Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy var gibi hayırlı olsunn. Aynı gün ttansfer olduk bende cok merak ediyorum yarin sabah yapacagim galibaa.
Değeriniz düşük gelebilir moralinizi bozmayın. Kanda erken öğrenmek cok stresli oluyor artış takip etmek için. Bekleyebilirseniz en azından pazartesiyi bekleyin bence. Ama bende ilkinde böyle silik öğrenmiştim ve kanda da çıkmıştı. Bu test cok hassasYarını brkleyemem galiba kan testi vercem
Ella yüzünden gelmiyodur adetin adet gecikmesi yapar korkma bir şey olmazhamile kalmak istemiyorum hatta bu hayatta evlensem bile en istemediğim şey bu. 17 eylulde korunmasız bir ilişkiden 1 saatsonra ella kullandım ve partnerim içime gelmedi, son adet tarihim 1eylülle-8 eylül arası şuan kullandığım takvim uygulamasında 1 hafta gecikmişim gibi gösteriyor, gecikmemin 5.gününde kaset test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım, yumurta akı gibi akıntım oluyor şuan bu neyin belirtisi? sizce anlattığım duruma göre hamile olabilir miyim çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu kendimi öldürsem kurtulsam diye düşünüyorum kaç gündür
beş gün gecikmede çıkardı dimi yanı ne zaman doğru sonucu alırım şuan beyaz sümüksü akıntım varElla yüzünden gelmiyodur adetin adet gecikmesi yapar korkma bir şey olmaz
Sabah ilk idrarda mı yaptınız fitil kullanıyor muydunuzElla yüzünden gelmiyodur adetin adet gecikmesi yapar korkma bir şey olmaz
öğlen yaptım ama idrara sıkışıktım ve hayır fitil kullanmıyorum 17 eylülde yaşadık ama içime boşalma olmadı ben korkuyla yinede ella aldım 5 gün gecikince test yaptım negatif ama ben hala çok korkuyorum şuan da beyaz akıntım varSabah ilk idrarda mı yaptınız fitil kullanıyor muydunuz
Sana sormadım canımöğlen yaptım ama idrara sıkışıktım ve hayır fitil kullanmıyorum 17 eylülde yaşadık ama içime boşalma olmadı ben korkuyla yinede ella aldım 5 gün gecikince test yaptım negatif ama ben hala çok korkuyorum şuan da beyaz akıntım var
ha çok pardon bana da bi cevap verir misiniz lütfenSana sormadım canım
Canım sen fitil kullnymydun ilk idrar da mı yaptın bi dePazartesi 11 de trasnfer oldum az ocne test yaptım hayalet çizgi çıktı sizde gebelik var mı soyleyebilir misiniz çok heycanliyim
Eki Görüntüle 3656858
Progestan kullanıyorum testle negatif vermiyo diye biliyorum evet ilk idrarla yaptım direk çıktı zaten belli belirsiz sonra netleştiCanım sen fitil kullnymydun ilk idrar da mı yaptın bi de
Verdim ama yine yazayim prodoctor test kullandımha çok pardon bana da bi cevap verir misiniz lütfen
Normal onlar içine boşalmamis zaten ayrıca Ella kullanmissin Ella hormonları bozar yüksek miktarda hormon iceriyo 1 hafta gecikmeyle gelir adetin merak etme ilactandiröğlen yaptım ama idrara sıkışıktım ve hayır fitil kullanmıyorum 17 eylülde yaşadık ama içime boşalma olmadı ben korkuyla yinede ella aldım 5 gün gecikince test yaptım negatif ama ben hala çok korkuyorum şuan da beyaz akıntım var
Kan için biraz daha bekleyeme karar verdim iyi mi ywptim bilmiyorum ama beklicem normalde test tarihim 20 siydiDeğeriniz düşük gelebilir moralinizi bozmayın. Kanda erken öğrenmek cok stresli oluyor artış takip etmek için. Bekleyebilirseniz en azından pazartesiyi bekleyin bence. Ama bende ilkinde böyle silik öğrenmiştim ve kanda da çıkmıştı. Bu test cok hassas
5 gün gecikmeyle her türlü gösterirdi bence korkma gelir 1-3 günebeş gün gecikmede çıkardı dimi yanı ne zaman doğru sonucu alırım şuan beyaz sümüksü akıntım var
Ayyy inşallah sende gorursun pozitifi ve umarım benimde pozitiftir silik falan şuan ama bakalım hayırlısı hepimiz içinAyy var gibi hayırlı olsunn. Aynı gün ttansfer olduk bende cok merak ediyorum yarin sabah yapacagim galibaa.
tesekkur ederim yaptığım test doğru sonuç verir mi 5 gün gecikmedeNormal onlar içine boşalmamis zaten ayrıca Ella kullanmissin Ella hormonları bozar yüksek miktarda hormon iceriyo 1 hafta gecikmeyle gelir adetin merak etme ilactandir
5 gün gecikme fazla bir gecikme bence için rahat olsun hamile olsan çıkardıtesekkur ederim yaptığım test doğru sonuç verir mi 5 gün gecikmede
Var canım güzn AydınPazartesi 11 de trasnfer oldum az ocne test yaptım hayalet çizgi çıktı sizde gebelik var mı soyleyebilir misiniz çok heycanliyim
Eki Görüntüle 3656858
Silik olması cok norml cok erken çünkü. Icini ferah tut iki günde bir de teste devam edebilirsin. Koyulaşma takip edebilirsinAyyy inşallah sende gorursun pozitifi ve umarım benimde pozitiftir silik falan şuan ama bakalım hayırlısı hepimiz için