- 19 Temmuz 2023
- 20
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi Yaseminyaseminsahra
-
Tek embriyomu konmuştu.sonraki testleriniz kac çıktı.cogil gebelik mi sonuç olarak.ben 12.günde 943 ile öğrenmiştim.
evet tek embriyo transfer edildi. iki gün sonraki 3 bin küsürdü. sonra da 17.günde de kese görmeye gittim zatenTek embriyomu konmuştu.sonraki testleriniz kac çıktı.cogil gebelik mi sonuç olarak.
5.gün 255.gün tek embriyo transferi olan arkadaşlar test günü,transferin kaçıncı günüydü ve degeriniz kac çıktı nasıl ilerledi.paulasirmisiniz
İlk tüp bebek denemem de 5. Gün tek embriyo transferi olmuştum onun değerleri şöyleydi5.gün tek embriyo transferi olan arkadaşlar test günü,transferin kaçıncı günüydü ve degeriniz kac çıktı nasıl ilerledi.paulasirmisiniz
Merhaba tüp bebek tedavisiyle suan bebegimi kucagima almis biriyim insallah siz de ayni sekilde hamile kalip kucaginiza saglikla alirsiniz5.gün tek embriyo transferi olan arkadaşlar test günü,transferin kaçıncı günüydü ve degeriniz kac çıktı nasıl ilerledi.paulasirmisiniz
Çoğul gebelik miydi.Merhaba tüp bebek tedavisiyle suan bebegimi kucagima almis biriyim insallah siz de ayni sekilde hamile kalip kucaginiza saglikla alirsinizben sabirsiz biri oldugum icin 6. Gün kan tahlili yaptirmistim 35ti 12. 800küsür tek embriyo 5.gun AA
Çoğul gebelik mi oldu tek embriyo ile5.gün 25
7.gün 105
9.gün 432
11.gün 3844 tü. Su an 12 haftalık olduk
Çoğul gebelik mi oldu tek embriyo ileevet tek embriyo transfer edildi. iki gün sonraki 3 bin küsürdü. sonra da 17.günde de kese görmeye gittim zaten
Hayir 1kızım var başindan beri tek gebelik tek embriyo transferiÇoğul gebelik miydi.
Tek embriyo transferi yapılmıstı. 11.gün değerim cok fazla çıkınca ben de bi ikiz mi diye umutlanmıstim. Ama 1 tane bebegim varÇoğul gebelik mi oldu tek embriyo ile
Yok mu msji görüp okuyan
Merhaba gebeliginiz nasıl ilerliyor acaba ben 5. Gün dondurulmuş embriyo için 7. Gün kan testinde 24 gördüm ve sağlıksız ilerleyecek hissi içindeyim bu konuda bir bilginiz var mi5.gün 25
7.gün 105
9.gün 432
11.gün 3844 tü. Su an 12 haftalık olduk
Benim de 6 gün 24 çıktı sizinle aynı durumdayım kimyasal diye korkuyorum sizin sonrası nasıldıMerhaba gebeliginiz nasıl ilerliyor acaba ben 5. Gün dondurulmuş embriyo için 7. Gün kan testinde 24 gördüm ve sağlıksız ilerleyecek hissi içindeyim bu konuda bir bilginiz var mi
Lütfen rahat olun benim şuan 1700 u buldu kendi deneyimim stres HCG ilerlemesine sıkıntı çıkarıyor ne zaman stresi bıraktım koşa koşa ilerledi rahat olun Allah'a güvenin iyi de olsa kötü de vardır bir hayır kendinizi bol.bol telkin edip pozitif ortamlarda bulununBenim de 6 gün 24 çıktı sizinle aynı durumdayım kimyasal diye korkuyorum sizin sonrası nasıldı
MaşallahLütfen rahat olun benim şuan 1700 u buldu kendi deneyimim stres HCG ilerlemesine sıkıntı çıkarıyor ne zaman stresi bıraktım koşa koşa ilerledi rahat olun Allah'a güvenin iyi de olsa kötü de vardır bir hayır kendinizi bol.bol telkin edip pozitif ortamlarda bulunun
Olacak olanın önüne geçme şansımız yok inşallah sizin de iyi olur isterseniz 2 gün sonra tekrar kan verin yükselmeyi görünce rahatlarsınizMaşallahkesinlikle stres etkiliyor pozitif düşünmeye çalışıyorum daha önce de kimyasal yaşadığından aynı şeyi yasamaktan korkuyorum sadece.Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?