5. Güne gitmeyen embriyolar

Doktor ne diyor? Kaç embriyo kalıyor da 5. Güne gitmesi bekleniyor? Ya sperm ya yumurta kalitesizdir. İki etken var benim bildiğim.

Doktor ne diyor? Kaç embriyo kalıyor da 5. Güne gitmesi bekleniyor? Ya sperm ya yumurta kalitesizdir. İki etken var benim bildiğim
Doktor ne diyor? Kaç embriyo kalıyor da 5. Güne gitmesi bekleniyor? Ya sperm ya yumurta kalitesizdir. İki etken var benim bildiğim.
Doktor cok kaliteli embriyoydu transferinizde cok guzel oldu tutmamasina sasirdi.. 9 tane saglikli embriyom vardi transfer gunu 2 tane kaldi onlar transfer edildi tutmadi.. sperm kalitesine baktirdik dna hasar testi yaptirdik sorun yok onda yumurtalarim toplandigindada kalitesiz falan demedjler simdiye kadar bilmiyorum ki..

Transfere kadar gelen varsa gayet güzel sonuç. Tutmaması nasip zaten.

Evet canim var 9 taneden 4 . Gune kadar hepsi yasiyordu 5 . Gun 2 tane kaldi.
Bu normal yani oyle mi
Evet mesela benim 1 tanecik embriyom oluştu 3. Güne geldi taransfer oldum. Belki 5. Güne gitmezdi. Zaten sonucum da negatif. Ama 5. Güne kadar lab ortamında gelen daha çok umut vaadeder.

2 tup bebek yaptirdim ikiside 5 gune gitmedi sizce neden
Sperm seçimi hatalı eğer problem erkek infertilitesiyse. Bizde de aynısı oldu iki tedavide de 5. Günü bir embriyo bile göremedi. Son tedavimde biraz daha fazla maliyetli oldu ama üçüncü günü zor gören embriyolar 5. Güne gitti hemde 10 tanesi. İkisi şuan yanımda uyuyor 🤲🤲 mikroçip ile sperm seçimi yapıldı.

Sperm seçimi hatalı eğer problem erkek infertilitesiyse. Bizde de aynısı oldu iki tedavide de 5. Günü bir embriyo bile göremedi. Son tedavimde biraz daha fazla maliyetli oldu ama üçüncü günü zor gören embriyolar 5. Güne gitti hemde 10 tanesi. İkisi şuan yanımda uyuyor 🤲🤲 mikroçip ile sperm seçimi yapıldı.
Sadece mikrociple mi kavustunuz bebeklerinize allah bagislasin..
Sperm hasar dna testi yaptirmismiydiniz

Back
X