18 mm gecmesı gerekıyor catlama ıcın suan ıyı ıkı gun sonra bıraz daha buyurr catlatma ıgnesıu vurur doktorHanımlar merhaba bu ay ilk defa reglimin 4. Günü klomen kullandım günde iki kez olmak üzere 5 gün. 6. Gün yani bugün doktora gittim bana sağ tarafımda 15 cm yumurta var ama çatlatma iğnesi için yeterli değil perşembe günü tekrar gel kontrole dedi. Bu süreçte eşimle cinsel ilişkiyi yasakladı. Reglim bittikten sonra hiç cinsel birliktelik olmadı. Şu an yumurtanın 15 cm olması normal mi iyi mi kötü mü bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem
Çok teşekkür ederim peki sizce normal mi 15 mm olması ilaç bittikten bir gün sonrası için18 mm gecmesı gerekıyor catlama ıcın suan ıyı ıkı gun sonra bıraz daha buyurr catlatma ıgnesıu vurur doktor
Ya bana çatlatma iğnesi için erken dedi diğer geldiğinde bakalım dedi ama net bir şekilde çatlatma iğnesi vuracağım demedi. Bu da zor bulunan bir şey olduğum yerde 10 eczane var birinde bulabildim alıp ayırayım mı yoksa iğne yapmak istemezse elimde patlar mı acabaBende letu kullanmıştım llk defa 14mm demişti. O ay çatlatma iğnesi kullanmadık gebelikte olmadı.sonraki ayda direkt iğneye geçti iğneyle daha fazla büyüdü çatlatma iğnesi de vurdu ama yine Gebelik olmadı nasip canım ben nasibe çok inanıyorum. Sürekli bu tür tedavi görmekte istemedim üçüncüye gitmedim rahim filmi çektirip bıraktım kendim denicem
Sana yine gel bakarım demiş bana birdaha çağırmadi bakmadı bile o yüzden o doktorla ilerlemeyi düşünmüyorum. Sen bence iğneni al buzdolaba kat.. bu ay olmazsa diğer aya yeniden giderim illaki kullanırım dersen sakla. Hatta görüyorum burda ellerinde kalanı satanlar var. Gebelik ya da başka bişey olursa birilerine satarsın zaten zor bulunuyorYa bana çatlatma iğnesi için erken dedi diğer geldiğinde bakalım dedi ama net bir şekilde çatlatma iğnesi vuracağım demedi. Bu da zor bulunan bir şey olduğum yerde 10 eczane var birinde bulabildim alıp ayırayım mı yoksa iğne yapmak istemezse elimde patlar mı acaba
EVET BENDE 5 GÜN BOYUNCA KLOMEN KULLANDIM KLOMEN BITTIKTEN IKI SONRA GITTIM 15.7 MM IKI GUN SONRA TEKRAR GEL DEDI 20.3 MM OLMUSTU OVITRELLE VURDUÇok teşekkür ederim peki sizce normal mi 15 mm olması ilaç bittikten bir gün sonrası için
Adetinizin kaçıncı günü 15 ti ve kaçıncı günü iğne vurduEVET BENDE 5 GÜN BOYUNCA KLOMEN KULLANDIM KLOMEN BITTIKTEN IKI SONRA GITTIM 15.7 MM IKI GUN SONRA TEKRAR GEL DEDI 20.3 MM OLMUSTU OVITRELLE VURDU
adetımın ucuncu gunu klomene basladım bes gun boyunca ıctım hap bıttıkten ıkı gun sonra gıttım 15.7 mm ıdı ıkı gun sonra tekrar gel dedı gıttım 20.3 mm ıdı yumurtam ıgne vurdu bugun 11. gün çok heyecanlıyım umutluyum Rabbım güldürür inşallah ısteyen herkesıAdetinizin kaçıncı günü 15 ti ve kaçıncı günü iğne vurdu
