5 gündür adet olmadım test yaptım sonuç Negatif :(((

burcuerdem

MucizeniBağışlaRabbim
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
1.978
11
116
İstanbul
hocam iyi aksamlar ; 5 gündür adet tarihim geçti bugün acon marka idrar testi aldım sonuc negatif.... yılbasında dogum kontrol hapını bırakmıstım ve akıntı için fitil kullandım bunlar adet gecikmesine neden olabilirmi? bu süreç içindede eşim geri çekilme yöntemiyle korunuyordu acaba aradan sperm kaçmıs olabilirmi diye düşünüyorum... sizce testi tekrar ne zaman denemeliyim ?

hocam iyi aksamlar ; 5 gündür adet tarihim geçti bugün acon marka idrar testi aldım sonuc negatif.... yılbasında dogum kontrol hapını bırakmıstım ve akıntı için fitil kullandım bunlar adet gecikmesine neden olabilirmi? bu süreç içindede eşim geri çekilme yöntemiyle korunuyordu acaba aradan sperm kaçmıs olabilirmi diye düşünüyorum... sizce testi tekrar ne zaman denemeliyim ?

Tatilde olduğum için geç cevap veriyorum özür dilerim. Adet gecikmesine neden olmaz. Hap kullanmadan önceki adetleriniz nasıldı?

hocam cvp için tşkler ama regl oldum tam 8 gün gecikmeyle...10 kasım-8 aralık-6ocak-10 şubat adet günlerimdi... 28-29 günde bir olan döngüm 31 lere cıktı yumurtlama günlerim hangi günler şimdi ??

merhaba hocam..Şubat 10 da adet oldum 14ünde sona erdi 15inde işim dolayısıyla dışarıda bir gün geçirdim ve çok üşüdüm o arada da yeniden adet olur gibi ağrılarım oldu ve ertesi gün kahverengi akıntılarım başladı ve4 gündür hala devam ediyor ilk defa böyle birşey oluyor sadece üşüttüğüm için olmuştur değil mi? doktora gitsem sadece ultrason muayenesiyle tedavi olabilr miyim? ayrıca gebelik için yumurtlama dönemleri takip edicektim bu ay ama bu konu sorun oldu.. Sizce ben ne yapmalıyım? kendiliğinden geçmez mi?

Doktorunuza başvurmanızı öneririm

hocam merhaba size sürekli ben soru sorup sizi meşgul ediyor gibi oluyorum kusura bakmayın lutfen!
doktora gittim hem vajinal hemde ultrason muayene oldum doktor ne rahimde ne yumurtalıklarda herhangi bir problem görmedi aksine çok da sağlıklı buldu.progeston 100 mg vermişti önceki muayenede günde 3 kez onu bitene kadar kullan ki kanaman dursun dedi. kanamanın sebebi ile ilgili stres olabilr dedi, doktor herşey normal dedi hatta adet başlangıcını takip eden 12 14 16 18. günlerde ilişki olursa muhtemel gebelikle sonuçlanır dedi ama kanamam için geçer tarzı konuştu benm ne yapmam lazım! kanamam adet kanaması değil nasıl normal birşey gibi davranırım ki? kanamamın durması için lutfen bir yol gösterir misiniz?

Doktorunuz muayene etmiş ve bir problem görmemiş. Kanama problemi olan kadınların %95 inde herhangi bir sebep bulunamamaktadır. Sizde de bulunmamış. Endişelenmeyin. Ben bir problem tespit etmediğim hastalarımda tedavi sıklıkla önermiyorum. Sağlıklı günler dilerim.

Hocam iyi gunler ben en son 23 ocakta regl oldum ve su anda hala regl olmadim enson dun clearblue gebelik testi yaptim sonuc negatif sol kasigimda hafif bir batma var ve adet duzensizligi yasayan bir bayan degilim sizce hamile olupta idrarda cikmama sansi varmidir? Neden adet olmadigimi merak ediyorum. İlginiz icin simdiden cok tesekkur ederim...

Son düzenleme:
Back
X