Gebeliğe Hazırlık 5 gün gecikme, test negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

selamya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2025
14
2
1
27
kızlar selam. 3 aydır korunmuyoruz. benim normalde hic gecikmem olmazdı. ama bu ay 5 gündür gecikme oldu. hic regl olacakmış gibi ağrım da olmadı. geceleri sol kasığımda batma gibi ağrı oluyor 2 gündür. bu sabah test yaptım negatif çıktı. bu durumda olup sonradan pozitife dönen oldu mu? geç döllenme olabilir mi yoksa umudumu yitirmeli miyim?

regl döngün nedir

E eflun teşekkür ederim. biraz daha bekleyeyim en iyisi. insallah hamileyimdir :)
inşallah canım benimde senin gibi döngüm 26 günde 1 yarın olmam lazm 10 Eylülde reglme 3 gün kala kan verdim 2.11 negatif çıktı benimde umudum geç yerleşme yaşadığımı düşünüyorum inşallah ikimizde hamileyizdir

yaa inşallah :) sen çok erken kan vermissin yükselebilir sonradan

yaa inşallah :) sen çok erken kan vermissin yükselebilir sonradan
inşallah canım bugün test yaptım çok çok silik çıktı daha belirgin bekliyordum ama dediğim gibi geç yerleşme oldugunu düşünüyorum değer 2 katına arttığı için bugun daha ancak 8 olmuştur hayırlısı bakalım bu arada bir önceki gebeliğimde 4 5 gün regl gecikmemden sonra kanda pozitif çıkmıştı seninde öyledir inşallah

bu arada diğer platformda mesajına denk geldim bebe time kuzenim kullanmışti çok belirgin bir çizgi çıkmıştı sonra kanda negatif çıktı o yüzden o teste güvenmiyorum

2 gün daha bekleyip regl olmazsam kan vereyim en iyisi. düsünmeden durabilsem keske :) ne kadar zor süreclermis ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…