• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Transferi 5. Gün Belirtileri

Canım banada doktor öksürme hapşırmak eğilmek merdiven çıkmakla embriyoya zarar gelmez dedi test günüm 7 Kasım ama bende dayanamıyorum bende de bir belirti yok sadece iştahım çok açık oda ilaçlardan 🥺
aslında stres de yapmamamız lazım, ben elimden geldiğince olumlama okuyorum😂 kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

Kızlar 30 Ekimde transfer oldum. 5. Gün embriyosunda dondurup çözdürdük gayet iyi kalitede olduğunu söylediler.Bugün 5. Günüm. İlk 2-3 gün adet ağrısına benzer kramp sızlama batma ya da sökülecek gibi ağrılarım oldu. Ara ara göğsümde de ağrılar oluyo. Bu arada bütün bunların ilaçların etkisiyle olduğunu biliyorum. Yerleşme kanaması gibi herhangi bi leke vs yaşamadım henüz. İlk 4-5 günde bunu yaşayan var mı? Tutunan herkeste oluyor mu ? Acaba tutunmadı mı endişesi var . Benim gibi bi süreç geçiren var mı?Rabbim isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin
merhabalar bende 1 kasımda transfer oldum. 3 gun iki tane iyi ve orta kalite embriyo. Bende hiç bir belirti yok iki gündür sadece adet sancım var ama başka birşey yok. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin, bana dua edin .

merhabalar bende 1 kasımda transfer oldum. 3 gun iki tane iyi ve orta kalite embriyo. Bende hiç bir belirti yok iki gündür sadece adet sancım var ama başka birşey yok. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip etsin, bana dua edin .
Sende bekleyenler grubuna hoşgeldin canım aynı şekilde bendede yok ara ara adet sancısı gibi var ama ilaçlar yapıyormuş chatcpt le konuşuyorum deli gibi 😀

Belirti zaten yaklaşık bir ay olmadan vermiyormuş sadece bazılarında tutunduğunda yerleşme kanaması oluyor ordan anlayabiliyorsun ama bu herkeste olmuyor. Kanama olmadan da pozitifi görenler var. Olan ağrı, sancı, batma vs bunların hepsi kullandığımız hormon iğne ve ilaçların etkisi. Hamilelik belirtisi değil o yüzden düşünmeyelim sabırla bekleyelim Allah yardımcımız olsun hepimizin zor bi bekleyiş

Belirti zaten yaklaşık bir ay olmadan vermiyormuş sadece bazılarında tutunduğunda yerleşme kanaması oluyor ordan anlayabiliyorsun ama bu herkeste olmuyor. Kanama olmadan da pozitifi görenler var. Olan ağrı, sancı, batma vs bunların hepsi kullandığımız hormon iğne ve ilaçların etkisi. Hamilelik belirtisi değil o yüzden düşünmeyelim sabırla bekleyelim Allah yardımcımız olsun hepimizin zor bi bekleyiş
Çok teşekkür ederim evet çok heyecanlı bir bekleyiş. Gunler geçmiyor 😉 ama sabırla bekliyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese nasip eylesin

Sende bekleyenler grubuna hoşgeldin canım aynı şekilde bendede yok ara ara adet sancısı gibi var ama ilaçlar yapıyormuş chatcpt le konuşuyorum deli gibi 😀
Hoşbuldum ben hiç bakmamaya çalışıyorum, farklı şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum, bakalım mevlam görelim neyler neylerse guxel eyler.

canım sende de sökülecekmiş gibi adet ağrısı gibi ağrılar oluyor muydu peki
Bende ara sıra giren igne batması gibi vardı canım ama cokta bir belirti sayacak gibi degildi. asıl belirti 11. Günüm tansiyonum düşüyormuş gibi oldu bayılma hissi geldi. Tansiyonumu olctugumde normaldi birden midem bulandı ve kasiklarima cok şiddetli agri girdi ve belime. Olmadı falan sandim sonra 12. Gun Test verdim tutmus bayada ilerlemiş hatta.

Merhaba kızlar..hepimiz inşallah hayırlı huzurlu sağlıklı gebelik yaşarız.bende 24 ekimde transfer oldum sakın ama sakın belirti aramayın kendinizde çünkü herkes aynı değil ve çok belirtili bi dönemde değilmiş.ben şahsen yaşadım 0 belirti ile pozitifim sakın moralinizi bozmayın olumlama yapın dua edin artık bebeğiniz inşallah sizledir.
Sizde adet ağrısına benzer ağrılar olmuş muydu transferden sonra

Back
X