• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.gun embriyosu tutmayanlar varmi

Zynp4401

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
1.220
558
123
31
A rkadaslar 5.gun 1.kalite embriyo transfer edilmisti ama tutmadi niye tutmamistir basina byle bisey gelenler naptiniz tutmama sebebini ogrendinzmi

Evet benimde tutmadı canım 5.gün1.kalite embriyom vardı ama sonuç negatif

Benim ilk denem ama hiç bir sorun olmadığını söylemişti doktorum %70 tutar demişti. daha önce bir düşük yapmıştım pıhtılaşmadan banada histereskopi yapacak ama biraz pahalı geldi 1500tl

Benim ilk denem ama hiç bir sorun olmadığını söylemişti doktorum %70 tutar demişti. daha önce bir düşük yapmıştım pıhtılaşmadan banada histereskopi yapacak ama biraz pahalı geldi 1500tl
Ben hic hamile kalamadim sen yine kalmissin bizde sorun esimde banada %60 cok umutluyuz senden demislerdi cok hazirlamistim kendimi ama olmadi bizede yaklasik o kdr dediler hstereskopiye canm ocak adetimi bekliyorum iste bakalim nolacak zaman gecmiyor

Bende sizler gbiyim ilki tuttu dustu ikinci tutmadi suan da hamileyim 5,5haftalik insallah kucagma alirm bebegimi hepside 5.gun embriyolari bende Bu son tedavime baslamadan histereskopi yaptrdm rahme cizik attrdm embriuolarima pgt yaptrdm saglikli olanlar transfer edldi transfer edilirken embriyo traslattirdm ve suan hamileyim allahim insallah sizlere de nasip eder hepimiznde kucaklari dolar insallah benim size onercegim bunlarin hepsini ayni zamanlarda yaptrn Bu tedavide birini yaptirin olmazsa baskasini denerim demeyin transfer sonrasida onceside ananas yiyin Ben bunlarin hepsini uyguladm hangisi yardmci oldu bilmiyorm AMA yaptklarimi soylemek istedm tabi en sonda allahim ol derse olur

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım rabbim bizede tattırır inşallah anneliği.kaç ay oldu ilk denemenize.ne kadar beklemek lazım ikinci transfer için.

Ilk denenem 1 yil oldu dusuk yapinca iki ay sonrasina donmuslarla denedik hic tutmadi simdi ki de yeni zaten iste

Maaşallah barikallah. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin sağsağlim inşallah.benim hiç olmıcak gibi geliyor tabi allahtan umut kesilmez.

Ilk denenem 1 yil oldu dusuk yapinca iki ay sonrasina donmuslarla denedik hic tutmadi simdi ki de yeni zaten iste
Allahim kucagina almayi nasip eylesin canimm insallah darisi bizlere olsun umut oldun bana bende ilki tutmadi diye karalari bagliyordum

Maaşallah barikallah. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin sağsağlim inşallah.benim hiç olmıcak gibi geliyor tabi allahtan umut kesilmez.
Canim hic olmayacak felan deme allah bilir orasini oyle dusunup kendini yipratma bizim bi tanidgmz 5.denemesnde ikizlere hamile hersey olacagina varir bnde senin gbiydim ilkinde tutmadi kaderimde cocuk yokmu flan demeye basladm snra dedim noluyo daha ilk denemem dur bakalim tutmasi %100 degildiki alis bunlara hersey allahtan canim insallahh bizede vericek hayirli evlatlar ben inaniyorum

İnş canım ya beni tedavi çok yıprattı bide para sıkıntımız var ikinciyi nasıl yaptırıcaz bilmiyorum :KK43:doktorum çok paracı

Bnm kıde 5 gun 1 kalite tutmus tu ama 1 aylıkken dustu .ohss olmustum tutunamadı dedı doktr um sımdı bu ay sonunda dondurulmus lar la denıcem ıns bu sefer olur 3 denemem

Iyi aksamlar canim oncelikle gecmis olsun vardir bi hayir bende basliyorum donduulmus tek 5.gun embriyom var insallah tutar senin kactane 5.gunmu bikere tutmus insallah bida tutar

Merhaba kizlar benimde 5 gub embriyosuydu 2 taneydi ikiside tutu ama ikiside dustu 5 haftaliken kese asada dedi doktor bunun 5 gun embriyolariyla alakasi yok rabbim ol derse oluyor rabbim yok hayir zamani degil derse benim gibi ikiside tutup dusebiliyor demekki zamani degil simdi biraz rahim dinlensin bende piskoljik olarak cok uzuldum ama yapacak birsey yok hayirlisi hersey icin yazin sonunda birdaha deniycem bakalim ama denemeden once butun tahlilerimi yaptiricam rabbim hayirlisini versin hepimize

benim 6.gün embriyosuydu tutmadı malesef 10 martta opu oldum 16 mart transfer ve 24 maert negatif bir test günü:cry:

Bende sizler gbiyim ilki tuttu dustu ikinci tutmadi suan da hamileyim 5,5haftalik insallah kucagma alirm bebegimi hepside 5.gun embriyolari bende Bu son tedavime baslamadan histereskopi yaptrdm rahme cizik attrdm embriuolarima pgt yaptrdm saglikli olanlar transfer edldi transfer edilirken embriyo traslattirdm ve suan hamileyim allahim insallah sizlere de nasip eder hepimiznde kucaklari dolar insallah benim size onercegim bunlarin hepsini ayni zamanlarda yaptrn Bu tedavide birini yaptirin olmazsa baskasini denerim demeyin transfer sonrasida onceside ananas yiyin Ben bunlarin hepsini uyguladm hangisi yardmci oldu bilmiyorm AMA yaptklarimi soylemek istedm tabi en sonda allahim ol derse olur
Canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Dusukten ne zaman sonra tekrar transfer oldunuz ?

Canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah. Dusukten ne zaman sonra tekrar transfer oldunuz ?
Amin canm allahm hepimiznde kucagini doldursnn insallah benm ilk tedavi tuttu dusuuk oldu sonra beklemek istemedm 1 ay sonra donmuslarla denendi negatf cikti sonrada 3-4 ay kadar bekledm diyet yaptm 15 kilo kadar verdm cok asiri kiloluydm bide tedavide NE gerekiyorsa hepsini yaptrdm Bu sefer tutunsunlar bebislerm aciysa katlanirm olsn dedm rahme cizik attrdm histeroskobi yaptrdm bir daha bekledk rahm kendini yenilesin diye sonrada bAsladik tedaviye AMA pgt yaptrdm en saglikli en iyi embriyolar transfer edilsn istedm gozum karadr o kadar ugras vermism acilar cekmism herseyn en iyisi yapilsn istedm ve o tedavmle hamileym ikizlere canm

Yani canm dusukten sonraki 1-2,ay sonraki denemem olumsuzdu bekleyip biraz oyle sil bastan ve en iyi tedavilerle denemek daha iyi bence

Back
X