5.güne ulaşır mı ?

Umutdoluu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
144
54
13
28
Kızlar merhaba, yumurta toplamam oldu 12 yumurta toplandı 7 tanesi olgun çıktı. 4.güne üç tane iyi kalitede yumurtam geldi. Ama çok yuvarlayarak konuşuyorlar kalitesini yarın söyleyebilirim ama şuan her şey olması gerektiği gibi dediler. Sizce 3ü de yarına sağlıklı olur mu ? 4.güne gelen yumurta 5.güne de sağlıklı gelir mi ? Sayı azaldıkça telaşlandım 😔

Kızlar merhaba, yumurta toplamam oldu 12 yumurta toplandı 7 tanesi olgun çıktı. 4.güne üç tane iyi kalitede yumurtam geldi. Ama çok yuvarlayarak konuşuyorlar kalitesini yarın söyleyebilirim ama şuan her şey olması gerektiği gibi dediler. Sizce 3ü de yarına sağlıklı olur mu ? 4.güne gelen yumurta 5.güne de sağlıklı gelir mi ? Sayı azaldıkça telaşlandım 😔
Dondurma konusunu hiç açmadılar, 5.güne ulaşamayacak olsa donduralım derlerdi sanırım kafam karıştı biraz kusura bakmayın

Neden embriyo haline getirmediler ?
Embriyonun 5. Güne gitmesi önemli sonuçta

Bence çıkar 1 tanede olsa sağlıklı olsun da 🤲🏻🌸

5.gun cokda önemli dgl
Kızım 2 adet 3.gun embryosu iken tuttu
2.deneme 2 adet 5.gun embriyosu en iyi kalitede başarısız
Neyin hakkımız da hayırlı olacağını bilemeyiz
Sonra pes etmedik normal yolla hamileyim şükür

5.gun cokda önemli dgl
Kızım 2 adet 3.gun embryosu iken tuttu
2.deneme 2 adet 5.gun embriyosu en iyi kalitede başarısız
Neyin hakkımız da hayırlı olacağını bilemeyiz
Sonra pes etmedik normal yolla hamileyim şükür
Doğru söylüyorsunuz tabi ki benim sorunum dondurmadılar beklemek istediler zaten elimizde 3 tane kaldı 5.günde bir sıkıntı olur mu acaba diye sormak istemiştim 4.gün için her şey olması gerektiği gibi dedi donduralım vs demedi beklemek istediler 5.günü benden de çok yumurta toplanmadı inşallah dediğiniz gibi kısmet olacak olduktan sonra her şekilde oluyor teşekkür ederim ☺️

Neden embriyo haline getirmediler ?
Embriyonun 5. Güne gitmesi önemli sonuçta
Konu sahibi Yanlış yazdı sanırım, çünkü yumurta olsa onu bekletmeden hemen dondururlardi.
Embriyoyu bölünüyor mu çoğalıyor mu diye 5. Güne gitmesini beklerler, daha kaliteli olarak düşünülüyor.

Yani bence 3. Gün 5. Gün pek önemi yok ,ama insanlar 5.gun embriyosuna daha garanti bakıyor.

Konu sahibi Yanlış yazdı sanırım, çünkü yumurta olsa onu bekletmeden hemen dondururlardi.
Embriyoyu bölünüyor mu çoğalıyor mu diye 5. Güne gitmesini beklerler, daha kaliteli olarak düşünülüyor.

Yani bence 3. Gün 5. Gün pek önemi yok ,ama insanlar 5.gun embriyosuna daha garanti bakıyor.
Evet ben yanlış anlatmışım kusura bakmayın embriyoyu 5.güne bekletmek istediler ama 3 tane kaldı sadece sperm sorunu kaynaklı. Donduralım demediler aradıklarında ondan 5.güne aksilik çıkar diye korkmuştum ben

Evet ben yanlış anlatmışım kusura bakmayın embriyoyu 5.güne bekletmek istediler ama 3 tane kaldı sadece sperm sorunu kaynaklı. Donduralım demediler aradıklarında ondan 5.güne aksilik çıkar diye korkmuştum ben
Estafurullah ,korkmayın sonuçta gidecekse bu şekilde gitmesi daha iyi çünkü transferde insan çok umutlaniyor ve olmazsa çok yıkılıyor. Hiç bir şeyin garantisi yok tabi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
5. Güne gidiyor olmaları sağlıklı olduğunu gösterir,hadi sağlıkla tutunsunlar inşallah 🤲

Estafurullah ,korkmayın sonuçta gidecekse bu şekilde gitmesi daha iyi çünkü transferde insan çok umutlaniyor ve olmazsa çok yıkılıyor. Hiç bir şeyin garantisi yok tabi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
5. Güne gidiyor olmaları sağlıklı olduğunu gösterir,hadi sağlıkla tutunsunlar inşallah 🤲
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese Allah en kısa zamanda nasip eder

3. Günü kadar yumurta 5. Güne sperm taşıyor diyorlar
Onlarda sorun spermmiş
O yüzden olur mu diye düşünüyor

3. Günü kadar yumurta 5. Güne sperm taşıyor diyorlar
Onlarda sorun spermmiş
O yüzden olur mu diye düşünüyor
Ben hiç böyle bir şey duymadım, tek yumurtam zor büyüyor benim,eşimde hiç bir sorun yok ,sorun benim tuplerim olmaması eğer 5. Güne gitmesi tek başına sperm ile alakali olsa doktorum 5. Güne gitmesini beklerdi .
İlk defa duydum bunu. Kaldı ki spermi de secebiliyorlar .

Ben hiç böyle bir şey duymadım, tek yumurtam zor büyüyor benim,eşimde hiç bir sorun yok ,sorun benim tuplerim olmaması eğer 5. Güne gitmesi tek başına sperm ile alakali olsa doktorum 5. Güne gitmesini beklerdi .
İlk defa duydum bunu. Kaldı ki spermi de secebiliyorlar .
Tek spermle alakalı demedim
3. Güne kadar gidiyorsa yumurta ile ilgili
Sonrasında 2 gün daha gidiyorsa spermle ilgili dedim

Back
X