Canm 5 gunde 5 kilo diyeti yaz ayrıntılı bir şekilde ulaşırsın bilgilere..nasil bi diyet peki bu
Selam cnm. Bende bugun basladim bu diyete, yumurta ile yarin patatesle devam. Daha once 62den 57 ye dusmustum, ama.bugun itibari ile 59 kg mim . Hedefim 52 olmak, ins. Istedigimiz kiloya ulasiriz. Burdan birbirimize destek olalim ,,,
iki haftamı aldı 5 kg vermek uzunca bi sürede almadım fakat bu sıralar fazla kaçırdım.ama bu diyete inancım var daha önce başardık şimdide başarabiliriz.
hiççç uzun uzun bişi yazmak istemiyorum moralim çok bozuk en son 66.800 e düşüp tekrar 71.500 kilo olmak ne demek bilir misiniz :)
yarın başlıyorum ... 5 gün yazacağım ... ister takip edin , ister eşlik edin , ister sağlıksız deyin, ne bileyim işte ben 5 gün buradayım... buyrun gelin :)
ben isterim mmm :)
Gel cnm ben burdayım. . 5 gün bitince tekrar yapacağım .. istersen sen 2. Postaya katıl :)
çok iyi olur cnm valla pco hastasıyım kilo vermek farz oldu artık :)
Gunaydin cnm nasil gidiyor diyetin, bugun benin 3.gunum tavuk eti ile basladim. Sabah tartildim57.5 gosterdi tarti, ama arada kacamaklar yapiyorum. Ogle yemeklerinde maaslef baska seylerde giriyo araya. Bugub insallah sadece tavukla devam edicem. Yarin sebze gunum ne yiycegime kararsizim, daha onceki sebze gunlerimde yesil mercimek yapmistim ama bu sefer aksam is cikisi taze ispaanak bulursam ispanak yemegi yapayim diyorum, sen ne yapmayi dusunuyosun sebze gununde birde meyve gununde dayanamayabilirim yulaf ezmesi ile takviye yapacagim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?