regl döngün nedirkızlar selam. 3 aydır korunmuyoruz. benim normalde hic gecikmem olmazdı. ama bu ay 5 gündür gecikme oldu. hic regl olacakmış gibi ağrım da olmadı. geceleri sol kasığımda batma gibi ağrı oluyor 2 gündür. bu sabah test yaptım negatif çıktı. bu durumda olup sonradan pozitife dönen oldu mu? geç döllenme olabilir mi yoksa umudumu yitirmeli miyim?
en son 12 ağustosta regl oldum 26 günde bir olurum normalde. en fazla 1 gün gecikirdiregl döngün nedir
kızlar selam. 3 aydır korunmuyoruz. benim normalde hic gecikmem olmazdı. ama bu ay 5 gündür gecikme oldu. hic regl olacakmış gibi ağrım da olmadı. geceleri sol kasığımda batma gibi ağrı oluyor 2 gündür. bu sabah test yaptım negatif çıktı. bu durumda olup sonradan pozitife dönen oldu mu? geç döllenme olabilir mi yoksa umudumu yitirmeli
yumurtlamanın üzerinden 12 gün geçmiş silikte olsa çıkardı bence ama tabi yumutlamadan sonra yerleşme 6-12 arasında oluyor seninde en son 12 sinde olmuş olsa yerleşme yani bugün HCG yeni Yükseliyor olabilir çünkü yerleşmeden sonra HCG yükselmeye başlıyoren son 12 ağustosta regl oldum 26 günde bir olurum normalde. en fazla 1 gün gecikirdi
kızlar selam. 3 aydır korunmuyoruz. benim normalde hic gecikmem olmazdı. ama bu ay 5 gündür gecikme oldu. hic regl olacakmış gibi ağrım da olmadı. geceleri sol kasığımda batma gibi ağrı oluyor 2 gündür. bu sabah test yaptım negatif çıktı. bu durumda olup sonradan pozitife dönen oldu mu? geç döllenme olabilir mi yoksa umudumu yitirmeli
yumurtlamanın üzerinden 12 gün geçmiş silikte olsa çıkardı bence ama tabi yumutlamadan sonra yerleşme 6-12 arasında oluyor seninde en son 12 sinde olmuş olsa yerleşme yani bugün HCG yeni Yükseliyor olabilir çünkü yerleşmeden sonra HCG yükselmeyeen son 12 ağustosta regl oldum 26 günde bir olurum normalde. en fazla 1 gün gecikirdi
inşallah canım benimde senin gibi döngüm 26 günde 1 yarın olmam lazm 10 Eylülde reglme 3 gün kala kan verdim 2.11 negatif çıktı benimde umudum geç yerleşme yaşadığımı düşünüyorum inşallah ikimizde hamileyizdir
yaa inşallah :) sen çok erken kan vermissin yükselebilir sonradaninşallah canım benimde senin gibi döngüm 26 günde 1 yarın olmam lazm 10 Eylülde reglme 3 gün kala kan verdim 2.11 negatif çıktı benimde umudum geç yerleşme yaşadığımı düşünüyorum inşallah ikimizde hamileyizdir
inşallah canım bugün test yaptım çok çok silik çıktı daha belirgin bekliyordum ama dediğim gibi geç yerleşme oldugunu düşünüyorum değer 2 katına arttığı için bugun daha ancak 8 olmuştur hayırlısı bakalım bu arada bir önceki gebeliğimde 4 5 gün regl gecikmemden sonra kanda pozitif çıkmıştı seninde öyledir inşallahyaa inşallah :) sen çok erken kan vermissin yükselebilir sonradan
2 gün daha bekleyip regl olmazsam kan vereyim en iyisi. düsünmeden durabilsem keske :) ne kadar zor süreclermis yainşallah canım bugün test yaptım çok çok silik çıktı daha belirgin bekliyordum ama dediğim gibi geç yerleşme oldugunu düşünüyorum değer 2 katına arttığı için bugun daha ancak 8 olmuştur hayırlısı bakalım bu arada bir önceki gebeliğimde 4 5 gün regl gecikmemden sonra kanda pozitif çıkmıştı seninde öyledir inşallah
2 gün daha bekleyip regl olmazsam kan vereyim en iyisi. düsünmeden durabilsem keske :) ne kadar zor süreclermis ya
tabiiii, sen de aynı şekilde haber ver olur mu. insallah en kısa zamanda güzel haberleri alırızhemde çok zor sabırsızlanıyor insan bende test yapmadan duramıyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur kan verince sonucu haber verirsen sevinirim
tabiiii, sen de aynı şekilde haber ver olur mu. insallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?