Merhaba kızlar benim merak ettiğim bir şey var bunu yaşayan var mı aranızda Benim 3 tane en embriyolarım oldu birisi 3 gün iyi kalitede ikisi 5 gün birisi iyi kalitede birisi orta kalitede Doktor da Hangisini istiyorsun deyince benim iki tane hakkım var ben iki tane iyi kalitede olsun istedim Çünkü embriyolarım fazla değil Onun için şansımı sonuna kadar kullanmak istedim aranızda hem 3 gün Hem de 5 gün transfer olan var mı
Yerinde olsam 3 tane varken tek siklusta iki kaliteli kullanmam çünkü belki rahim hazır olmadığı için tutmazsa geriye daha düşük kalite yalnız kalacak o yüzden ya en iyisini tek yada en iyisi ve orta kalite kombini isterdim. Şahsen benim 3. Gün 1 tanecik var sağdan soldan üstten alttan onu seçicez
Yerinde olsam 3 tane varken tek siklusta iki kaliteli kullanmam çünkü belki rahim hazır olmadığı için tutmazsa geriye daha düşük kalite yalnız kalacak o yüzden ya en iyisini tek yada en iyisi ve orta kalite kombini isterdim. Şahsen benim 3. Gün 1 tanecik var sağdan soldan üstten alttan onu seçicez
Onun da düşündüm ama bilmiyorum İçimde Bir His Var sanki ondan tutacak gibi Aslında doktor yeniden yumurta toplamak istiyor Ben de dedim bunları deneyeceğim olmazsa toplayalım şimdi zaten Rahim hazırlanıyor dondurulmuş Rahim Hazır olmadığı için transfer yapılmadı İnşallah seninki de tutar