Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor ne diyor? Kaç embriyo kalıyor da 5. Güne gitmesi bekleniyor? Ya sperm ya yumurta kalitesizdir. İki etken var benim bildiğim
Doktor cok kaliteli embriyoydu transferinizde cok guzel oldu tutmamasina sasirdi.. 9 tane saglikli embriyom vardi transfer gunu 2 tane kaldi onlar transfer edildi tutmadi.. sperm kalitesine baktirdik dna hasar testi yaptirdik sorun yok onda yumurtalarim toplandigindada kalitesiz falan demedjler simdiye kadar bilmiyorum ki..Doktor ne diyor? Kaç embriyo kalıyor da 5. Güne gitmesi bekleniyor? Ya sperm ya yumurta kalitesizdir. İki etken var benim bildiğim.
Evet canim var 9 taneden 4 . Gune kadar hepsi yasiyordu 5 . Gun 2 tane kaldi.Transfere kadar gelen varsa gayet güzel sonuç. Tutmaması nasip zaten.
Evet mesela benim 1 tanecik embriyom oluştu 3. Güne geldi taransfer oldum. Belki 5. Güne gitmezdi. Zaten sonucum da negatif. Ama 5. Güne kadar lab ortamında gelen daha çok umut vaadeder.Evet canim var 9 taneden 4 . Gune kadar hepsi yasiyordu 5 . Gun 2 tane kaldi.
Bu normal yani oyle mi
Anladim cok tesekkurlerEvet mesela benim 1 tanecik embriyom oluştu 3. Güne geldi taransfer oldum. Belki 5. Güne gitmezdi. Zaten sonucum da negatif. Ama 5. Güne kadar lab ortamında gelen daha çok umut vaadeder.
Ayy benimde ilk tedavimde hic kalmamisti 2.de 2 tane 5. Gune giden vardiBir tanesi bile gidiyorsa çok sevinmeli kıymetini bilmeli![]()
Rica ederim.Anladim cok tesekkurler
Oyle mi neden bu sekilde oluyor anlamiyorum sizde polikistik varmiOhooo benim 11 den 5.gune 1 kaldı ve buna normal dendisiz gene iyisiniz
Allahim sizede nasip etsin insallah tekrar dusunuyor musunuzRica ederim.![]()
Evet inşallah önümüzdeki ay 2. Tedaviye niyetliyim bir aksilik çıkmazsa.Allahim sizede nasip etsin insallah tekrar dusunuyor musunuz
Anladim insallah guzel sonuclar alirsin bende bu ay baslicam sen nerde basliyorsun hangi merkezdeEvet inşallah önümüzdeki ay 2. Tedaviye niyetliyim bir aksilik çıkmazsa.![]()
Okan Üniversitesi'nde Eray Çalışkan doktorum.Anladim insallah guzel sonuclar alirsin bende bu ay baslicam sen nerde basliyorsun hangi merkezde![]()
Anladim daha oncede mi ona yaptirmistiniz memnunmusunuzOkan Üniversitesi'nde Eray Çalışkan doktorum.Kontroller özel Kocaeli Hastanesi'nde olacak.
Evet 1.de ordaydı. Ben çok memnunum ondan ve ekibinden de.Anladim daha oncede mi ona yaptirmistiniz memnunmusunuz
Sperm seçimi hatalı eğer problem erkek infertilitesiyse. Bizde de aynısı oldu iki tedavide de 5. Günü bir embriyo bile göremedi. Son tedavimde biraz daha fazla maliyetli oldu ama üçüncü günü zor gören embriyolar 5. Güne gitti hemde 10 tanesi. İkisi şuan yanımda uyuyor2 tup bebek yaptirdim ikiside 5 gune gitmedi sizce neden
Sadece mikrociple mi kavustunuz bebeklerinize allah bagislasin..Sperm seçimi hatalı eğer problem erkek infertilitesiyse. Bizde de aynısı oldu iki tedavide de 5. Günü bir embriyo bile göremedi. Son tedavimde biraz daha fazla maliyetli oldu ama üçüncü günü zor gören embriyolar 5. Güne gitti hemde 10 tanesi. İkisi şuan yanımda uyuyormikroçip ile sperm seçimi yapıldı.