Adetim gecikti. Ama cizgiler 5 gündür silik hicmi netlesmez?Canım olmayan gebelikte silik cızgı cıkmaz daha cok erkendır adetın gecıktı mı?
Almanyada öyle malesef kendileri bakmiyor biyere yolluyorlar ondanPerşembe niye ?
hemen çıkıyo kan sonucj
Bıraz daha bekle idrarda yukselen deger hemen gozukmuyor maalesefAdetim gecikti. Ama cizgiler 5 gündür silik hicmi netlesmez?
Kimyasal gebelik nasil oluyo?Moralini bozmak istemem ama gittikçe koyulasmasi gerekiyor.acaba kimyasal olabilir mi?ayrıca neden perşembe çıkıyor okadar geç anlamadim.. Özelde 2 saatte devlette yada sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Insallah öyledirBıraz daha bekle idrarda yukselen deger hemen gozukmuyor maalesef
Korkma canım dıs gebelik keseyi gördükten sonra kesenın olusma yerınden belli oluyor idrar testinden anlasılmazInsallah öyledirdis gebelikten korkuyorum
Öyle ama cizginin 5 gündür silik cikmasids cok tuhafKorkma canım dıs gebelik keseyi gördükten sonra kesenın olusma yerınden belli oluyor idrar testinden anlasılmaz
Hic ayni sekilde olup normal hamileligi olan olmadimi?
Ben iki farkli kullandim kadin doktoruda kullandi hepsi ayni silik ciktiOldu ben burda çok gördüm testin markasi ile alakali olabilir çünkü belli bir algılama rakamı vardır belki.
Başka test al 2.3 tane mutlaka arasindaki farkı göreceksin kimisi çok koyu çıkıp kimisi belli belirsiz silik çıkan çok gördüm burda ( aynı kişiye ait test olarak)
Sende mi bir kac tane ysptim hepsi silikti?Benm de oyleydi 5 haftalik gebe oldgmu bildgm halde silikti cizgiler.
Early predictor turu erken gebelik trstlerinde daha duzgun cikiyor cizgiler
ohooo ben birsuru yapmstmSende mi bir kac tane ysptim hepsi silikti?
kac gün arayla yapmistin?
Tmm canim bu beni coook rahatlatti. Bende kan verdim bakalim insallah hayirli haber aliriz bu arads takvimimide ekledim :) allahin iziniyle olcak insallahohooo ben birsuru yapmstm
Hep silikti hem de cok sukur bhcg dgerlerim iyi ckmsti kanda. O yuzden idrar testlerin fazla kafana takma. Onemli olan bHCGnin katlanarak yukselmesi
Ama doktor nerden bilcekki katlanıp yükseldiğini? Onlara zorla aldırdım kanımı. Birdaha alırlarmı ki görsünler artıp artmadığını almanlar öyle pek takip etmiyo anca randevu verip yolluyorlarohooo ben birsuru yapmstm
Hep silikti hem de cok sukur bhcg dgerlerim iyi ckmsti kanda. O yuzden idrar testlerin fazla kafana takma. Onemli olan bHCGnin katlanarak yukselmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?