7.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 128
5. Gün embriyosu 5 ve 7. Gün idrar testi bende böyle çıktım canım. Ama yaptığın test markasının hcg ye tepkisi , embriyonun kaçıncı gün tuttuğu senin kanına karışma oranı vs bunlarda etki eder mutlaka . 10. Gün tekrar et sen yine de inşallah geç olmuştur
Sonuçunuz nedir merak ediyorum

Sonuç bugün 5+ 2 olarak hamileyim canım. Kese ve yolk gördük dün hatta doktor minik kalp atışları da az az görünüyor dedi.
Ayyy maşallah 🥰 banada dua edermisin birazdan hem erken gebelik testi yapacamm🤲🏻🤲🏻 bugun cuma Allah'ım banada nasip eylesin😔🤲🏻🤲🏻

Back
X