5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

transfer gununu saymazsam bugun 10 gunum bana sali Gunu test yap dedi 14 gun ama isyerine pazartesi laboratuvar geliyo bende 13 gun yaptircam
Ya hergun ignem var onun kasilma oluyor igneden diyorum belim agriyo hasta olcam diyorum aman inan karman corman hersey

Ben ohss oldum.Asiri derecede kasik agrisi.Migde yanmam vardi 8. Gunde mecburen(sistigim icin) kan testi yaptirdim.Kanda cikmisti.

Bugun yeter dedim ignem vardi o sirada kan testi verdim cikmadi daha kalpten gitcem ALLAHIm sen buyuksun

ilk sayfadan son sayfaya kadar tek tek okudum..Hamileler bolca var maşallah 41kere masallah :nazar::nazar:bu yuzden hemencecik kaydoldum belki ugur getirir bana da diye,cunku test gunum bugun ve 2.tup bebek deneyimimiz...Allahim bikac saate kadar bana da şuraya "hamileyimmmm" yazmayi nasip etsin :rolleyes:

5 kasimda 2 dondurulmus blast transferim oldu
transfer sonrasi 10.gun:583 (15 kasim)
12. gun 1353
14.gun 4200 geldi
23 kasimda transferin 18. gunu karindan usg de tek kese goruldu transferin 23. gunu 2 kese vajinal usg de goruldu.
merhaba,
bende tüp bebek tedavisi gördüm, 13 eylülde 5.gün 2 tane embriyo transfer edildi, ben 11.gün kan testi yaptım değerim 755 çıktı, banada ikiz hatta üçüz olabilir dendi, doktoruma sordum, bir şey demedi, 17.günüm yani yarın kontrole çağırdı, sizce ikiz olabilir mi, ne zaman gördünüz kese ve kalp atışlarını

5. Gun embriyosu ile bugun 5. Gunumdeyim ilaclarin ignelerin etkilerinden ve yatmanin verdiği tansiyon dusuklugunden baska bir sey yok. 11. Gün test yapacağım. Insallab buraya yazarim pozitif diye..

5. Gun embriyosu ile bugun 5. Gunumdeyim ilaclarin ignelerin etkilerinden ve yatmanin verdiği tansiyon dusuklugunden baska bir sey yok. 11. Gün test yapacağım. Insallab buraya yazarim pozitif diye..
5 gun ilk lekelenme oldu 1 kez . Ucer gun ara ile proluton igne vuruldum. 7 8.Günlerde cok daha az leke oldu. 10 .gunum kan verdim bekliyorum. Idrarda pozitif

Maşallah hepinize bende transfer oldum banada 5. Gün embriyo ve 3. Gün embriyo transferi edildi 2 tane embryo dondurulmus.
Benim sırıtm çok agrıyo birde üstüne grip oldum öldürüyorum.
Lütfen banada dua edermisniz
4. Günümdeyim bekliyorum.
20 ocakta kan vereceğim inşallah Rabbimde bana hayırla ikiz evlat nasip etsin🤲🤲

ilk sayfadan son sayfaya kadar tek tek okudum..Hamileler bolca var maşallah 41kere masallah :nazar::nazar:bu yuzden hemencecik kaydoldum belki ugur getirir bana da diye,cunku test gunum bugun ve 2.tup bebek deneyimimiz...Allahim bikac saate kadar bana da şuraya "hamileyimmmm" yazmayi nasip etsin :rolleyes:
Hamilemisin

Back
X