5.GÜN TEK EMBRİYO TRANSFERİ OLANLAR,BETA HCG DEĞERLERİNİ YAZABİLİR Mİ??????

5.gün tek embriyo transferi olan arkadaşlar test günü,transferin kaçıncı günüydü ve degeriniz kac çıktı nasıl ilerledi.paulasirmisiniz
İlk tüp bebek denemem de 5. Gün tek embriyo transferi olmuştum onun değerleri şöyleydi
8. Gün 64 ( Aynı gün evde idrarda çift çizgi görmüştüm erken gebelik testinde )
10. Gün 146
12. Gün asıl test günümdü 513
Transferin 18. Günü kese görmüştük
(Keseden 1 hafta sonra kalp atımı ya da yol kesesi yoktu Boş gebelik ile sonuçlanmıştı)

5.gün tek embriyo transferi olan arkadaşlar test günü,transferin kaçıncı günüydü ve degeriniz kac çıktı nasıl ilerledi.paulasirmisiniz
Merhaba tüp bebek tedavisiyle suan bebegimi kucagima almis biriyim insallah siz de ayni sekilde hamile kalip kucaginiza saglikla alirsiniz ben sabirsiz biri oldugum icin 6. Gün kan tahlili yaptirmistim 35ti 12. 800küsür tek embriyo 5.gun AA

Benim 5.gun tek embriyo.betahcg yüksek basladi.bugun 6+2 doktor muayenesine gttim.kese 25mm, yolksac pozitif dedi ama bebek görmedi.10gun sonra bakalim yoksa boş gebeliktir kürtaj yaparız dedi.cok üzgünüm

Merhaba gebeliginiz nasıl ilerliyor acaba ben 5. Gün dondurulmuş embriyo için 7. Gün kan testinde 24 gördüm ve sağlıksız ilerleyecek hissi içindeyim bu konuda bir bilginiz var mi
Benim de 6 gün 24 çıktı sizinle aynı durumdayım kimyasal diye korkuyorum sizin sonrası nasıldı

Benim de 6 gün 24 çıktı sizinle aynı durumdayım kimyasal diye korkuyorum sizin sonrası nasıldı
Lütfen rahat olun benim şuan 1700 u buldu kendi deneyimim stres HCG ilerlemesine sıkıntı çıkarıyor ne zaman stresi bıraktım koşa koşa ilerledi rahat olun Allah'a güvenin iyi de olsa kötü de vardır bir hayır kendinizi bol.bol telkin edip pozitif ortamlarda bulunun

Maşallah kesinlikle stres etkiliyor pozitif düşünmeye çalışıyorum daha önce de kimyasal yaşadığından aynı şeyi yasamaktan korkuyorum sadece.Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin bebişi

Olacak olanın önüne geçme şansımız yok inşallah sizin de iyi olur isterseniz 2 gün sonra tekrar kan verin yükselmeyi görünce rahatlarsıniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…