Amin inşallah canım bunuda ne için soruyorum biliyor musun? Gittiğim doktordan hoşlanmadım o yüzden.. bak sana duyduğum gibi yapılmış bende 3.günü gitmiştim beş gün sonra ilaç biter bitmez çağırdı hapın 6.gunu adetinde 8.günü 14mm dedi bidaha da çağırmadi beni günaşırı ilerle dedi o ay bildiğin çatlatma iğnesi vermedi geri gel falan da deemedi.. sonraki gittiğimde iki ay sonra gittim bu kez gonalf başlattı hâlbuki hala hapla denemesi lazımmış beni iğneye geçirdi bundan rahatsız oldum mesela. Geri gitmeyi de düşünmüyorum o doktora. Pişmanlık yaşamam vallahi bak aynı durumdayız say bana neden ovitrella vur demedi o ay hala sinirliyim. Sadece küçük yumurtalarin da var hangi birine vurucam gibi dedi . Zaten bıraktım akışına hsg de cektirdimadetımın ucuncu gunu klomene basladım bes gun boyunca ıctım hap bıttıkten ıkı gun sonra gıttım 15.7 mm ıdı ıkı gun sonra tekrar gel dedı gıttım 20.3 mm ıdı yumurtam ıgne vurdu bugun 11. gün çok heyecanlıyım umutluyum Rabbım güldürür inşallah ısteyen herkesı
Ben 4. Gün başladım 5 gün kullandım yani başladıktan sonra 7. Gün 15 mm dediEVET BENDE 5 GÜN BOYUNCA KLOMEN KULLANDIM KLOMEN BITTIKTEN IKI SONRA GITTIM 15.7 MM IKI GUN SONRA TEKRAR GEL DEDI 20.3 MM OLMUSTU OVITRELLE VURDU
Bence iyi tekrar çağırmıştır zaten seni 18 ı geçince iğne vuruluyorBen 4. Gün başladım 5 gün kullandım yani başladıktan sonra 7. Gün 15 mm dedi
Aa doktor hatası resmen başka doktor bul canım sen mutlaka benim solum da bi tane yumurta büyüdü sağ tarafta küçük yumurta vardı ama kucuktu canım acıdı muayene olcmedi bi yumurta bana yeter dedi ovitrelle zor bulunan bi iğne ilk muayene bana da bul al hazır et demişti inşallah iyi doktor bulursun benim bugün iğnenin 11. Günü çok heyecanlymAmin inşallah canım bunuda ne için soruyorum biliyor musun? Gittiğim doktordan hoşlanmadım o yüzden.. bak sana duyduğum gibi yapılmış bende 3.günü gitmiştim beş gün sonra ilaç biter bitmez çağırdı hapın 6.gunu adetinde 8.günü 14mm dedi bidaha da çağırmadi beni günaşırı ilerle dedi o ay bildiğin çatlatma iğnesi vermedi geri gel falan da deemedi.. sonraki gittiğimde iki ay sonra gittim bu kez gonalf başlattı hâlbuki hala hapla denemesi lazımmış beni iğneye geçirdi bundan rahatsız oldum mesela. Geri gitmeyi de düşünmüyorum o doktora. Pişmanlık yaşamam vallahi bak aynı durumdayız say bana neden ovitrella vur demedi o ay hala sinirliyim. Sadece küçük yumurtalarin da var hangi birine vurucam gibi dedi . Zaten bıraktım akışına hsg de cektirdim
Tabi canım ya burda biriisi beni uyarmıştı ama hafife almışım. bu tür şeyleri bilmediğim için doktora güvendim doktor sonuçta dedim.. inşallah olumlu sonuclar alırsın canım güzel haberlerini bekliyorum burdan yazarsınAa doktor hatası resmen başka doktor bul canım sen mutlaka benim solum da bi tane yumurta büyüdü sağ tarafta küçük yumurta vardı ama kucuktu canım acıdı muayene olcmedi bi yumurta bana yeter dedi ovitrelle zor bulunan bi iğne ilk muayene bana da bul al hazır et demişti inşallah iyi doktor bulursun benim bugün iğnenin 11. Günü çok heyecanlym
