• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6. Gün Blastokist

Evet size sormuştum yaşıtız ben de 32 yaşındayım.
4 senedir uğraşıyoruz bizim de böyle bir sınavımız olacakmış. Hepimiz güzel haberlerle buraya geliriz ve birbimizle paylaşırız umarım 🙏🏼♥️

Arkadaşlar merhaba. Çok kötü bir ruh halindeyim beni anlayan birilerini bulmak umuduyla yazıyorum. 2 ameliyatım 3 yumurta toplama ve 4 başarısız transfer denemem var bir tanesi 2 embriyo konulmuştu. Hepsi negatif. Son yumurta toplamada 8 adet yumurta toplandı. 6 adet embriyo oluştu. Hepsini 5. Güne gönderecektik bugün aradılar yalnızca 2 tanesinde 5. Gün başlangıcı görüntüsü olduğunu söylediler. Yarına kadar bekleyeceğiz eğer blastokist olursa donduracağız olmazsa imha edeceğiz dediler yıkıldım. Artık psikolojik ve fiziksel olarak bittim. Başına gelen var mı daha önce ?
6.güne gelen embriyom genetikten de sağlıklı geldi güzel düşünün iyi haberlerinizi bekliyorum🌸

Hiçbiri blast olmadı imha edildi. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. Artık denemeye devam edecek gücüm kalmadı.

Back
X