Arkadaşlar acil yardım lütfen

ege22jsuen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
4
1
1
29
Herkese merhaba lütfen bana bir fikir verin.Baştan düzgünce anlatmaya çalışacağım.Temmuz 3 de adet olmam gerekirken olmadım 6 gün gecikme sonrası gebelik testi yaptım silik çıktı hatta onaylamak için bir daha aldım başka marka ondada silik çıktı.Sonra sağlık ocağına gttim beta hcg test verdim 0.0 çıktı .Ama içimde bir his sanki hamileymişim o kadar eminim.Ve istiyoruz da.Sonra dedim bir kaç gün bekleyeyim 11.gün gecikme sonrası kadındoğum doktoruna gidip muayene oldum beta 0 ama hala adet olmadım dedim ultrasonda muayene oldum doktor gebelik var diye düşünüyorum ama yinede ben senden beta alıcam geç döllenme olabileceğini düşünüyorum dedi ve üstüne dediki tarsusal ilacı kagıda yazıp vericem eger tekrar gelemezsen eger negatifse sonucun e nabızdan bakarsın sağlıkocagına yazdırırsın ve kullanırsın dedi adet söktürücü olarak. tekrar 11 günde yani beta hcg verdim ve hastane referans aralığı 1.45 ile 4.4 arası benimde sonucum 2.2 çıktı. Sizce gidip tarsusalı yazdırıp kullanayım mı yoksa geç döllenme ihtimali varımdır bekleyeyim mi lütfen yardım..???

Bekleyin 3-4 gun daha gidin kan verin ilacı da yazdırın . Ertesi sonuca E nabızdan bakar duruma göre kullanırsınız . Git gel yapmamış olursunuz Varsa yükselir yoksa zaten yoktur

Back
X