tabıkı ınsallah ınsalla herkes guzel sonuclar alırlarTabi canım ya burda biriisi beni uyarmıştı ama hafife almışım. bu tür şeyleri bilmediğim için doktora güvendim doktor sonuçta dedim.. inşallah olumlu sonuclar alırsın canım güzel haberlerini bekliyorum burdan yazarsın
4. Başlamışsın 5 gün kullanıp 6. Gün gitmişsin döngünde 10. Gün oluyor. 15mm o günlere göre normal perşembe güne kadar 18-19 olmasını bekliyor olursa iğneyi atar veya sana şu gün şu saatte at diyecek öyle olmasa bu ay atmayalım derdi. Hayırlı olsunHanımlar merhaba bu ay ilk defa reglimin 4. Günü klomen kullandım günde iki kez olmak üzere 5 gün. 6. Gün yani bugün doktora gittim bana sağ tarafımda 15 cm yumurta var ama çatlatma iğnesi için yeterli değil perşembe günü tekrar gel kontrole dedi. Bu süreçte eşimle cinsel ilişkiyi yasakladı. Reglim bittikten sonra hiç cinsel birliktelik olmadı. Şu an yumurtanın 15 cm olması normal mi iyi mi kötü mü bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem
Ben ağustosta adetin 2. 5 gün tek doz klomen kullandım. 5 gün klomen +5 gün bekle 11. Gel dedi. 3-4 yumurta vardı en büyüğü seçti cuma günü gitmiştim ovitrelle yazmıştı o gün öğleden sonra Ankara’ya gidip aldık pazartesi sabah iğneyi attı. Yumurta 18 mm yi geçmişti. Olmadı. Eylülde yine yumurta tepki veriyor diye 5 gün klomen+5 gün bekleme dedi ama yumurta küçük kaldığı için 10-9-8-8 mm yine 2 tane iğne aldık yazmadan dolaba koyduk hoca boşa atmayalım dedi şimdi adet olmayı bekliyorum. Gonal f yazacağım dedi. Klomen cevap vermediği için sizin durumunuz ne bilmiyorum ama klomen 100 tl ucuz yani ama gonal f 4000 tl yani hastanın fiziki muayenesi ile parasal olarak ve tıbbi olarak bir ilerleme çizmeli bana tüp bebek dendi ama ben 3-4 ay ilaçla denemek istedim yani belki olsa o maddi yükten kurtulurum böyle 20 bin tl gibi bir rakam harcadık ilaç yol parası bunlarıda sayarsak daha önce gittiğim doktorda baştan sağma bakmadı bende temmuz sonunda bu ilaçla tedavi sürecini araştıraeak öğrendim. Gittiğim doktora yan kapısı olan doktoru anlattım böyle yapmayacaksanız birlikte ilerleyelim dedim şimdi doktorumu seviyorum yapay zeka ne derse onu yapıyor doktor her süreci soruyorum. Belki de yeni doktorla ilerleyinAmin inşallah canım bunuda ne için soruyorum biliyor musun? Gittiğim doktordan hoşlanmadım o yüzden.. bak sana duyduğum gibi yapılmış bende 3.günü gitmiştim beş gün sonra ilaç biter bitmez çağırdı hapın 6.gunu adetinde 8.günü 14mm dedi bidaha da çağırmadi beni günaşırı ilerle dedi o ay bildiğin çatlatma iğnesi vermedi geri gel falan da deemedi.. sonraki gittiğimde iki ay sonra gittim bu kez gonalf başlattı hâlbuki hala hapla denemesi lazımmış beni iğneye geçirdi bundan rahatsız oldum mesela. Geri gitmeyi de düşünmüyorum o doktora. Pişmanlık yaşamam vallahi bak aynı durumdayız say bana neden ovitrella vur demedi o ay hala sinirliyim. Sadece küçük yumurtalarin da var hangi birine vurucam gibi dedi . Zaten bıraktım akışına hsg de cektirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?