5 GUNDE 5 KİLO DİYETİ İÇİN YARIN İLK GUNUM BENİMLE BAŞLAMAK İSTEYEN VAR MI ?

zordegil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.497
316
148
hiççç uzun uzun bişi yazmak istemiyorum moralim çok bozuk en son 66.800 e düşüp tekrar 71.500 kilo olmak ne demek bilir misiniz :)
yarın başlıyorum ... 5 gün yazacağım ... ister takip edin , ister eşlik edin , ister sağlıksız deyin, ne bileyim işte ben 5 gün buradayım... buyrun gelin :)

Bugün ilk günüm 70.900 ile başlıyorum .. yarin sabah tekrar yazacağım kilomu.. bugun ne yediğimide ...

Başarılar canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın

"tatlitambak, post: 37599160, member: 539671"]Başarılar canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın[/QUOTE]
Teşekkürler canm

Selam cnm. Bende bugun basladim bu diyete, yumurta ile yarin patatesle devam. Daha once 62den 57 ye dusmustum, ama.bugun itibari ile 59 kg mim . Hedefim 52 olmak, ins. Istedigimiz kiloya ulasiriz. Burdan birbirimize destek olalim ,,,

Selam cnm. Bende bugun basladim bu diyete, yumurta ile yarin patatesle devam. Daha once 62den 57 ye dusmustum, ama.bugun itibari ile 59 kg mim . Hedefim 52 olmak, ins. Istedigimiz kiloya ulasiriz. Burdan birbirimize destek olalim ,,,

Süpersin canm ya. 5 te 5 mi yaptın ben mi yanlış anladım acaba... benimde Bugünüm süper geçti akşam 6 ya kadar evde işleriyle ugrastim. . Sabah kaç çıkacağımi acayip merak ediyorum

Tamam canm kesinlikle paylaşacağım. . Bu kendime verdiğim son şans adam akıllı vereceğim kilomu .. sonra alnimin akıyla yeni bir topik açacağım :KK68:

iki haftamı aldı 5 kg vermek uzunca bi sürede almadım fakat bu sıralar fazla kaçırdım.ama bu diyete inancım var daha önce başardık şimdide başarabiliriz.

Az gitmiş ama çok çay içtim .ve gece 3 te yattim onunda etkisi var diye düşünüyorum . Yarın sabah daha fazla dusecegimi düşünüyorum inşallah

hiççç uzun uzun bişi yazmak istemiyorum moralim çok bozuk en son 66.800 e düşüp tekrar 71.500 kilo olmak ne demek bilir misiniz :)
yarın başlıyorum ... 5 gün yazacağım ... ister takip edin , ister eşlik edin , ister sağlıksız deyin, ne bileyim işte ben 5 gün buradayım... buyrun gelin :)

ben isterim mmm :)

Gunaydin cnm nasil gidiyor diyetin, bugun benin 3.gunum tavuk eti ile basladim. Sabah tartildim57.5 gosterdi tarti, ama arada kacamaklar yapiyorum. Ogle yemeklerinde maaslef baska seylerde giriyo araya. Bugub insallah sadece tavukla devam edicem. Yarin sebze gunum ne yiycegime kararsizim, daha onceki sebze gunlerimde yesil mercimek yapmistim ama bu sefer aksam is cikisi taze ispaanak bulursam ispanak yemegi yapayim diyorum, sen ne yapmayi dusunuyosun sebze gununde birde meyve gununde dayanamayabilirim yulaf ezmesi ile takviye yapacagim,

Gunaydin cnm nasil gidiyor diyetin, bugun benin 3.gunum tavuk eti ile basladim. Sabah tartildim57.5 gosterdi tarti, ama arada kacamaklar yapiyorum. Ogle yemeklerinde maaslef baska seylerde giriyo araya. Bugub insallah sadece tavukla devam edicem. Yarin sebze gunum ne yiycegime kararsizim, daha onceki sebze gunlerimde yesil mercimek yapmistim ama bu sefer aksam is cikisi taze ispaanak bulursam ispanak yemegi yapayim diyorum, sen ne yapmayi dusunuyosun sebze gununde birde meyve gununde dayanamayabilirim yulaf ezmesi ile takviye yapacagim,

Canım sebze gününde lifli şeyler tok tutar mesela karnıbahar yiyebilirsin. Bir de tek çeşit olmak zorunda değil, sabah kaç çeşitle başlarsan devam edebilirsin. Bir de yeşil mercimek sebze değil tahıl grubuna girmiyor mu?

Konu sahibi arkadaşım sana da başarılar diliyorum.
İnşallah tekrardan istediğin kiloya ulaşırsın.

Back
X