- 10 Temmuz 2021
- 51
- 24
- 8
- 34
- Konu Sahibi asyanurella
Merhaba kızlar cuma günü transferim var 2 tane 6. Gün embriyo bu aralar bu süreçte olan arkadaşlar desteğiniz muhabbetiniz aşamanızı bilmek istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşşallah benim 5. Denemem çok yoruldum çok yıprandım umarım bizde nasip olurBu süreçte değilim Ocak 2020 da 2 tane 5. Gün transferi oldum dondurulmuş ikisi de tuttu ikizlerim var 10 aylık rabbim bu yolda kucağınızı boş çevirmesin diye dua etmeye geldim ama varsa sorunuz cevaplarım
İnşallah bende 3. Denemede kavuştum. Çok iyi anlıyorum diğer ikisinde işe başlamıştım bunda yattım hiç kalkmadım yemeğimi bile yatağımda yedim tuvalete kalktım sadece serum verildi transferden hemen sonra ve beslenmeme çok dikkat ettim çiğ kuruyemiş özellikle dut kurusu ve taze sıkılmış havuç suyu tutunmaya çok yardımcı oluyorMaşşallah benim 5. Denemem çok yoruldum çok yıprandım umarım bizde nasip olur![]()
Ahhh ahhh o kadar şey varki yapsan tutar yapmasan tutmaz yapmasan tutar yapsan tutmaz nasip diyorum hep rahimle ilgili çok şey duydum çizikte atılıyormuş yapışkan mı ne varmış bu gittim merkez yeni ve sanki güveniyorum da sormak istedim ama soramadım sorsam mı rahim içinİnşallah bende 3. Denemede kavuştum. Çok iyi anlıyorum diğer ikisinde işe başlamıştım bunda yattım hiç kalkmadım yemeğimi bile yatağımda yedim tuvalete kalktım sadece serum verildi transferden hemen sonra ve beslenmeme çok dikkat ettim çiğ kuruyemiş özellikle dut kurusu ve taze sıkılmış havuç suyu tutunmaya çok yardımcı oluyor
Sahi birde transfer esnasında rahimime iğne yaptı doktorum ama ne iğnesiydi hatırlamıyorum ismini sanırım bağışıklıkla alakalı tutunsun diye
Bence sorun derim benim diğer 2 transferimde böyle bir iğne olmamıştı mesela doktor sonn transferde vurdu baya ücreti yüksek bi iğneydiAhhh ahhh o kadar şey varki yapsan tutar yapmasan tutmaz yapmasan tutar yapsan tutmaz nasip diyorum hep rahimle ilgili çok şey duydum çizikte atılıyormuş yapışkan mı ne varmış bu gittim merkez yeni ve sanki güveniyorum da sormak istedim ama soramadım sorsam mı rahim için
Şimdi cuma günü transferim olcak o gün sorsam olurmu geç olmaz mı peki öyle birşey varsa söylemez mi bana kafam da deli sorularBence sorun derim benim diğer 2 transferimde böyle bir iğne olmamıştı mesela doktor sonn transferde vurdu baya ücreti yüksek bi iğneydi
Amin inşallahAllah yardımcınız olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dualarım sizinle
Aynı acıları yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum
Benimde 3.denemeden sonra bir oğlum var bu yıl anaokuluna gidecek çok şükür
14 yıl sonra kavuştuk biz
Rabbim sizede nasip etsin inşallah
Merhaba ben de mart ayinda transfer oldum 2 tane 5. Gun birisi tutundu sukur Rabbim size de nasip etsin insallahMerhaba kızlar cuma günü transferim var 2 tane 6. Gün embriyo bu aralar bu süreçte olan arkadaşlar desteğiniz muhabbetiniz aşamanızı bilmek istiyorum
Dr una guven once canim bence de nasip gercekten olacagi varsa oluyor. Bana da bir negatifim var diye rahim cizik onermisti ben rahim filmi cekildim sadece maddi olarak yapamam dedim son embryolarimi denedim sukur biri tuttuAhhh ahhh o kadar şey varki yapsan tutar yapmasan tutmaz yapmasan tutar yapsan tutmaz nasip diyorum hep rahimle ilgili çok şey duydum çizikte atılıyormuş yapışkan mı ne varmış bu gittim merkez yeni ve sanki güveniyorum da sormak istedim ama soramadım sorsam mı rahim için
Amin inşallahMerhaba ben de mart ayinda transfer oldum 2 tane 5. Gun birisi tutundu sukur Rabbim size de nasip etsin insallah![]()
Dr una guven once canim bence de nasip gercekten olacagi varsa oluyor. Bana da bir negatifim var diye rahim cizik onermisti ben rahim filmi cekildim sadece maddi olarak yapamam dedim son embryolarimi denedim sukur biri tüp
Yani iğne önceden alınması gerek ama bilemedim kiŞimdi cuma günü transferim olcak o gün sorsam olurmu geç olmaz mı peki öyle birşey varsa söylemez mi bana kafam da deli sorular![]()
Benim çok zor geçti ama ikiz olmasından dolayı tüp bebek yapıp da normal hamile gibi geçiren çok arkadaşım var ben Sezeryan oldum yine ikiz olduğu için emzirdim tabi ki ikisini deMerhaba tüp bebek sonrasında hsmilikte foğumda annede yada bebekte herhangi bir sıkıntı oluyormu ilaçlardan ötürü ypksa gebe kalındığında doğal gebeymişsin gibi mi oluyor bende yaptıracağım sms kafamı karıştırıyor bu drum birde normal doğum mu oldu sizinki emzirdinizmi
Bana mı sordunuz acabaMerhaba tüp bebek sonrasında hsmilikte foğumda annede yada bebekte herhangi bir sıkıntı oluyormu ilaçlardan ötürü ypksa gebe kalındığında doğal gebeymişsin gibi mi oluyor bende yaptıracağım sms kafamı karıştırıyor bu drum birde normal doğum mu oldu sizinki emzirdinizmi
Konuştum az önce doktorumla o işlemler her hastaya uygulanan bir işlem değil dedi gerek duyulsaydı yapardık zaten sonuçta hastanemiz para kazanacak dimi diyip gülümsediYani iğne önceden alınması gerek ama bilemedim ki
Yok canm ama inşallah rabbim en kısa zmnda nasip ederBana mı sordunuz acababen hiç hamile kalıp doğum yapmadım uğraşıyorum inşallah nasip olur
![]()