D DePiedraa Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2023 783 256 33 26 13 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elipsso #61 elipsso .!.: Evet var çok şükür kan verdim bugün 79.22 çıktı normaldir sanırım daha geçen hafta pazartesi transfer oldum Genişletmek için tıkla... Maşallah iki gün sonra tekrar kan verince daha yükselir inşallah güzel bir değer
elipsso .!.: Evet var çok şükür kan verdim bugün 79.22 çıktı normaldir sanırım daha geçen hafta pazartesi transfer oldum Genişletmek için tıkla... Maşallah iki gün sonra tekrar kan verince daha yükselir inşallah güzel bir değer
E elipsso Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2025 61 13 3 30 15 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elipsso #62 Paradisee .!.: Ayy canım değerin ne guzel cikmis massallah bence gayet iyi soyle dusun benim kimyasal olduğu zaman 42 gelmisti. 12.gunde en az 75 değer istiyorlar ki senin bu kadar erkenden ne guzel cikmis değerin massalla Genişletmek için tıkla... Senin var mı bilmiyorum ama Allah sanada nasip etsin inşallah
Paradisee .!.: Ayy canım değerin ne guzel cikmis massallah bence gayet iyi soyle dusun benim kimyasal olduğu zaman 42 gelmisti. 12.gunde en az 75 değer istiyorlar ki senin bu kadar erkenden ne guzel cikmis değerin massalla Genişletmek için tıkla... Senin var mı bilmiyorum ama Allah sanada nasip etsin inşallah
P Paradisee Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2021 2.191 1.721 83 30 15 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elipsso #63 elipsso .!.: Senin var mı bilmiyorum ama Allah sanada nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Elhamdülillah canim bugün 242 ile öğrenmek nasip oldu
elipsso .!.: Senin var mı bilmiyorum ama Allah sanada nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Elhamdülillah canim bugün 242 ile öğrenmek nasip oldu
E elipsso Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2025 61 13 3 30 24 Ekim 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi elipsso #64 Paradisee .!.: Elhamdülillah canim bugün 242 ile öğrenmek nasip oldu Genişletmek için tıkla... Ay çok sevindim hemen hemen aynı zamanda kucağımıza alırız inşallah nasipse sağlıkla mutlulukla
Paradisee .!.: Elhamdülillah canim bugün 242 ile öğrenmek nasip oldu Genişletmek için tıkla... Ay çok sevindim hemen hemen aynı zamanda kucağımıza alırız inşallah nasipse sağlıkla mutlulukla