5 gündür kayıp olan Gözde bakın nerede bulundu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Didim ilçesinde okula gitmek için evinden ayrılan ancak 5 gündür kendisinden haber alınamayan Gözde Önal, arkadaşının evinde bulunarak ailesine teslim edildi
fft81_mf3588692.Jpeg

RADİKAL - Didim ilçesinde okula gideceğini söyleyerek evinden çıkan ancak 5 gündür kendisinden haber alınamayan 19 yaşındaki Gözde Önal, Didim’de bir kız arkadaşının evinde bulundu.

Alınan bilgiye göre, ailesinin kayıp başvurusu üzerine soruşturma yürüten Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü, önce kayıp kızın arkadaşlarından aldığı bilgileri değerlendirdi. Daha sonra ilçedeki mobese kameralarının kaydını izleyen ekipler, Önal’ın en son gittiği evi tesbit etti. Önal’ın bir kız arkadaşına ait olduğu öğrenilen eve operasyon yapan ekipler genç kızı alarak ailesine teslim etti.
Gözde Önal’ın babası Sebahattin Önal, kayıp olan kızlarının sağ salim bulunmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti.Önal, ailece büyük sevinç yaşadıklarını, başta emniyet teşkilatı olmak üzere kendilerine yardım edenlere teşekkür etti.

Didim Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim gören Gözde Önal, geçen çarşamba günü okula gideceğini söyleyerek evinden ayrılmış, akşam eve dönmemesi ve kendisine ulaşılamaması üzerine ailesi, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne kızlarının kayıp olduğunu bildirmişti.

Kaynak: AA

19 yaşında reşit bir insanı bulunduğu yerden alarak aileye teslim edildi yazılmış haberde.
Reşit olan insan istediği yere gider zorla tutulmuyorsa .

19 yaşında reşit bir insanı bulunduğu yerden alarak aileye teslim edildi yazılmış haberde.
aynen katılıyorum kız zorla kaçırılmamş sonuçta kendi isteğiyle gitmiş, ne diye teslim ediliyor ki?

evet reşitken tabi ki irade özgürlüğü var.ortada bir kayıp haberi var, bir de basına mal olmuş, böyle bir tutum normal bence.
edit: bir de operasyon yazıyor yazıda. evde nasıl bir halde olduğunu bilmedikleri için operasyon yapmış olabilirler. hayati tehlike vs. şüphesiyle.

Bari nere gittiğini söyle de insanlar boşuna gözyaşı döküp üzülmesinler ya

Bi kurban kurban kesmedigi kaldi. Allah askina bi gerzek bulunmus iste.

X