5 gün önce pozitif

chelin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
116
10
13
31
kızlar merhaba bata 5 gün var. İşten yeni geldim dayanamadım test yaptım. Silik çizgi çıktı. Bu kadar erken öğrenen oldu mu benim gibi merak ettim :)

ben iki oglumuda 9 gun kala ogrendim neden olmasin erken yumurtlama olunca cabuk ogreniliyor hayirli olsun

kızlar merhaba bata 5 gün var. İşten yeni geldim dayanamadım test yaptım. Silik çizgi çıktı. Bu kadar erken öğrenen oldu mu benim gibi merak ettim :
Canım merhaba ben adete 6 gün kala öğrendim ama erken yumurtladim ben ondan erken öğrendim diye tahmin ediyorum doktora adetin geçmesini bekledikten sonra gittim ve keseyi gördük direk şuan 3 buçuk ayligiz sağlıkla ilerliyoruz sukrolsun

kızlar merhaba bata 5 gün var. İşten yeni geldim dayanamadım test yaptım. Silik çizgi çıktı. Bu kadar erken öğrenen oldu mu benim gibi merak ettim :)
Canım ben de erken test yaptım tıpkı senin gibi adete 5 gün kala ama negatif çıktı.belirtilerim var ama herkes kaset testi adet gecikmesinden 5-6 gün sonra yap diyor.ben ikinci gebeliği istiyorum ilkinde gecikmeden 7 gün sonra öğrenmiştim. Senin regl düzenin nasıl benim düzenlidir 28 günde bir bu da bir etken sanırım ama sabırsızlık işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…